Luxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Σε λιγο θα ερθει σε ολους μας. Οσοι πληρωνουν ενοικιο, το πληρωνουν οι ιδιοι ή ο ιδιοκτητης; Υπαρχει καποιος νομος;
Luxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Και αμα βγει κανενα χιλιαρικο, θα το πληρωσουν επιτοπου; Εσεις τι θα κανετε;
chill Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Προτείνω στον αγαπητό Πόλντο να θεσπίσει νέα ρύθμιση για τις ενοικιαζόμενες κατοικίες. Να πληρώνουν 2 φορές το ποσό, μια ο ιδιοκτήτης και μια ο ενοικιαστής!!!! Γαμάτo;
μαφαλντα Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Θα πληρωθεί εφάπαξ.Τι γίνεται στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης σου πει τα κλείνουμε σε ενοίκια και δεν έχεις εσύ να δώσεις με την μία όλο το ποσό;Διαπραγμάτευση με την ΔΕΗ παίζει;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Άλλαξε ο τίτλος από Χαράτσι της ΔΕΗ σε Χαράτσι ακινήτου μέσω ΔΕΗ καθώς την έκτακτη εισφορά δεν την επιβάλλει η ΔΕΗ αλλά απλώς την εισπράττει μέσω των λογαριασμών της.
kfyros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Θα πληρωθεί εφάπαξ.Τι γίνεται στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης σου πει τα κλείνουμε σε ενοίκια και δεν έχεις εσύ να δώσεις με την μία όλο το ποσό;Διαπραγμάτευση με την ΔΕΗ παίζει; 2 δόσεις είναι για φέτος. 4 για του χρόνου.. Ουσιαστικά τις επιστροφές μας τις παίρνουν πίσω, και μας πηδάνε κιόλας με τις εισφορές αλληλεγγύης και τα τέλη επιτηδεύματος. Εγώ πλέον έχω να πληρώσω τεβε 2 δίμηνα, δεν υπάρχει σάλιο βλέπω και τη ΔΕΗ να παίρνει τα αρχ..... μου .. Και μετά , παράκαμψη του μετρητή και σύνδεση απευθείας στη γραμμή, και καλά ξεμπερδέματα..
fearwhatnow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μην φοβαστε τιποτα.Μην παει να πληρωσει κανεις. 1. Πηγαινουμε Ταμειο Παρακαταθηκων και Δανειων και πληρωνουμε μονο το ποσο που αντιστοιχει στο ρευμα και αν θελουμε και τα δημοτικα τελη. 2. Η ΔΕΗ απαγορευεται να διακοψει την ηλεκτροδοτηση πριν το περας 45 ημερων.Η διακοπη εχει ανατεθει σε ιδιωτες εργολαβους.Επομενως: 3. Πριν την παρελευση αυτων των ημερων προχωρουμε σε ασφαλιστικα μετρα κατα της ΔΕΗ στο Ειρηνοδικειο οπου μαλιστα δεν χρειαζεται δικηγορος (αυτο για να μην τρομαξει καποιος για υπερογκα εξοδα). 4. Αν και παλι ερθουν να διακοψουν: α. Παρακαμψη μετρητη. β. Καραμπινα.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αυτό είναι προσωρινή λύση. Αν δεν πληρώσεις το χαράτσι μέσω ΔΕΗ θα σου έρθει έτσι και αλλιώς μέσω εφορίας με τις γνωστές προσαυξήσεις κτλ.
Critter Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αυτό είναι προσωρινή λύση. Αν δεν πληρώσεις το χαράτσι μέσω ΔΕΗ θα σου έρθει έτσι και αλλιώς μέσω εφορίας με τις γνωστές προσαυξήσεις κτλ. 1% το μήνα είναι ή προσαύξηση. Εγω προσωπικά δεν θα το πληρώσω (όπως έχω κάνει και με την έκτακτη εισφορά) αν και ξέρω οτι δεν θα το γλυτώσω στο μέλλον. Απλα γουστάρω να τους βγάλω την ψυχή μέχρι να το εισπράξουν. That's all. Βέβαια αν το κάνει ενα μεγάλο κομμάτι, δεν πιστεύω οτι θα χρειαστεί ούτε καν να το πληρώσουμε στο μέλλον. Και ναι ξέρω, επειδη κάποιοι δεν πληρώνουνε παίρνει κι άλλα μέτρα η κυβέρνηση. Δυστυχώς υπάρχουν πολλα απολίτικα όντα που σκέφτονται έτσι, πιάνοντας τα θέματα απο τη μέση και όχι απο τη ρίζα.
Luxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Βέβαια αν το κάνει ενα μεγάλο κομμάτι, δεν πιστεύω οτι θα χρειαστεί ούτε καν να το πληρώσουμε στο μέλλον.Και εγω μαζι με αλλα εκατομμυρια πολιτες που πληρωσαμε, ειμαστε οι μ@λ@κ$ς ετσι;
antonl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Και εγω μαζι με αλλα εκατομμυρια πολιτες που πληρωσαμε, ειμαστε οι μ@λ@κ$ς ετσι; Όχι, όλοι είμαστε (ΟΚ εκτός απ όποιον παρεξηγείται απ αυτόν τον χαρακτηρισμό) Ένα χαράτσι πάνω, ένα κάτω, δεν κάνει τη διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις