Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ριξτε καμια ιδεα. Τι μπορουμε να φυτεψουμε στο μπαλκονι για να βγαλουμε ευρωπουλα; (εκτος απο χασις...)

Για πειτε κανα περιεργο φυτο το οποιο πουλαει.

Δημοσ.

Πόσα στρέμματα είναι το μπαλκόνι; :-D

Πού θα τα πουλήσεις; Για να στήσεις πάγκο σε λαϊκή πχ χρειάζεσαι άδεια και δε ξέρω κιόλας αν και τί πληρώνεις σε Δήμο κτλ.

Αν θες να βάλεις κάτι έτσι από περιέργεια για να το καταναλώσεις κάποια μέρα, παίζει, αλλά με τόσο κόπο για τόσο μικρό αποτέλεσμα ίσως το θεωρήσεις ανούσιο. Προσωπικά από το μπαλκόνι μου έχω φάει ντοματίνια, αγγούρια, μήλα, λεμόνια, πατάτες. Επίσης ξέρω γειτόνισσα που βάζει πολλά αρωματικά (μαϊντανό/σέλινο) και τα χρησιμοποιεί στα φαγητά. Ακόμα είχα λεβάντα που μπορείς να κόψεις και να βάλεις σε ντουλάπα με ρούχα (δεν είναι μόνο αυτά που τρώγονται βλέπεις, χα).

Νομίζω πως πολύ πιο κερδοφόρο απ'ότι τρώγεται - αν μπορείς όντως να πουλήσεις - είναι να βάλεις πολλά μικρά πλαστικά γλαστράκια με καλωπιστικά φυτά, θα αποφέρουν περισσότερα και δε πάνε με το κιλό αλλά με τη μονάδα. Τα βλέπουν οι γυναίκες κι αγοράζουν σα τρελές. Υπάρχουν μάλιστα τόοοοσα φυτά που μπορείς να διαλέξεις τα ιδανικά, είτε τα πιο γνωστά πιασάρικα, είτε λίγο πιο σπάνια που όμως θα καταφέρεις να αναπαράγεις και να πάρεις περισσότερα.

Καλό είναι να βγάζουν και σπόρια εύκολα και να γεμίζει ο τόπος εύκολα, πχ εμένα μου έφεραν ένα πέρυσι, το έχωσα σε μια παρατημένη γλάστρα και συνεχώς γεμίζει η γλάστρα από δαύτο με λίγο πότισμα χωρίς κόπο (αντίθετα επειδή βγαίνουν τόσα που δε χωράνε πάω και ξεριζώνω μερικά). Αν δηλαδή ήθελα το ένα να το έχω κάνει 100 και να τα δώσω 1€ το ένα έστω, γινόταν για πλάκα. Υπάρχουν πολλά αν θες να διαλέξεις. Υπάρχουν και ανοιξιάτικα και χειμωνιάτικα για να πουλάς και τις δύο σεζόν.

Δημοσ.

http://www.bornrich.com/entry/expensive-fruit-6400-grapes/

Και σούπερ να είναι, δε θα σημαίνει πως θα είναι εύκολο να βρεις σπόρο ή να έχεις τις σωστές συνθήκες για να το αναπτύξεις ή θα μεγαλώνει με τέτοιο ρυθμό κι επιτυχία ώστε να έχει νόημα.

Κοίτα, αν εσύ έβγαζες χρήμα από ένα μπαλκόνι επειδή επέλεξες κάτι τόσο σούπερ, τότε ο άλλος που έχει ένα χωράφι τεράστιο θα έπρεπε να είναι εκατομμυριούχος. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, θα το είχαμε ακούσει. ^_^

Δημοσ.

ακόμα και το χασίς, που νομίζω έχει την καλύτερη σχέση τιμής/τετραγωνικό νομίζω ότι χρειάζεται μεγαλύτερη επιφάνεια από ένα μέγάλο μπαλκόνι

Δημοσ.

Για να βγάλεις λεφτά από γεωργία σε μπαλκόνι πρέπει να είσαι καθηγητής υδροπονικής/αεροπονικής ή να παράγεις την καλύτερη ποιότητα χασίς της πόλης.

Επίσης στο εξωτερικό απαγορεύουν την καλλιέργεια βρώσιμων ζαρζαβατικών στην πόλη λόγω μόλυνσης,μπορεί να πει κάποιος εάν ισχύει αυτό(δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω με μια μικρή έρευνα στο δίκτυο);

Δημοσ.

Ειπα οχι χασις. Να σας πω. Αν φυτεψω καναβη; (αυτη χωρις το THC αυτη πουλιεται στο σουπερμαρκετ για τροφη πουλιων) θα εχω κανα προβλημα με την αστυνομια; Και να την πουλαω ως διακοσμητικο φυτο.

Ααα και επιδη εχω ξαναφυτεψει καναβη (χωρις το THC), υπαρχει τροπος να την μπασταρδεψω για να μην βρωμαει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...