Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Δεν υπαρχει κανα μαγαζακι το οποιο να στο στελνει με ΕΛΤΑ;

2) Τι λεει ο χυμα καπνος;

3) Δωστε καμια λυση,, πολλα τα λεφτα γμτ

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξεθαβω το θεματακι

ενδιαφερομαι γενικοτερα για online αγορα καπνου για στριφτο,φιλτρακια,χαρτακια

δεν αξιζει να ασχοληθεις ειναι η γνωμη μου γιατι δε θα ηθελες να γραφει το ονομα σου και τη διευθυνση σου ενα δεμα που θα εχει παρανομα εισαγομενο καπνο απο εξωτερικο.

η μονη λυση που εφαρμοσα εγω προς το παρον για να απορροφησω το οτι ο holborn πηγε 4.30 ειναι οτι μειωσα το στριψιμο και προσπαθω να μην τελειωνω 2 καπνους τη βδομαδα...κατι σου ειπα τωρα βεβαια...

φιλτρακια και χαρτακια εννοειται αλλη φαση βρισκεις και ebay και φθηνα μαλιστα.

Δημοσ.

Παντως ο πατερας μου καθε φορα που ερχερτε απο βουλγαρια,φερνει καμια 10αρια πακετα καπνο old holbon για τον θειο μου μιας και ειναι αρκετα ποιο φθηνα.Στο αεροδομιο ποτε δεν του εχουν πει τιποτα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το έψαχνα κι εγώ αρκετό καιρό το θέμα και τελικά βρήκα μια άκρη που φέρνει πακέτα από Ξάνθη. Το πρόβλημα είναι η συντήρηση του, καθόλου εύκολο πράγμα.

Δημοσ.

Το έψαχνα κι εγώ αρκετό καιρό το θέμα και τελικά βρήκα μια άκρη που φέρνει πακέτα από Ξάνθη. Το πρόβλημα είναι η συντήρηση του, καθόλου εύκολο πράγμα.

Σου εστειλα προσωπικο μηνυμα

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα καπνό Πουέμπλο που τον κάνουν ινδιάνοι. Εκπληκτικός. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήρθε σπίτι μου όπως και τα τσιγάρα American Spirit.

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα καπνό Πουέμπλο που τον κάνουν ινδιάνοι. Εκπληκτικός. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήρθε σπίτι μου όπως και τα τσιγάρα American Spirit.

Απο που τον πηρες ? Καποιο link ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...