johnrock1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια πηρα εγω και ενας φιλος μου αυτο το gamepad http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Logitech-Gamepad-Wireless-Rumble-F710-940-000118.htm για να πεζουμε γενικα παιχνιδια στο pc και εμενα καποια κουμπια δεν μου δουλευαν...το πηγα στο πλαισιο και μου κανουν ειναι μια χαρα...παω σπιτι να πεξω fifa και δεν δουλευαν τα ιδια κουμπια ...ζηταω απο τον φιλο μου το δικο του για ν δοκιμασω και το δικο του δουλευε μια χαρα στο ιδιο παιχνιδι ξαναπαω στο πλαισο και μου κανουν μπορει να φτεει το παιχνιδι και τουσ κανω δοκιμασα το ιδιο και δουλεπσε και το περνουν για να το ''φτιαξουν'' μετα μου κσαναλενε ειναι μια χαρα...παω και παλι δεν δουλευε...τι να κανω?????
SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δεν είχε κάποιο cd μεσα να περάσεις τίποτα drivers ? Ρίξε μια ματιά στο control panel στα windows να ρυθμίσεις τα κουμπιά και γενικότερα τις λειτουργίες του , υπάρχει επιλογή εκεί για το gamepad
johnrock1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δεν είχε κάποιο cd μεσα να περάσεις τίποτα drivers ? Ρίξε μια ματιά στο control panel στα windows να ρυθμίσεις τα κουμπιά και γενικότερα τις λειτουργίες του , υπάρχει επιλογή εκεί για το gamepad εχω εγκαταστησει τα drivers και στο μενου του δουλευουν ολα τα κοyμπια αλλα στα παιχνιδια οχι.... Δεν είχε κάποιο cd μεσα να περάσεις τίποτα drivers ? Ρίξε μια ματιά στο control panel στα windows να ρυθμίσεις τα κουμπιά και γενικότερα τις λειτουργίες του , υπάρχει επιλογή εκεί για το gamepad εχω εγκαταστησει τα drivers και στο μενου του δουλευουν ολα τα κοyμπια αλλα στα παιχνιδια οχι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.