sam sam Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 εχω μια μνημη σαν αυτη της φωτογραφιας η οποια εχει και ενα ledακι και οταν γινεται μεταφορα δεδομενων αναβοσβηνει, σαν αυτο της φωτογραφιας αλλα θελω να παρω ενα μεγαλυτερο, 8GΒ , το οποιο να εχει και αυτο led και να ειναι παραλληλα μικρου μεγεθους. εχω δει καποια, οπως: αλλα μαλλον δεν εχουν ledακι... εχει αγορασει κανεις καποιο που να ειχε ή εχει να προτείνει κανενα memory stick ?
alexmm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ένα Kingston Data Traveler G2 που έχω έχει ledάκι. Δεν είναι εμφανές όταν δε δουέυει (είναι κάτω από το πλαστικό) αλλά υπάρχει
kideias Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 εχω το πιο κατω φλασακι και εχει ενα μπλε led στην μεση περιπου πλαισιο
sam sam Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 ξερει κανεις αν η μνημη της kingston (τριτη φωτογραφια) εχει led ? [ kideias ωραιο ειναι η μνημη σου, αλλα την θελω μικροτερη ]
kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 παιζει να μην εχω δει φλασακι χωρις ledaki.ακομη και promo
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ξερει κανεις αν η μνημη της kingston (τριτη φωτογραφια) εχει led ? [ kideias ωραιο ειναι η μνημη σου, αλλα την θελω μικροτερη ] έχει (νομίζω) ένα πάρα πολύ αχνό αλλά θα το σιγουρέψω μόλις πάω σπίτι.
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 alexzzz αν μπορεις ριξε μια ματια . μόλις πάω σπίτι γιατί εκεί το έχω αυτό εννοώ, έτσι;
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μόλις το έβαλα και είδα ότι τελικά δεν έχει ledακι. Έχω βέβαια το 4gb και όχι το 8gb αλλά δεν νομίζω να αλλάζει κάτι πέραν του χώρου.
sam sam Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ε λογικα θα ειναι το ιδιο . εχει αγορασει κανενας το kingston ? να μας πει ; *alexzzz ευχαριστω
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ε λογικα θα ειναι το ιδιο . εχει αγορασει κανενας το kingston ? να μας πει ; *alexzzz ευχαριστω τίποτα... και μόλις είδα ότι αυτό για το οποίο σου απάντησα είναι SanDisk
sam sam Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ναι το ξέρω οτι ειναι της SanDisk, καλη εταιρία ειναι . tnx
Xristaras12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 για οσους λενε οτι ολα εχουν ledακι σας πληροφορω οτι εχω ενα adata 32gb που ΔΕΝ εχει led...και ειναι και αχρηστο τελειως ετσι(μιλαμε για 7ΜΒ/s εγγραφη και 11αναγνωση)
kideias Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 sam τι χωριτηκοτητα ψαχνεις? ενα turbo x(16gb) απο πλαισιο που εχει φιλος εχει led κατα πασα πιθανοτητα εχουν και τα ποιο μικρα σε μεγεθος μνημης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα