Προς το περιεχόμενο

netbook - τι να διαλέξω

kuku

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα θέλω να πάρω ένα netbook, είναι αποκλειστικά για δουλειά γραφείου, αρχεία word, excel, adobe, εκτυπώσεις και ίντερνετ. Θέλω να είναι όσο πιο γρήγορο γίνεται (μην κάνει μια ώρα να ανοίξει-κλείσει κτλ. να μπορεί να κάνει δυο διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα χωρίς να τα παίζει) και να είναι όσο πιο φτηνό γίνεται.

Έχω δει αυτό Link και αυτό Link

Τι λέτε; Μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση;

Δημοσ.

Kαλημέρα.

Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη μην πάρεις netbook για χρήση Word, Excel. Οι οθόνες τους είναι πολύ μικρές και θα κουράζεσαι πολύ εύκολα...

Δημοσ.

Γιατί οπωσδήποτε netbook; Καθαρά λόγω τιμής ή δε θα σε βόλευε κάτι μεγαλύτερο (και ταχύτερο);

Το καλό είναι ότι μπορεί να το συνδέσει με monitor οπότε θα εξαλειφθεί το πρόβλημα του μεγέθους και της κούρασης.

Επίσης, δεν ξέρω πώς το 'χεις στο μυαλό σου το «να μην κάνει μια ώρα να ανοίξει/κλείσει», αλλά χωρίς SSD μην περιμένεις πολλά πράγματα από τόσο αδύναμο επεξεργαστή και 5400rpm (συνήθως) δίσκο.

Δημοσ.

Ο λόγος που λέω για netbook είναι αφενός η τιμή και αφετέρου ότι θέλω κάτι μικρό και πολύ φορητό. Όσον αφορά την ταχύτητα του επεξεργαστή πήρα πρόσφατα ένα asus λάπτοπ με sb επεξεργαστή χωρίς ssd με 5400 rpm δίσκο και είδα πως έχει μια επιλογή- κουμπί για πολύ γρήγορο άνοιγμα-κλέισιμο. Με το που το ανοίγεις, δεν φορτώνει καν windows, σε πάει κατευθείαν στην σελίδα που πατάς τον κωδικό για να ανοίξει. Είναι εξαιρετικά βολικό. Θα δυσκολευτώ να βρω κάτι αντίστοιχο σε netbook;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...