Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως για εσενα η αποψη αυτη δεν ειναι δικη μου.Εχει εκφραστει πολλακις το τελευταιο τριμηνο απο επιστημονες και πολιτικους αναλυτες σε Μεγ.Βρετανια και Γαλλια.

Χαχαχαχα. Μάλιστα. Τώρα με αποστόμωσες!Αφού το είπαν επιστήμονες και πολιτικοί αναλυτές και ΜΑΛΙΣΤΑ από UK και Γαλλία εγώ πάω πάσο. Τους ρώτησες αν ανήκαν στο κεφάλαιο ή αν ήταν φτωχαδάκια; Να ξέρω δηλαδή. Άστο καλύτερα. Είπες την άποψή σου μια χαρά σε μια γραμμούλα μην προσθέτεις κι άλλη. Κατέχεις τέλεια το προσόν να μειώνεις (εξ'αποστάσεως) τους άλλους το πιασα. Δεν μπορώ να σε φτάσω σ'αυτό. Αντε και εις ανώτερα.

Επειδή ο καθένας απαντάει με μια γραμμούλα δεν μπορώ (ούτε και έχω τη διάθεση) να απαντάω έτσι. Θα τα πούμε το χειμερινό συσσίτιο να συζητήσουμε πόσο μεγάλο πλήγμα καταφέραμε στο κεφάλαιο!

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι πλούσιος όποιος έχει σπίτια, αλλά δεν είναι φτωχός. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό λυπάμαι πολύ. Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μου λές ότι έχεις στην κατοχή σου κάτι αξίας 100-200-300 χιλιάδων ευρώ και να βάζεις τον εαυτό σου στη κατηγορία των φτωχών.

Ε αφού δεν είναι φτωχός βρήκα την λύση.Όποιος έχει δικό του σπίτι να παρακρατηθούν οι δύο πρώτοι μισθοί μέσα στο 2012 απο δημόσιους,ιδιωτικούς και συνταξιούχους.Κουτσά στραβά θα την βγάλουμε.Ο λόγος ;

Και εξηγούμαι. Το κράτος χρειάζεται λεφτά. Και χρειάζεται λεφτά ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. Διαφωνεί κανείς; Αν διαφωνεί δεν έχει νόημα να πάει παρακάτω.

Δημοσ.

Και γιατί μόνο οι δύο πρώτοι; Μισά-μισά με το κράτος μέχρι να ορθοποδήσει η χώρα. Αλλά και πάλι είμαι βέβαιος πως δε φτάνουν. Και στην τελική, γιατί κάποιος να χει πάνω από ένα σπίτια, σ όλα αυτά κατοικεί; Πώς την είδαμε; Άμεση ρευστοποίηση των άνω του ενός σπιτιών και καταβολή των χρημάτων στο κράτος. Αφού χρειάζεται χρήμα.

Δημοσ.

Εγώ κύριοι δεν εχω σπιτι ειμαι σε ενοικιο 600€, ζητησα απο τον ιδιοκτητη μειωση γιατι εχω μειωση στα εσοδα μου κατα πολύ.

Ο κυριος μου ειπε -20€, φυσικα του ειπα πλακα κανεις!!!! 45 σπιτια νοικιαζει, τα 6 στην Δ. Αρεοπαγητου (3000€/διαμερισμα) το μηνα ...

ο λόγος είναι οτι δεν βγαινω, να σου κανω μεγαλυτερη μειωση!!!!

Η απαντηση μου :

Κρατα τα 20€ να καλύψης καμια τρύπα γιατι θα πληρωσεις και αλλα πολλα.

Η απαντηση του :

Ευχαριστω πολυ παιδι μου που με καταλαβαινεις???

Ρε δε πα να μαμιθεις μου ειρθε να του πω... ακουτε 40.000€ το μηνα εσοδα ... και μου ειπε -20€ δηλαδη 39.980€. Ουαααου...

Αυτουνου μονο τα σπιτια να του παρει το κρατος τελειωσε και το δημοσιονομικο ελλειμα....

Δημοσ.

Σε ενα σχολειο οι μαθητες την ωρα της παρελασης οταν περνουσαν μπροστα απο τους επισημους γυρισαν το κεφαλι τους απο την αλλη. Κορυφαιος ομως ηταν ενας παρελαυνων μαθητης που εκεινη τη στιγμη επιασε και εξυσε τα π@π@ρι@ του! :lol:

To ειδα στις ειδησεις.

εγινε κιολας η παρελαση? σε 12 μερες δεν ειναι ? :rolleyes:

Δημοσ.

είναι η ιδέα ή μήπως όλοι αυτοί (εντάξει λέγοντας "όλοι" εννοώ και τους...δύο) που υπερασπίζονται τα συνεχή χαράτσια εδώ στο νήμα, ακούγονται σαν άτομα που ακόμα τους λογαριασμούς τους τους πληρώνει ο μπαμπάκας. δεν εννοώ ότι δεν δούλεψαν ποτέ τους (ίσως και να το 'καναν για κάνα δυο χρόνια). όμως τότε είσαι ακόμα τουρίστας. όταν όμως επί 25-30 πληρώνεις κανονικότατα τις εισφορές και τις κρατήσεις σου τότε αισθάνεσαι λίγο μ...κας. και αν την άρνηση πληρωμής κάποιοι γιοι του μπαμπά την θεωρούν επανάσταση του κώλου, ε τότε δηλώνω επαναστάτης. του κώλου

Δημοσ.

Εσύ από πάνω. Αστο μικρέ όταν θα μάθεις να διαβάζεις τι εχω στην υπογραφή μου τότε θα μπορέσεις να καταλάβεις αν δουλεύω 2 χρονάκια και αν τρώω από τον μπαμπά. Ναι σε αυτά τα 4 γραμματάκια της υπογραφής μου αναφέρομαι. Σόρρυ αλλά αυτές τις βλακώδεις υποθέσεις καλύτερα να μην τις πετά,ς εκτίθεσαι.

Και αν δε σ'αρέσει η άλλη γνώμη αντί να λες χαζομάρες καλύτερα να μην γράφεις τίποτα (για να πεις τη γνώμη σου δε λέω άστο για κάποιους που μπορούν). Ξέρεις πως παει η διαφήμιση. Καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε

Κοίτα που θα μας πούμε και αν δουλεύουμε και πόσο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...