Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλω θα ηθελα να μαθω εαν η επιλογη DHCP Server: Enable Disable DHCP Relay πρεπει να ειναι Disable? Επισης εχω την βερσιον 1.01.06 εαν του κανω αναβαθμισει θα μου διαγραψει τις ρυθμισεις που εχει το ρουτερ? ευχαριστω

Δημοσ.

Enable θα το βαλεις αλλιως θα πρεπει να ορισεις manual τις ip σε καθε pc. Με το update δε θυμαμαι να σου πω, εχω καιρο να το κανω. Αλλα θυμαμαι οτι δεν συνδεοταν με pppoe με το παλιο firmware.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση Επισης απο τον παροχο μου ζητανε να τους βρω την επιλογη που συνχρονιζει και τον θορυβο γιατι ενω ειχα καλη ταχυτητα εχει πεσει και το ρουτερ αυτο δεν το γνωριζουν.εψαξα για τις σωστες ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα

Δημοσ.

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 15416 kbps

Upstream Rate: 1023 kbps

Downstream Margin: 8 db

Upstream Margin: 9 db

Downstream Line Attenuation: 12 db

Upstream Line Attenuation: 3 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 20 db

Αυτα τα στοιχεια μου εδωσε στην περιοχη μου λενε ειναι μεχρι 24 ? πως τα βλεπετε?

Δημοσ.

DHCP server θα το βαλεις και οχι relay. Βαλε το .09 firmware, αλλα πριν το κανεις αυτο kane backup settings απο τη καρτελλα administrator, ετσι ωστε μετα την αναβαθμιση να φορτωσεις το config αρχειο και..... ετοιμος

Δημοσ.

Παρακαλω εχω την απορια που φυσικα στην wind δεν μου την ελυσαν.εχω το ρουτερ Linksys WAG200G με παροχο την wind και με ταχυτητα εως 24 και μου δινει Downstream Rate: 15416 kbps

Upstream Rate: 1023 kbps ενωοταν τακατεβαζω εχω 160kbps.Επισης σε αλλο χωρο (μαγαζι) εχω ΟΤΕ με 8αρα γραμμη και μου δινει

Downstream Rate:11706 & Upstream Rate:861 kbps ταχυτητα ληψης απο τον ιδιο σερβερ 1.304 ΜΒ/sec.

Υπαρχει εξηγηση σε αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Γεια σας το τεσταρα τραβαει με 1,6 ΜΒ/sec.Επειδη εχω συνδεση συσκευες (που τραβανε συνεχεια) στο δικτυο μου μηπως εκει ειναι το προβλημα διοτι το ασυρματο στο ρουτερ ειναι κλειδωμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...