kate23 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Α οκ, θα περάσω αύριο τότε να ρωτήσω. Ευχαριστώ και πάλι. Προτιμώ να πάρω κάτι από Ελλάδα, λόγω εξόδων αποστολής του amazon.
salliara Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 α, Θεσσνικη είσαι? και δεν το λες τοσον καιρό! πήγαινε βρε στη woodland να σου λυθούνε όλα. Επίσης άκου πρόταση. Αδιάβροχο σακουλάκι/τσαντάκι, που βάζεις μέσα οτι θες, και το βάζεις στην τσάντα, είναι δεν είναι αδιάβροχη. Μεγέθη διάφορα. Εξυπηρετεί δλδ και άλλες φάσεις εκτος απο τις εκδρομικές γαμάτο. εγω θα πάρω ένα
athlios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Επισης μπορεις να κουβαλας μαζι σου και ειδικο καλυμμα το οποιο θα βαζεις στην τσαντα μονο σε περιπτωση που βρεξει.
EliasKir Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 α, Θεσσνικη είσαι? και δεν το λες τοσον καιρό! πήγαινε βρε στη woodland να σου λυθούνε όλα. Επίσης άκου πρόταση. Αδιάβροχο σακουλάκι/τσαντάκι, που βάζεις μέσα οτι θες, και το βάζεις στην τσάντα, είναι δεν είναι αδιάβροχη. Μεγέθη διάφορα. Εξυπηρετεί δλδ και άλλες φάσεις εκτος απο τις εκδρομικές γαμάτο. εγω θα πάρω ένα Κι εγω αυτο θα ελεγα, Αμερικανικη αγορα ψαξε.
athlios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Και εξω απο το κοσμος που ειπες , εχει ενα μεγαλο καταστημα woodland αλλα δε ξερω τι παιζει απο τιμες σε αυτα!
kate23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Από ότι είδα στο site του woodland έχει 1-2 που μου φάνηκαν μια χαρά! Θα πάω αύριο! Ευχαριστώ παααααρα πολύ!!!
Nemo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αυτο εδω μηπως ???? http://offers.dealextreme.com/team.php?id=299 μπορει να χησημοποιηθει και ως backpack/handbag/messenger bag με τους 2 ιμαντες που εχει και στοιχιζει 15$ = 10.8€
Adon1s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 βάζεις μέσα σε σακούλα σκουπιδιών το λαπτοπ , σε σακουλάκι σάνιτας-σάνιτας την φωτογραφική τα βάζεις μεσα στην τσάντα καλό ταξίδι
kate23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Πήγα στο woodland και πήρα ένα σακίσιο Maori 36L και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
efkola Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ξεθαματάκι για να μην ανοίγω νέο θέμα! Ψάχνω σακίδιο πλάτης για να το έχω μαζί μυ κυρίως όταν είμαι με τη μηχανή.Θέλω να είναι περίπου 30-35 λίτρα και θα κουβαλάει κυρίως βιβλία ή ψώνια! Έχω τσεκάρει κάποια όπως τα Panda action Grasshopers Mission 30 Terra Spyre 35 . Πιο πολύ απ'όλα μου αρέσει το North Face Borealis το οποίο όπως βλέπετε στο link αυτό του ricardo το βρίσκω 64 ευρώ(59+5) ενώ οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα κοστίζει 80 χωρίς τα μεταφορικά.Πώς μπορώ να καταλάβω αν είναι μαϊμού τα προϊόντα αυτής της Chloitsa,η οποία έχει κι άλλα north face σακίδια εκτός του borealis;Θα βγει κάτι αν επικοινωνήσω μαζί της;;
Arcanaloth Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Γιατί να είναι μαιμού το North Face; 65 με 80 που είναι η κλασική τιμή του (όπως λες) δεν είναι και η τεράστια διαφορά που να δικαιολογεί τέτοια απάτη. Ούτε στις φωτογραφίες φαίνεται μαιμού το προιόν, εξάλλου 65 ευρώ τσάντα παίρνεις. Οι κριτικές που έχει, αν και μόνο 2, είναι θετικές, αρνητικές δεν έχει...προσωπικά θα την αγόραζα, δεν φαίνεται για απατεώνας. Η τσάντα σαν τσάντα, επίσης, είναι όμορφη. Προσωπικά θα κοιτούσα και στο ebay. Ειδικά για τσάντες που ψάχνεις, οι τιμές είναι μέχρι και στο 1/3 από αυτές που βρίσκεις Ελλάδα, συν το ότι η ποικιλία είναι τεράστια. Αν δεν θέλεις ντε και καλά να στηρίξεις την ελληνική αγορά και ψάχνεις να εξοικονομήσεις χρήματα, κοίταξε και αυτήν την λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα