lary7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μονο απο εδω Link αλλα τωρα ειναι down και πρεπει να περιμενω λιγες μερες. Ολα τα αλλα ειναι "δηθεν".
traganeus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 η λεφτας εισαι η ψωνιο δεν ξερω... και το δικό σου πρόβλημα που ακριβώς βρίσκεται????
-nick- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 και το δικό σου πρόβλημα που ακριβώς βρίσκεται???? Ρωτα το ιδιο τον εαυτο σου
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 και το δικό σου πρόβλημα που ακριβώς βρίσκεται???? κανω γκαλοπ για τις αγοραστηκες συνηθειες των ελληνων. κατα ποσο βασιζονται σε πραγματικη αγοραστικη δυνατοτητα και κατα ποσο στο κατοχικο συνδρομο
Merdock Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 2 και 3 και από ένα μαγαζί στη περιοχή μου που έχει ωραία ρούχα αλλά όχι γνωστές μάρκες.Βέβαια δεν αγοράζω και τόσο συχνά και τα κρατάω χρόνια.Ακόμα φοράω ρούχα που έχω από 2α Λυκείου(πριν 7 χρόνια δηλαδή) Πάντως αν είχα/αποκτήσω στο μέλλον λεφτά τότε θα αγοράζω μόνο Lacoste.Όχι λόγω ποζεριάς και τα σχετικά απλά μου αρέσουν πολύ τα ρούχα τους.
Tenshi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Εχω ένα πρόβατο.Σε τακτά χρονικά διαστήματα του ρίχνω με την ψιλή,μαζεύω τα φλόκια και τα πετάω στον αργαλειό.Θηλυκά του φόρουμ,αν δείτε τα λούτρινα βρακάκια μου θα σας φύγει η μαγκιά! Μοντεράτορα...κατ δέμ... Στο πιο σοβαρό: Αγοράζω ότι πέφτει πραγματικά καλά πάνω μου.Τώρα αν κάνει 10 ή 100 ευρώ ποσώς με νοιάζει,άλλα ώς επι το πλείστων αποφεύγω τα brand names
viper2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 κανω γκαλοπ για τις αγοραστηκες συνηθειες των ελληνων. κατα ποσο βασιζονται σε πραγματικη αγοραστικη δυνατοτητα και κατα ποσο στο κατοχικο συνδρομο το κατοχικο συνδρομο αναφερεται συνηθως στην τροφη και ποιο συγκεκριμενα στο κρεας... Εχω ένα πρόβατο.Σε τακτά χρονικά διαστήματα του ρίχνω με την ψιλή,μαζεύω τα φλόκια και τα πετάω στον αργαλειό.Θηλυκά του φόρουμ,αν δείτε τα λούτρινα βρακάκια μου θα σας φύγει η μαγκιά! Μοντεράτορα...κατ δέμ... Στο πιο σοβαρό: Αγοράζω ότι πέφτει πραγματικά καλά πάνω μου.Τώρα αν κάνει 10 ή 100 ευρώ ποσώς με νοιάζει,άλλα ώς επι το πλείστων αποφεύγω τα brand names no name και 100 ευρω? λιγο δυσκολο
Tenshi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δέν μιλάω μόνο για βρακιά δικέ μου.Και ναί,βρίσκω no name κουστούμι με 100 Εβραίους...
Andreas2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ναι μα με 10 ευρώ μπορεί να του αγγίξεις κανι να βγάλει τρύπες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Συνήθως με κάτω απο 700 λίρες συνδιαστική αξία των ρούχων πάνω μου δε βγαίνω από το σπίτι.Το γαμπριάτικο μου μαζί με τα αξεσουαρ έκανε 24 χιλιάρικα λιριά.
arxaggelos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ό,τι μου πάει και γουστάρω να το βλέπω στον καθρέφτη, αρκεί να με παίρνει στα $$. Γενικά δεν ψωνίζω ακριβά, αλλά έχω και από αυτά που βάζεις στην «1η κατηγορία».
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γενικα και εγω ειμαι της φιλοσοφιας "αγοραζω κατι που βλεπω και μου πηγαινει, ανεξαρτητως κατηγοριας". Η αληθεια ειναι πως παλιοτερα ψωνιζα περισσοτερο της 1ης και της 2ης κατηγοριας για πολλους λογους (καποιους εκ των οποιων τους κρινω λαθεμενους a posteriori). Παρεμπιπτοντως αν καποιος ταξιδευει συχνα ή/και εχει γνωστους που κατοικουν στο εξωτερικο ειναι χαζο κατα τη γνωμη μου να ψωνιζει απο την 1 ειδικα στην Ελλαδα.
arxaggelos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αυτό με το εξωτερικό ισχύει, ειδικά US. Αν δείτε τις τιμές που έχουν τα CK στην Αμερική θα βάλετε τα κλάμματα. Μιλάμε για 15% της τιμής που παίζουν εδώ σε ορισμένες περιπτώσεις. Επίσης, τα κοστούμια Hugo Boss είχαν κάτω από 300 ευρώ.
viper2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Αυτό με το εξωτερικό ισχύει, ειδικά US. Αν δείτε τις τιμές που έχουν τα CK στην Αμερική θα βάλετε τα κλάμματα. Μιλάμε για 15% της τιμής που παίζουν εδώ σε ορισμένες περιπτώσεις. Επίσης, τα κοστούμια Hugo Boss είχαν κάτω από 300 ευρώ. ενταξει το γ@$%@ και ψοφησε στο 35% με 50% της ελληνικης τιμης στις ιδιες σεζον
arxaggelos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Τρού στόρι, το είδα με τα μάτια μου, αλλιώς μπορεί να μην το πίστευα. Κοστούμι δεν πήρα, αλλά τα CK τα χτύπησα Τα Converse είχαν μισή τιμή ακριβώς από όσο εδώ (παπούτσια, ρούχα δεν κοίταξα). Για την ιστορία, πήγα καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα