arxangelos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Με αφορμή την 7ήμερη εκδρομή του ξαδερφου μου στο εξωτερικό ανοίγω αυτό το thread. Εγώ θυμάμαι την δίκη μας εκδρομή, 5 μέρες στην Κρήτη, λίγο πριν το πάσχα, όλο το βράδυ γλέντι και μεθύσι και όλο το πρωί πίσω από τουρίστριες για ;-) ...Ίσως η καλύτερη εκδρομή που κάναμε πότε
Tenshi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Σε όλες τις εκδρομές παίζει: -Ο τύπος που ήπιε σαν σαύρα,που λιποθύμησε και οι υπόλοιποι τον κουβαλούσαν σάν τον επιτάφιο (μουρμουρίζοντας το opening "Ο Ιησούς απο την Ναζαρέτ") -Το πορνίδιο της τάξης που έγινε "γυναίκα" (χαχαχο),ενώ έπαιρναν μάτι ίσα με 10 κάφροι απο το μπαλκόνι εν αγνοία του ζευγαριού. -Ο κρυφο-γκέϊ της τάξης που τελικά εκδηλώθηκε και πλέον δέν είναι τόσο...κρυφό... -O μαλάκας που ξέμεινε στην μέση του πουθενά 2 τα ξημερώματα,γιατι όταν βγήκε η ανακοίνωση,αυτός (α) τα έπινε, (β) την έπεφτε σε γκόμενες, (γ) τον έπαιζε γενικός.Συνήθως δέν έχει μονάδες στο κινητό,έτσι για να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.Μπράβο μαλάκα,κάτσε στο κρύο τώρα... -Ο άκυρος κολιτσίδας,που απο το πουθενά θα γίνει το καλύτερο φιλαράκι σου,γιατί έμπασες βότκες και ιστορίες κάτω απο την μύτη των καθηγητών για να κάνεις after στο δωμάτιο.Εννοείται οτι δέν τσοντάρει μία και πίνει παραπάνω απ΄ολους.Σε ξέρω ρε παράσιτο; -Ο σπιούνος που θα σε δώσει στεγνά όταν αντιληφθεί το παραπάνω. -Τα απαραίτητα T-shirt/πανό με μπάφους κλπ καφρίλες. τςτςτς...στερεότυπα...
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 θυμαμαι την δικια μου εκδρομη. 5ημερη στην ισπανια-ανδαλουσια. καναμε τουρ μαλαγα-σεβιλη-γραναδα με το ζορι. μεναμε σε μια μικρη πολυ κοντα στην μαλαγα που την λενε τορρρρρεμολινος. ηταν η 5ημερη φαντασιωση. παιζαν τα παντα, ναργιλεδες, ποτα, μπαφοι. το πρωτο βραδυ κοντεψαν να μας πεταξουν εξω απο το ξενοδοχειο γτ καναμε τρομερη φασαρια κι ειμασταν 15 ατομα ολα κι ολα. ολη η ταξη ειχε ξεμπουρδελιαστει σε ολους τους δυνατους συνδιασμους, μονο κανα δυο ατομα μπορω να σκεφτω που δεν αρπαξε κατι ο κωλος του . οι δυο συνοδοι καθηγητες ηταν στην κοσμαρα τους, μαλλον την ειχαν βρει μεταξυ τους, ηταν οι γκει της υποθεσης. την τελευταια μερα κοντεψαμε να μεινουμε εκει εγω κι η κολλητη μου. καλα που πηρε τηλεφωνο η μανα μου και μας ξυπνησε :-D υγ, υπηρξε και πολυ δραμα με τρομερους τσακωμους επι γκομενικων.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Εμεις πηγαμε Μυκονο. Και πηγαινα στη Γκραβα (go figure). Μάιος μηνας, αδειο το νησι, εκτος απο αλλα δυο σχολεια νομιζω. Γενικα δεν ειχαμε πολυ ομαδικο πνευμα, οποτε υπηρχαν διαφορες παρεες. Highlight της εκδρομης, η καθηγητρια των αγγλικων να χορευει πανω στη μπαρα ενος κλαμπ με τρελο μινι παρεα με την κολλητη μου. Εγω και αλλοι δυο να χαλβαδιαζουμε απο κατω και να μην μπορουμε να πιστεψουμε αυτο που βλεπαμε (γιατι κατα τ'αλλα το επαιζε σεμνη κλπ στο σχολειο και δεν ηταν και ιδιαιτερα μικρη). Για να γινει ολο αυτο το σκηνικο ειχαμε στησει ολοκληρο σχεδιο για να το σκασουμε απο τα δωματια (γυρω στα 5 ατομα και η καθηγητρια προεκυψε στο ξεκαρφωτο καθως και εκεινη το εσκαγε) ουτως ωστε να μην μας παρει πρεφα ο κερβερος λυκειαρχης. Good times. Ολα αυτα πριν 10+ χρονια. Α, το ξενοδοχειο ηταν gay hotel.
evabb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δεν πήγα γιατί διάβαζα. ξενερωτε :P αληθεια τωρα;
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Εγω το μετάνιωσα που πηγα.. βαρετα και κουραστηκα σε σχέση με τις διακοπές που εκανα μετά με την παρεα μου, καλύτερα να κρατουσαμε τα λεφτά και να καναμε παραπάνω διακοπές.
panosno1com Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 εμεις επειδη ημασταν μικρο σε "δυναμη" σχολειο,περασαμε σε γενικες γραμμες καλα, βεβαια οι "παρρες" υπηρχαν αλλα μια δυο τρεις οχι παραπανω, χωρις πολλες καφριλες δυστυχως, το μονο που θυμαμαι και γελαω ειναι που ειχα πιει σε σημειο τεζα με τον κολλητο μου , και κοιμομασταν σα ζωα, χτυπουσε ο καθηγητης να ξυπνησουμε γιατι επρεπε να παμε σε μουσειο ή κατι τετοιο και μεις μισοξυπναγαμε και βριζαμε χυδαια , οποτε μετα απο κανα μισαωρο πηρε το πασπαρτου και μπηκε να μας ξυπνησει με το υφακι καραβανα : ξυπνατε ρεεε εσας περιμενουμε κλπ και σηκωνομαστε εμεις σιγα σιγα , ημασταν με τα μποξερακια και λεει : ωχ ωχ νταξει παιδια , ελατε σιγα σιγα ενταξει ?? και η αλλη φαση ειναι οτι χτυπαγαμε πορτες για πλακα και χωρις να ξερουμε χτυπαμε της συνοδου καθηγητριας και ανοιγει (ηταν μια 40 φευγα ασχημη αυτη) και λεει: σκαστε ρε κωλοπαιδα το κερατο σας μεσα και φυγαμε τρεχοντας επειδη τρομαξαμε ετσι οπως την ειδαμε
ravend Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 εγώ είχα την τύχη να πήγα αρκετές πενταήμερες γιατί δεν ξερώ πως (προφανώς παράνομα) η τρίτη λυκείου είχε τη δυνατότητα να πάρει κ τις δύο άλλες τάξεις του λυκείου μαζί κ έτσι 1 2 3 λυκείου πήγαμε 5ήμερες. κ μάλιστα στην 1η είχαμε πάει δύο μέσα στο έτος. απο όλες αυτές ξεχωρίζω της 2ας στον βόλο όπου κατα τη διάρκεια της δεύτερης νύχτας με τις γνωστές ασυδοσίες ο διευθυντής πήρε ανάποδες κ κυκλόφορούσε με το τιραντάκι απο δωμάτιο σε δωμάτιο.όποιον έβλεπε των μπαγλάρωνε σε στυλ κωστανταρα φφτουυ χχλαατς,σβερκίες κ δεν συμμαζεύεται κ την πλήρωσαν κ κάποιο αθώοι που απλά βγήκαν στον διάδρομο να δούν τι παίζει κ κατέληξαν να τρέχουν να σωθούν απτόν ξυλοδαρμό. ωραίες εποχές!
panosno1com Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 εμας ευτυχως που δεν ειχε ερθει η διευθυντρια αλλιως θα πρεπε να λεμε κυρ ελεησεον συνεχεια ασε που θα μας ετρεχε σε οποιαδηποτε εκκλησια εβρισκε! αλλα ειχαμε "συμφωνησει" να παμε πενταημερη βρεξει χιονισει , αλλιως καταληψη .. (και τοτε κανανε τα σχολεια καταληψη νομιζω λογω γιαννακου δε θυμαμαι ακριβως)
salliara Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Στη δική μας ένας συμμαθητής έπεσε απο το κάστρο στη Ρόδο. Mπιτ δατ
freedubus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Στη δικιά μας πήδηξε ένα παιδί τη βυζαρού καθηγήτρια που μας έκανε εισαγωγή στο δίκαιο.
kage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 εγώ είχα την τύχη να πήγα αρκετές πενταήμερες γιατί δεν ξερώ πως (προφανώς παράνομα) η τρίτη λυκείου είχε τη δυνατότητα να πάρει κ τις δύο άλλες τάξεις του λυκείου μαζί κ έτσι 1 2 3 λυκείου πήγαμε 5ήμερες. κ μάλιστα στην 1η είχαμε πάει δύο μέσα στο έτος. μηπως τα παραλες?ποσα χρονια πριν και ποσα ατομα πηγαινατε? πως 2 το χρονο?τιποτα απο κεινες που πηγαιναν 15ατομα για καποιο μαθημα?
KilliK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 στην δικια μας παραλιγο να μην πηγαιναμε τελευταια στιγμη,γιατι καποια απο τα μελη του 15μελους,το οποιο οργανωνε την εκδρομη,θελανε να ερθουν τζαμπα με τα λεφτα των υπολοιπων. και οταν λεω τελευταια στιγμη,εννοω τελευταια στιγμη με τις βαλιτσες στο χερι και τα πουλμαν εξω απο το σχολειο. νεοελληνικες σχολικες καταστασεις.
kage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 στην δικια μας παραλιγο να μην πηγαιναμε τελευταια στιγμη,γιατι καποια απο τα μελη του 15μελους,το οποιο οργανωνε την εκδρομη,θελανε να ερθουν τζαμπα με τα λεφτα των υπολοιπων. και οταν λεω τελευταια στιγμη,εννοω τελευταια στιγμη με τις βαλιτσες στο χερι και τα πουλμαν εξω απο το σχολειο. νεοελληνικες σχολικες καταστασεις. αν μιλαμε για μερικα χρονια πριν.ειμαι σχεδον σιγουρος οτι τουλ.2-3 ατομα περα απο καθηγητες ερχοντουσαν τσαμπα. ειχε πολυ οικονομα η δουλεια.καπου διαβασα οτι τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει το συστημα και δυσκολευονται να κανουν λαμογιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα