Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω μαζι με αλλα εκατομμυρια πολιτες που πληρωσαμε, ειμαστε οι μ@λ@κ$ς ετσι;

δε νομίζω να το είπε κανείς αυτό. αλλά από περιέργεια να σε ρωτήσω. μήπως είδες που πήγαν τα φράγκα σου/μας; λύθηκε τίποτα; δεν θα σου ξαναζητήσουν αύριο; (και όταν λέω "αύριο" δεν το εννοώ σαν γενικότητα αλλά κυριολκετικά. αύριο 14 οκτωβρίου 2011). εκτός αν κανείς πιστεύει ότι το γεγονός ότι συνέχεια γίνεται μια "τρύπα στο νερό" γι' αυτό φταίει ο critter και ο κάθε critter που δεν εννοεί να πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι του

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και να ρωτήσω και κάτι άλλο. όταν χρωστάς σε κα΄ποιον και αυτός στέλνει μπράβους για να εισπράξει αυτό είναι λέγεται εκβιασμός είναι κατακριτέο και παράνομο. όταν χρωστάς στο κράτος (όχι επειδή δανείστηκες ή το επέλεξες αλλά απλά επειδή εκείνο αποφάσισε ότι χρωστάς) και αυτό σου στέλνει κάποιους με κατσαβίδια να εισπράξουν αφήνοντάς σε στο κρύο, το σκοτάδι, κλπ αυτό τι είναι;

για να μην θυμηθώ ότι όταν κάνει απεργία η ΔΕΗ τότε όλο το εκάστοτε κυβερνητικό σχήμα βρίθει από ευαισθησία για τους ανήμπορους ασθενείς που έχουν ανάγκη από οξυγόνο σπίτι τους. για να δω τι θα πουν τώρα αν κάποιος ανημπορος μείνει χωρίς ρεύμα.

και κάτι άλλο. λένε ότι όσοι έχουν πρόβλημα να πάνε το ένα ή το άλλο χαρτί για να εξαιρεθούν. τί γίνεται με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια όλων μας; δηλαδή πρέπει να πάω να κλαφτώ σε διάφορους αγνώστους υππάλλη΄λους για να μην χρειάζεται να πληρώνω ενοίκιο στο σπίτι μου. υπάρχουν άνθρωποι μεγάλοι που ούτε στα παιδιά τους δε λένε πόσο δύσκολα περνούν. αν έοχυν παίρνουν ψωμί αλλιώς όχι. θα τους στείλουμε με την άδεια ψωμιέρα στο αρμόδιο υποκατάστημα της ΔΕΗ;

και εν τέλει πόσο εκβιαστικό είναι το να επιλεγεί ένα φορέας τόσο απαραίτητος για την είσπραξη; φαντάζομαι έχει να κάνειμε το ότι αν προασπαθούσαν να τα μαζέψουν μέσω εφορίας θα έπαιρναν......!

Δημοσ.

1% το μήνα είναι ή προσαύξηση. Εγω προσωπικά δεν θα το πληρώσω (όπως έχω κάνει και με την έκτακτη εισφορά) αν και ξέρω οτι δεν θα το γλυτώσω στο μέλλον. Απλα γουστάρω να τους βγάλω την ψυχή μέχρι να το εισπράξουν. That's all. Βέβαια αν το κάνει ενα μεγάλο κομμάτι, δεν πιστεύω οτι θα χρειαστεί ούτε καν να το πληρώσουμε στο μέλλον.

Και εγώ προς τα εκεί προσανατολίζομαι.

Δημοσ.

Πρώτη φορά στα χρονικά Συνταγματολόγος παίρνει τόσα αντισυνταγματικά μέτρα μαζεμένα και δεν κουνιέται φύλλο.

Και εγώ προς τα εκεί προσανατολίζομαι.

και τι θες δηλαδή, να κηρύξει στάση πληρωμών η χώρα? :P

Δημοσ.

και τι θες δηλαδή, να κηρύξει στάση πληρωμών η χώρα? :P

Πες τα, να μη τα λέω εγώ συνέχεια και γίνομαι γραφικός.

Δημοσ.

Πρώτη φορά στα χρονικά Συνταγματολόγος παίρνει τόσα αντισυνταγματικά μέτρα μαζεμένα και δεν κουνιέται φύλλο.

Συνταγματολόγος υπουργός οικονομικών..... Ναι το χω ξαναπεί απλά δεν μπορώ να το χωνέψω.....με Τ Ι Π Ο Τ Α

Ζητείται ηλεκτρολόγος για θέση χειρούργου ιατρού στον Ευαγγελισμό.....why not :P

Δημοσ.

Ζητείται ηλεκτρολόγος για θέση χειρούργου ιατρού στον Ευαγγελισμό.....why not :P

Eδω ειμαι..Δεν εχω ακομα το πτυχιο αλλα ετσι κι αλλιως στα σουβλακια θα το καταληξουν...Πες μου που παω :P

Δημοσ.

Κάθε φορά πριν απο κάθε δόση το ίδιο σκηνικό

εκβιάζουν και απειλούν τους πάντες ότι αν δεν πάρουν τα μέτρα τα οποία δεν θα πέρναγαν ποτέ σε άλλη περίπτωση μ

το νέο μνημόνιο περιλαμβάνει νέα μέτρα με όλο και κατώτερους μισθούς

Κρατάνε τον κόσμο με τον τρόμο του μη μιλάς αφού έχεις δουλειά πάλι καλά,

ΟΣΑ και να πληρώσουμε πάλι την επόμενη φορά θα ζητήσουν περισσότερα!!Τα ίδια λέγανε με το μνημόνιο,μετά με το μεσοπρόθεσμο το καλοκαίρι όχι άλλα νέα μέτρα,και είδαμε τι έγινε... οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει και πρέπει να τους σταματήσουμε,έλεος δεν βλέπετε ότι απλά δεν λειτουργούν για το συμφέρον της χώρας;;

Πόσο ακόμα θα υποκύπτετε στον εκβιασμό τους;

Δημοσ.

Eδω ειμαι..Δεν εχω ακομα το πτυχιο αλλα ετσι κι αλλιως στα σουβλακια θα το καταληξουν...Πες μου που παω :P

Θεωρια Δικτυων ξερεις?

Δημοσ.

Συνταγματολόγος υπουργός οικονομικών..... Ναι το χω ξαναπεί απλά δεν μπορώ να το χωνέψω.....με Τ Ι Π Ο Τ Α

Καλά...δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ο Υπ.Οικονομικών έχει απο πίσω κάμποσους συμβούλους τεχνοκράτες. Δεν κάνει αυτός τον "λογαριασμό" κάθε φορά. Ο υπουργός είναι πολιτικός. Δεν έχει σχέση με το τεχνικό αντικείμενο του υπουργείου του. Γι'αυτό και δεν βλέπεις π.χ γιατρό στο υπ. υγείας, εκπαιδευτικό στο παιδείας, δικηγόρο στο δικαιοσύνης κτλ

Δημοσ.

Οχι :P

Ο κουσιου ειχε κεφια αυτη την φορα ;)

Ε τι ηλεκτρολογος εισαι τοτε? Οριακα ειμαι κ εγω αλλα δεν ηταν δυσκολα.

Δημοσ.

ειδαμε και τον προηγουμενο που ηταν οικονομολογος.. :rolleyes:

εγω θα προτιμουσα ενα καταξιωμενο επιχειρηματια στην συγκεκριμενη θεση.ενα Βγενοπουλο ας πουμε.στο κατω κατω μια επιχειρηση ειανι το κρατος,οχι "φιλανθρωπικο ταμειο" για τα κομματοσκυλα παντος ειδους..

Δημοσ.

Καλά...δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ο Υπ.Οικονομικών έχει απο πίσω κάμποσους συμβούλους τεχνοκράτες. Δεν κάνει αυτός τον "λογαριασμό" κάθε φορά. Ο υπουργός είναι πολιτικός. Δεν έχει σχέση με το τεχνικό αντικείμενο του υπουργείου του. Γι'αυτό και δεν βλέπεις π.χ γιατρό στο υπ. υγείας, εκπαιδευτικό στο παιδείας, δικηγόρο στο δικαιοσύνης κτλ

Μήπως γι' αυτό πάμε κατά διαόλου :rolleyes:;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...