Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά μετά από πολλά χρόνια και μέλους αυτού του φόρουμ αποφάσισα να γράψω κάτι που δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά αφού δεν ξέρω τι άλλο να κανό ίσως γίνει κάτι από εδώ.

Πολλές φορές μετά την αλλαγή τον κανόνων του φόρουμ κρίθηκα αρνητικά για το ορθογραφικά μου λάθη, για αυτό προκαταβολικά θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη αλά τόσα χρόνια greekklish τι να έκανα ρε παιδιά.

Λοιπών παιδιά το θέμα μου έχει ως εξής, είμαι 27 χρονών είμαι άτομο με εδικές ανάγκες πάσχω από μια μορφή κινητικής αναπηρίας εκ γεννηθείς.

Το δυο χιλιάδες δυο μετά από μια γρίπη μου είχε μινει ένας επίμονος βήχας και έκανα εμετό κάθε πρωί χωρίς λόγο, μετά από πολύ τρέξιμο και αφού πέρασαν κάποια χρόνια με λάθος διαγνώσεις οι γιατροί μου διέγνωσαν ότι έχω παλινδρόμηση και διαφραγματοκηλη οχτώ εκατοστών, και ότι θα έπρεπε να χειρουργηθώ άμεσα.

Μετά από πολες προσπάθειες κατάφερα να κανό το χειρούργο τον Σεπτέμβριο του δέκα μιας που σε δημόσιο νοσοκομείο είχαν κοπεί τα αναλώσιμα υλικά για τέτοια χειρουργεία, κατέληξα στο ιδιωτικό μετά κοπών και βασάνων για να βρω τα 2500Ε που φυσικά δεν είχα.

Περιττό να σας ότι παρόλο το χειρούργο δεν έχω δει καμία βελτίωση και αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά θα με βρουν τι έχω η όχι αρχίζω και νιώθω ότι ο έμετος κάθε πρωί είναι ανίατη ασθένεια.

Τώρα οι γιατροί μου λένε διάφορα και μου ζητάνε μια εξέταση να κανό μια χημική ανάλυση από τα υγρά που βγάζω κάθε πρωί, το θέμα είναι ότι βρήκα μια άκρη για να γίνουν αυτές οι εξετάσεις μόνο στο νοσοκομείο υγεία. (ιδιωτικό), κάποιες από αυτές της εξετάσεις γίνονται και σε δημόσιο αλλά η μια τώρα και η εξέταση μετά από δυο τρεις μήνες, ξέρετε πως είναι το μπάχαλο με τα δημόσια νοσοκομεία και τα ραντεβού, ενώ εγώ συνεχίζω να υποφέρω.

Κλείνοντας θα θελα να πω ότι αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει όχι οικονομικά και μόνο, και όποιος αλός νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει με κάποιο γιατρό η κάποιο άλλο τρόπο ας στείλει ένα πμ.

Ευχαριστώ που διαθέσατε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας και διαβάσατε το ποστ μου.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

gtr4460

Μήνυμα από διαχείριση : Μετά από συνεννόηση με τον δημιουργό του θέματος, παραθέτουμε τα στοιχεία λογαριασμού για όποιον επιθυμεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο λογαριασμό του. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον gtr4460 μέσω προσωπικού μηνύματος.

ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

4030100973967

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εναλλακτικός τρόπος είναι μέσω PayPal στη διεύθυνση [email protected]

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρωτα σε λεωφορεια κλπ , τωρα και σε forums.

Εξελιξη.

???? τωρα εσυ βοηθας τον ανθρωπα?? ή κανεις τον εξυπνο??

οταν μπλεξεις με τα νοσοκομεια αυτου του μπουρδελου,τοτε θα δεις την γλυκα απο κοντα.........

Δημοσ.

Δέν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου,άλλα τουλάχιστον στο μετρό/ΚΤΕΛ/λεωφορείο όταν μπαίνει το ex-τζάνκι/κουφός/καρκινοπαθής/Βασίλης Καίλας με το άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο,έχει την ευγενή καλοσύνη να μου παρουσιάζεται με το όνομά του.Κατα τ'άλλα,χρήμα δέν υπάρχει ούτε για τους γνωστούς μου.

Παρεμπιπτόντως,αν βοηθάει σε κάτι τον ts...Καλό κουράγιο...

Δημοσ.

πρεπει να βαλεις αριθμο λογαριασμου ονομ/μο και καλο θα ηταν και μια γνωματευση.

περα απο φορουμ βαλτο και στο τρομακτικο που χει περισσοτερο κοσμο γιατι το ποσο ειναι μεγαλο.

ο %$$@# που σε χειρουργησε τι σου ειπε οταν ειδε οτι τσαμπα το κανες?

-επειδη ειδα οτι σου την λενε για την ορθογραφια αν θες βαλε google chrome.ειδα οταν το ειχα βαλει οτι εχει ενσωματωμενο ορθογραφικο ελεγχο-

Δημοσ.

Τρίτωνες, Ποσειδώνες και λοιπά τελώνια : Όπως σ' ένα λεωφορείο δεν θα σχολιάσετε, αλλά απλά θα τον γράψετε, σεβαστείτε την περίπτωση του όντως να υποφέρει ένας άνθρωπος που όντως δεν έχει δυνατότητα να κάνει κάτι γι' αυτό και να προσπαθεί να βρει άκρη με επίκλιση προς άλλους ανθρώπους, κι απλά προσπεράστε τον αν δεν μπορείτε/δεν έχετε τη διάθεση/δεν έχετε την όρεξη να σας πιάσουν πιθανώς κότσο/δεν θα λειτουργούσατε έτσι εσείς στη θέση του.

