lambroszekis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 σε ολα τα πληκτρολογια ειτε λαπτοπ ειτε κανονικα κανω τη ιδια διαδικασια.τα γυρναω αναποδα και τα κοπαναω στον αερα για να φυγει η μπιχλα και μετα με πανακι με ελαχιστο αζαχ(μιλαμε ελαχιστο!) και προσοχη περνω τη βρώμα απο τα πλήκτρα. I ll do it!!
skiabox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εγώ σήμερα καθάρισα το ασύρματο apple keyboard που έχω με μωρομάντηλο χωρίς οινόπνευμα και είναι σαν καινούριο. Απλά πρέπει να το καθαρίζεις ενώ του έχεις δώσει κάποια κλίση, έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιο υγρό μέσα στην συσκευή.
michael92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 εσυ εισαι πλιουσιος και τα πετας τα λεφτα σαν πετσετακια.. Από το να σκάω 10ευρα σε αφρούς, σπρέι και άλλες αηδίες προτιμώ να δίνω ένα 20ρικο κάθε 1-1.5 χρόνο.
bluesattack Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Από το να σκάω 10ευρα σε αφρούς, σπρέι και άλλες αηδίες προτιμώ να δίνω ένα 20ρικο κάθε 1-1.5 χρόνο. A μπραβο το καλυτερο.Βεβαια αν εχουν κανα gaming πληκτρολογιο των 100 ε ειναι θεμα, αλλα ας προσεχαν Ας ελπίσουμε να γίνει μια τεχνολογική πρόοδος και σε αυτό κάποια στιγμή, να βρεθεί κάτι ιδανικό.
PCharon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 (παλιό αλλά διαχρονικό θέμα, δε μπορείς να κατηγορήσεις για ξέθαμα ) Το πρόβλημα με τις επινοήσεις πληκτρολογίων σε λεία επιφάνεια (αφής, προβολή πλήκτρων που δείχνεις), είναι πως δεν είναι καθόλου εργονομικά. Δε μπορείς να χτυπάς τα δάχτυλά σου πάνω σε σταθερή επιφάνεια, κάτι μου λέει πως θα καταλήξεις με αιματώματα στα δάχτυλα, λολ. Δε ξέρω, ίσως αν φτιάξουν μια επιφάνεια λεία, αλλά μαλακή ώστε όταν πατάς στη θέση που απεικονίζονται τα πλήκτρα να πιέζεται κάπως, ίσως να λύνεται, κάτι τέτοιο. Δυστυχώς η κατασκευή πλήκτρων φαίνεται απαραίτητη για τη πληκτρολόγηση, ειδικά τη γρήγορη. Θες να έχεις την αίσθηση του πατήματος για να πληκτρολογείς στα τυφλά + να μη χτυπάνε/κουράζονται τα δάχτυλά σου μετά πολλά πατήματα.
noob Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Από το να σκάω 10ευρα σε αφρούς, σπρέι και άλλες αηδίες προτιμώ να δίνω ένα 20ρικο κάθε 1-1.5 χρόνο. Δε χρειάζονται αφροί,τζελ και λοιπές φλωριές.Πας δανείζεσαι το τσεκούρι του τρελοπαππού (βλέπε θέμα τρελός ένοικος στην πολυκατοικία),γυρνάς το βρωμοkeyboard ανάποδα,χτυπάς και απολαμβάνεις.Και φυσικά καθάρισες! Αντρικά.
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Τι μου θυμίσατε τώρα. Κοιτάξτε το video :
Downloadpercent Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Άμα είναι μες στη μπίχλα απλά αγόρασε άλλο, 7 ευρώ κάνει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα