leonidas_fs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά η χώρα μας είναι ενας επίγειος παράδεισος! Αν τυχόν δεν είχαμε αυτές τις κυβερνήσεις-συγκοιρίες-απατεωνιές-φιλοσοφία , πως πιστεύεται οτι θα ήταν η Ελλάδα ?? Για παράδειγμα εγω πιστεύω οτι αν ολα ηταν αλλιώς θα είχαμε τα μεγαλύτερα και πολυπληθέστερα λιμάνια της Ευρώπης. Οτι θα ερχόντουσαν άπειρα καράβια κάθε μήνα και θα υπήρχε τελείως διαφορετική ναυτιλιακή βιομηχανία. Βασικά τι θα αλλάζατε για μια καλύτερη Ελλάδα?
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Βασικά τι θα αλλάζατε για μια καλύτερη Ελλάδα? Το 90% των κατοικων της.
leonidas_fs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Wtf ????? Το 90% των κατοικων της. Σωστός μέχρι ενα σημείο. Να φανταστω εννοείς την νοοτροπία των πολιτών έτσι? Ξέρεις κάτι όμως, όπως μας φέρονται έτσι φερόμαστε. 3ος νόμος του Νεύτωνα = Για κάθε δράση μιας δύναμης, υπάρχει μια ίση και αντίθετη δύναμη αντίδρασης. Απο την στιγμή που μας φέρονται άσχημα, άσχημα φερόμαστε και εμείς. Αν γινόσουν αύριο πρωθυπουργός τι θα άλλαζες?
Tenshi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Wtf ????? Σωστός μέχρι ενα σημείο. Να φανταστω εννοείς την νοοτροπία των πολιτών έτσι? Ξέρεις κάτι όμως, όπως μας φέρονται έτσι φερόμαστε. 3ος νόμος του Νεύτωνα = Για κάθε δράση μιας δύναμης, υπάρχει μια ίση και αντίθετη δύναμη αντίδρασης. Απο την στιγμή που μας φέρονται άσχημα, άσχημα φερόμαστε και εμείς. Οκ,ψήθηκα... -Θέλω να κόψω το ρεύμα όσων ΔΥ που δουλεύουν στην ΔΕΗ -Να τσιμεντάρω τις ρόδες των αυτοκινήτων όσων ΔΥ δουλεύουν στα ΜΜΜ -Να τσουρνέψω το πιάτο του Πάγκαλου πρίν προλάβει να φάει μπουκιά... Σιριουσλί,ξέρεις τι θέλω απο τον Έλληνα;Οταν το λαμόγιο (σσ. πολιτικός) τον πλευρίσει για να κάνει deal,να τον στείλει να πάει να συνουσιαστεί πρίν κάν ολοκληρώσει την πρότασή του.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Σωστός μέχρι ενα σημείο. Να φανταστω εννοείς την νοοτροπία των πολιτών έτσι? Ξέρεις κάτι όμως, όπως μας φέρονται έτσι φερόμαστε. 3ος νόμος του Νεύτωνα = Για κάθε δράση μιας δύναμης, υπάρχει μια ίση και αντίθετη δύναμη αντίδρασης. Απο την στιγμή που μας φέρονται άσχημα, άσχημα φερόμαστε και εμείς. Αν γινόσουν αύριο πρωθυπουργός τι θα άλλαζες? Οπως μας φέρονται ποιοι; Οι πολιτικοι που ψηφιζουμε; Οι βολεμένοι; Δεν είναι εξωγήινοι αυτοί μας κυβερνάνε, Έλληνες πολίτες είναι, εκλεγμένοι από Έλληνες πολίτες, όλα αλληλένδετα είναι, έχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν. Αναγνωρίζω ότι ενα μεγάλο ποσοστό θέλει να αλλάξει την κατασταση ή έχει ρομαντικές απόψεις στην αρχή αλλά εν τέλει διαφθείρεται ή ανέχεται αυτή την κατάσταση και γίνεται μερος της επομένως όλοι συνυπεύθυνοι γι' αυτο το χάλι. Αν δεν ήμουν πρωθυπουργός αλλα έλεγχα το στρατευμα θα εκτελούσα όσους ειναι γραμμένους σε πολιτικά κόμματα, πολιτικές νεολαίες, αθλητικούς συνδέσμους, κόμματα, συνδικαλισμούς κλπ και ας σκότωνα και πολλους που δεν έπρεπε. Ένα πράγμα σαν τη χημειοθεραπεία καταστρέφεις τα πάντα για να φας τον εχθρό Μετα ξεκινάνε όλα πάλι από την αρχη αν και έχω την εντύπωση πως στο ίδιο χάλι θα καταλήξουμε.
leonidas_fs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Σιριουσλί,ξέρεις τι θέλω απο τον Έλληνα;Οταν το λαμόγιο (σσ. πολιτικός) τον πλευρίσει για να κάνει deal,να τον στείλει να πάει να συνουσιαστεί πρίν κάν ολοκληρώσει την πρότασή του. Πραγματικά αν γινόταν αυτό, ξέρεις ποσο διαφορετικά θα είμασταν απ'οτι είμαστε τώρα???
pappous_soulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αν γινόσουν αύριο πρωθυπουργός τι θα άλλαζες? Επάγγελμα.
slygeo87 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Σιριουσλί,ξέρεις τι θέλω απο τον Έλληνα;Οταν το λαμόγιο (σσ. πολιτικός) τον πλευρίσει για να κάνει deal,να τον στείλει να πάει να συνουσιαστεί πρίν κάν ολοκληρώσει την πρότασή του. Εγώ θέλω μία κυβέρνηση που να τιμωρεί τη λαμογιά, την ηλιθιότητα, τη βολεψιά και την παρανομία. Μπορώ;
leonidas_fs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Εγώ θέλω μία κυβέρνηση που να τιμωρεί τη λαμογιά, την ηλιθιότητα, τη βολεψιά και την παρανομία. Μπορώ; Μπορείς. Η απάντση σου λέγεται μετανάστευση! Για καμια Σουηδία-Νορβηγία σε κόβω.
tritonas00 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 τη λαμογιά, την ηλιθιότητα, τη βολεψιά και την παρανομία. Δηλαδη το 90% των κατοικων , οπως πολυ σωστα ειπε ο Chrisxxx.
Dimitris362 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ολα θα ηταν αλλιώς αν οι ελληνες ειχαν παιδεία. Αλλα δυστυχος απο μικρους και στο σπιτι και στο σχολειο και στη τηλεόραση ολους μας μαθαν να ειμαστε ελληνες.
Porg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Βασικά τι θέλετε να πείτε με αυτό και το βάλατε και τρία "like"
kage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αν γινόσουν αύριο πρωθυπουργός τι θα άλλαζες? τον κοσμο διοικουν αψογα τραπεζες-μετοχοι-λομπιστες+φαρμακοβιομηχανιες. οι απο κατω ειναι πιονια.δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να κανουν τιποτα απο μονοι τους.θα βρεθουν νεκροι απο ατυχημα ή δολοφονημενοι...(η ιστορια το λεει) η ελλαδα στηριζετε σε τουρισμο-ναυτιλια-αγροτια και δειτε πως τα καταστρεφουν απο την βαση τους( εκπαιδευση!ΥΠΑΡΧΕΙ?)
panosno1com Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Βασικά τι θέλετε να πείτε με αυτό και το βάλατε και τρία "like" Παιδιά η χώρα μας είναι ενας επίγειος παράδεισος! Αν τυχόν δεν είχαμε αυτές τις κυβερνήσεις-συγκοιρίες-απατεωνιές-φιλοσοφία , πως πιστεύεται οτι θα ήταν η Ελλάδα ?? Για παράδειγμα εγω πιστεύω οτι αν ολα ηταν αλλιώς θα είχαμε τα μεγαλύτερα και πολυπληθέστερα λιμάνια της Ευρώπης. Οτι θα ερχόντουσαν άπειρα καράβια κάθε μήνα και θα υπήρχε τελείως διαφορετική ναυτιλιακή βιομηχανία. Βασικά τι θα αλλάζατε για μια καλύτερη Ελλάδα? ειπε μια συγκυρία :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.