Για την περίπτωση που όντως όμως σημαίνει κάτι γι' αυτόν, τουλάχιστον μην τον απογοητεύτε ενεργητικά. Τουλάχιστον.

gtr4460, καλό κουράγιο.

Δημοσ.

Πρώτον ήρθε η ώρα να απαντήσω και εγώ

Spoiler

Πρωτα σε λεωφορεια κλπ , τωρα και σε forums.

Εξελιξη.

Εύχομαι ποτέ σου ρε φιλαράκι να μην πάθεις το ίδιο και να μην ξέρεις τη έχεις και να σκάφτεσαι ακόμα και το χειρότερο ότι μπορεί να πάθεις κάποια σοβαρή ασθένεια που ως γνωστών το ένα φέρνει το άλλο άμα δεν μπορείς να κοιτάξεις την υγεία σου, εγώ ζητιάνος του λεωφορείου δεν εστανομαι όπως με είπες γιατί και αυτοί οι άνθρωποι κάποιοι αν όχι όλοι είναι θύματα. Εύχομαι ποτέ σου λοιπόν να μην χρειαστεί να με περάσεις από λεωφορεία αν πάλη περάσεις και είμαι εγώ μέσα θα σου δώσω και δεν θα σε προσβάλω όπως έκανες εσύ με έμενα

Δέν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου,άλλα τουλάχιστον στο μετρό/ΚΤΕΛ/λεωφορείο όταν μπαίνει το ex-τζάνκι/κουφός/καρκινοπαθής/Βασίλης Καίλας με το άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο,έχει την ευγενή καλοσύνη να μου παρουσιάζεται με το όνομά του.Κατα τ'άλλα,χρήμα δέν υπάρχει ούτε για τους γνωστούς μου.

Παρεμπιπτόντως,αν βοηθάει σε κάτι τον ts...Καλό κουράγιο...

Δεν κρύβομαι από κανέναν είπα ότι όποιος θέλει να βοηθήσει η νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει ας στέλλει ένα πμ. Υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την αναπηρία μου και το πρόβλημα με το στομάχι και τη χρειάζομαι. Αν βρισκόταν η βρεθεί κάποιος που θα μου έλεγε έλα μπορώ να σε βοηθήσω ακόμα και συνάντηση από κοντά αν θέλει έστω και αν χρειαζόμουν δανεικά για να πάω. Όσο για τον λογαριασμό και την οικονομική βοήθεια από τα μελή του φόρουμ οι από όσους μπορούν το σκέφτηκα αλά είναι μια ενέργεια που για να την κανό πρέπει να έρθω σε συνεννόηση με τους ίδιους τους admin του φόρουμ και δεν μπορώ να την κανό μονός μου. Τώρα αν ξέρεται να μου πείτε κάποιον αντμιν και να το προωθήσω έχει καλώς.

>πρεπει να βαλεις αριθμο λογαριασμου ονομ/μο και καλο θα ηταν και μια γνωματευση.
περα απο φορουμ βαλτο και στο τρομακτικο που χει περισσοτερο κοσμο γιατι το ποσο ειναι μεγαλο.
ο %$$@# που σε χειρουργησε τι σου ειπε οταν ειδε οτι τσαμπα το κανες?

ο γιατρός που με χειρούργησε μου είπε οτι δεν είναι απο το στομάχι ο εμετός και οτι κάτι άλο είναι αλά αυτός δεν ξέρει γιατί είναι χειρούργος και οτι αν θέλω να βρω άκρη πρέπει να το ψαξώ αλού και να κανώ εξετάσεις.Δεν βγένει άκρη

Όσοι μου είπαν καλό κουράγιο ευχαριστώ παιδιά, και για όσους με ειρωνευτήκαν έστω και λίγο δεν προλαβαίνω ούτε καν να θυμώσω μαζί τους η να τσακωθώ γιατί πολύ απλά δεν προλαβαίνω πρέπει να βρω λύση, απλά τους εύχομαι μέσα από την κάρδια μου ποτέ μα ποτέ να μην βρεθούν στην θέση μου

Δημοσ.

τη θες να πεις με αυτο δεν σε καταλαβαινω ναι δικο μου ειναι το ποστ και οταν το εκανα ειχα το προβλημα αλα το πολα εξοδα ξεκινισαν το 2011

τη εχει η σελιδα 4 τοτε ειχα μονο το κινιτικο ποιο ειναι το προβλημα στο ποστ και δεν το καταλαβα

Σελίδα 4, για την ακρίβεια?

τη εχει η σελιδα 4 τοτε ειχα μονο το κινιτικο ποιο ειναι το προβλημα στο ποστ και δεν το καταλαβα

Δημοσ.

Προσωπικα δεν με πειθεις....

Προσωπικά βοηθάω τους ανθρώπους , που ακόμα και πρωην junkies/αλκοολικοι να είναι , και είχα πολλους στην Αγγλία , έχουνε ένα χαμόγελο και μια αισιοδοξία στο πρόσωπό του.

Κατα τα άλλα μου μυρίζει τρελή απάτη φάσης make money online.

Μου θυμίζεις τους beggers στα φανάρια που έχουνε ταμπελίτσα " Εχω καρκίνο , 3 παιδιά , παρακαλώ βοηθήστε"

και είναι όλα εκτυπωμένα σε Verdana , aligned 0.5 , Centered ,σε ίδιο μέγεθος όλα κλπ κλπ.

Ολο το Office μαζεμένο σε ένα χαρτάκι εκτυπωτή μαζικής εκτύπωσης.

Και μια συμβουλή , εαν κάνω τραγικό λάθος :

Καλυτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζείς γονατιστός.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...