Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 υπάρχει το wine! τωρα για της κλήσεις στο oovoo οντος δεν ειναι και τόσο καλές! αλλα αμα ειναι να κανει το skype σαν το msn! τοτε 10000000000 καλύτερα oovoo! wine?!!!!! Απαπαπα!!!! Δεν βλέπω γιατί να σταματήσει να υποστηρίζει την έκδοση για λιν. Αφου μπορεί και από εκεί να πάρει χρήμα (premium)
Black Demis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 To θέμα είναι πως από τότε που έχει μπεί η ms γίνεται και το skype βλακεία σιγά σιγά.Θα το κάνουν απλά μια εφαρμογή για κινητά για βιντεοκλήσεις μόνο όπως το κόβω και για απλό chat θα υπάρχει το msn. βασικά τώρα άρχισε η ms να δίνει διαταγές πώς και τι θα γίνει με skype η προηγούμενες αλλαγές που δεν σου άρεσαν ήταν καθαρά από την ομάδα skype
nikos21aek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω ποιός ήταν πάντως οι αλλαγές ήταν προς το χειρότερο για να μην τις χαρακτηρίσω πιο άσχημα.Τυχαίνει να άρχισαν οι αλλαγές από τότε που είχαμε το πρώτο θέμα με την ms.Μακάρι να τα αλλάξει τότε η ms.
Arisyo13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Παιδια εγω δεν πιστευω να κανει το skype --> msn και αυτο γιατι εχει ηδη το msn και δεν θα ξοδευε 8.5 δις για να μετατρεψει σε κατι που ηδη εχει.. φαινεται πως η microsoft θελει να τελειοποιηθει και θα μου αρεσε παρα πολυ να ενσωματωνε το skype στα 8αρια και να καταργησει μια για παντα το msn που δυστυχως για αυτην ειχε χασει πολυ κοσμο..
xbyte1024 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχουν επίσης WengoPhone και Ekiga Δεν τα έχω δοκιμάσει βέβαια, αλλά ίσως έφτασε η ώρα.
aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 To messenger ηταν νεκρο εδω και καιρο.Πανε οι εποχες του 2005-08.Τωρα εφοσον εχασε εδαφος ειπε να το εξαγοράσει για να "συγχωνευθεί" το Live messenger με το skype. 2 σε 1 οι επαφές μας! Καλο απο την μια. Αμα μας απογοητευσει θα παμε αλλου.Θα το δουν και αυτοι που τους βαζουν να παρακολουθουν τις τασεις του κοσμου απο τις ιστιοσελιδες,προφιλ κτλπ. Δεν τα αφηνουν ετσι αυτα. Μονο κερδισμενοι θα βγουμε σε βαθος χρονου.
kallair Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 εγώ γτ πάλι πιστεύω ότι το skype θα μείνει όπως έχει και θα βελτιώνεται σιγά σιγά περεταίρω και χάρη στο skype, το msn live messenger ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα αποκτήσει ικανοποιητική ποιότητα ήχου(!!!); όσες φορές είχα δοκιμάσει το μσν για κλήση είχα άπειρα σπασιματα στον ήχο κ την ίδια ώρα στο skype ήταν άριστος..
kathlos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 παρε παράδειγμα απο την μηχανή αναζήτησις της το bing που κατέχει το 28% της αγοράς. Υπαρχουν ανθρωποι που κανουν χρηση Bing??? Οσες φορες το δοκιμασα, κατα λαθος παντα σε συστηματα αλλων, απλα εβγαζε οτι να ναι. Περιττο να πω οτι σε οσους εχω δει να ειναι Default search engine ειναι επειδη πολυ απλα καναν κατι εγκατασταση και δεν βγαλαν το tick στην εγκατασταση bingbar και make bing homepage( η κατι τετοιο δεν θυμαμαι). Και ως μη γνωστες δεν ξεραν πως να το αλλαξουν. Δεν εχω πετυχει χρηστη Bing απο επιλογη. ΥΓ. Soz για το offtopic.
FarCry Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Το Skype δεν το ειχε αγορασει το FB? καμια σχεση. συνεργασια ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα