Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδιά.

Θέλω να αγοράσω ένα σακίδιο πλάτης, όχι πάρα πολύ μεγάλο όμως. Θέλω να είναι πιο μεγάλο από την σχολική μου τσάντα γιατί δεν με βολεύει σχεδόν καθόλου όταν ταξιδεύεω. Κυρίως μέσα θέλω να χωράει το laptop, την φωτογραφική μου (που είναι μέσα σε τσάντα) και μερικά βιβλία ή ρούχα. Αλλά στην τελική παίρνω και μια βαλίτσα δεν είναι εκεί το θέμα μου. Απλά δεν μπορώ να κουβαλάω και τον σχολικό σάκο(με την φωτογραφική μέσα) και την τσάντα του laptop.

Βρήκα αυτό εδώ το σακίδιο. ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ CAMPER PLUS 35lt Λέτε να είναι εντάξει? Πόσο περίπου είναι σε μέγεθος? (γιατί δεν λέει πουθενά :-( )

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :-)

Δημοσ.

ε τα 35lt συνήθως είναι περίπου σβέρκο-κώλο.

αλλά αφου θες να κουβαλας και μηχανές μέσα, να δεις να είναι και αδιάβροχο ε.

Δημοσ.

Δίκιο έχεις. Από ότι είδα τώρα στο internet ο πολυεστέρας λέει είναι αδιάβροχος και αυτό το PU coated που λέει επίσης είναι πάλι κάτι πολυεστερικό (δεν μπορώ να το εξηγήσω) που είναι αδιάβροχο.

Οπότε θα μου το πρότεινες? ^_^

Δημοσ.

ακριβώς για τέτοια δουλειά αλλά χωρίς αδιάβροχα-abs-αερόσακους πήρα με 3,5 € ένα ωραιότατο σακίδιο πριν 2,5 χρόνια στο μαγαζάκι έξω από τα κτελ στον κηφισό και το έχω λιώσει τουλάχιστον 2 φορές το μηνα ταξίδι.

Best buy ever.

Δημοσ.

3,5 ευρώ??? :confused: Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα... Ξέρεις για κανένα παρόμοιο στη Θεσσαλονίκη?

Δηλαδή πιστεύεις οτι θα με βολέψει, έτσι?

Δημοσ.

τι να σου πω. εγω απο ενα σακίδιο θέλω να παίρνει μέσα πράγματα και να μη σκίζονται τα φερμουαρ.

Ούτε να είναι ανατομικό ούτε να είναι αδιάβροχο ούτε τίποτα.

Θές οπωσδήποτε να πάρεις κατι ακριβό;

Δημοσ.

Θα προτιμούσα να είναι αδιάβροχο, γιατί όπως είπα 8α έχω μέσα φωτογραφική και laptop τα οποία δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μου βρεχτούν. Για αυτό σκέφτηκα καλύτερα να δώσω τώρα 20 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά να τρέχω μετά να πληρώνω...

Έχεις κάτι πιο φθηνό στο μυαλό σου?

Btw ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια (και τους δυο σας) :-)

Δημοσ.

κοιτα στο ιμπει για στρατιωτικά,εχει πάραπολλά και μάλιστα,δέχονται και υδροδοχείο σε ειδική θέση για να μην ζεσταίνεται το νερό γρήγορα!

Έχω παρει ενα για την μηχανή και τα σπαει!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :-) Απλά προτιμώ Ελληνικό site λόγω αποστολών και πληρωμών.

Θα στείλω και ένα mail για να μου πουν τις ακριβείς διαστάσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θέλω πάλι βοήθεια. Είχα καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο σακίδιο αλλά εκεί που πήγα να κάνω την παραγγελία είδα οτι χρεώνουν +11 ευρώ τα μεταφορικά. Μετά βρήκα ένα άλλο site και επίσης χρεώνουν +8 ευρώ τα μεταφορικά.

Μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που έχει τέτοια είδη για να πάω από εκεί να δω? Γιατί είναι κρίμα να πληρώσω τα μεταφορικά τόσο, αν είναι να δώσω 8 ή 11 ευρώ παραπάνω, ας πάρω κανένα καλύτερο σακίδιο, στην τελική.

π.χ. αξίζει να πάω μέχρι το Cosmos (το πολυκατάστημα) ή όχι? (Εννοώ θα βρω κάτι εκεί?)

Επεξ/σία από kate23
Δημοσ.

Παιδιά θέλω πάλι βοήθεια. Είχα καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο σακίδιο αλλά εκεί που πήγα να κάνω την παραγγελία είδα οτι χρεώνουν +11 ευρώ τα μεταφορικά. Μετά βρήκα ένα άλλο site και επίσης χρεώνουν +8 ευρώ τα μεταφορικά.

Μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που έχει τέτοια είδη για να πάω από εκεί να δω? Γιατί είναι κρίμα να πληρώσω τα μεταφορικά τόσο, αν είναι να δώσω 8 ή 11 ευρώ παραπάνω, ας πάρω κανένα καλύτερο σακίδιο, στην τελική.

π.χ. αξίζει να πάω μέχρι το Cosmos (το πολυκατάστημα) ή όχι? (Εννοώ θα βρω κάτι εκεί?)

Στο κέντρο Πετρίδη, Φωκάς Sport και Notos Galleries. Στο Cosmos έχει ένα στο ισόγειο, απέναντι από το Public.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! ^_^ ^_^ ^_^

Έριξα μια ματιά στο site του Πετρίδη και βρήκα ένα φοβερό, αλλά είναι εξαντλημένο... :-( Τα υπόλοιπα είναι αρκετά τσιμπιμένα στην τιμή. -_-

Δημοσ.

Αν σε βολευει κανε μια επίσκεψη έχει πολύ πράγμα στις αποθηκες και το σαιτ μπορει να μην έχει ενημερωθει σωστα.

Δες και εδω http://www.amazon.co.uk/Berghaus-Twentyfourseven-Unisex-Adult-Backpack/dp/B002S539VC/ref=sr_1_6?s=sports&ie=UTF8&qid=1319487612&sr=1-6

Εχει πολύ ποικιλία με τις τιμές να παιζουν ανάλογα το χρώμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...