Septum Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα.Εχω μια εικονα με ατομα και συγκεκριμενα θελω να βαλω κεφαλια απο αλλη φωτογραφια και να προσθεσω συννεφακια διαλογου.Ποιο τσαμπα και ευκολο στη χρηση προγραμμα να κατεβασω?
JohnXarxas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 έχω το photofiltre νομίζω πως γίντεται ακόμα πιο απλό είναι με το power point της μικρομαλακήν κάνεις ότι είναι να κάνεις και μετά τα επιλέγεις όλα, δεξί κλικ και αποθήκευση ως εικόνα
Septum Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Βασικα κατεβασα το paint.net εχω τις εικονες αλλα δεν εχω ιδεα πως θα το κανω.Καμια ιδεα πως να ψαξω για tutorial γιαυτο που το θελω?Η και σε αλλο προγραμμα αρκει να βρω καποιες οδηγιες.
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς να πάρεις σαν επιλογές τα κεφάλια και μετά να τα δουλέψεις σαν επίπεδα πάνω στην κεντρική εικόνα.
Septum Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια.το εβγαλα το σχεδιο με το paint.net.
Septum Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια.το εβγαλα το σχεδιο με το paint.net.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.