stathi02 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά καλημέρα, το Δεκέμβρη θα ταξιδέψω για επαγγελματικούς λόγους στην Αμερική. Σκοπεύω να αγοράσω το ipad 2 (όχι 3G) και είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω. Όπως: α. Θα έχω πρόβλημα κατά την έξοδο/είσοδο μου στην Αμερική ή στην Γερμανία (εκεί δουλεύω, θα έχω μαζί μου και ένα netbook) β. Με την εγγύηση τι παίζει στην Ελλάδα (Σκοπεύω να το κάνω δώρο)? Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ1. Οτιδήποτε άλλο πιστεύεται ότι είναι σημαντικό να το ξέρω είναι ευπρόσδεκτο. Υ.Γ2. Δεν ήξερα που να το δημοσιεύσω, οπότε το έβαλα εδώ γιατί βλέπω πολλά ερωτήματα αγοράς (μέσω ιντερνετ)
ThanosA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα και στην συσκευασια του κανονικα αν το εχεις.Προτιμοτερο ομως θα ηταν να το παρεις μαζι σου στο αεροπλανο χωρις το κουτι με το κουτι στις αποσκευες. Εγγυηση εχεις παγκοσμια εδω συγκεκριμενα στην istorm.Macbook air που πηρα απο αμερικη μου καηκε η Logicboard και μου την αλλαξαν δωρεαν .Και για την Γερμανια ισχυει το ιδιο και ειναι ακομα καλυτερα μιας και εχετε και apple store.
Mika Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 αν το ξεπακεταρεις εισαι υπερκομπλε, δεν θα σε καταλαβουν με τπτ.
stathi02 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 αν έχω συσκευασία στη βαλίτσα και ipad πάνω μου πως παίζει να με πιάσουν? Υπάρχει περίπτωση να δουν συσκευασία ipad στη βαλίτσα μου και να κάνουν διασταύρωση (να με σταματήσουν εννοώ)? Και που είναι πιο "επικίνδυνο" έξοδο Αμερικής ή είσοδο Γερμανία?
atrias Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 στην έξοδο από Αμερική δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς με το θέμα αυτό στην είσοδο στη Γερμανία δεν ξέρω πάντως στην Ελλάδα επίσης δεν ασχολείται κανείς με το τι κουβαλάς μόνο αν πας μόνος και το δηλώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα