evabb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Tα ρουχα τα παιρνω πολυ φτηνα γιατι η μητερα μου εχει μαγαζι και τα ψωνιζω χονδρικη Τις κολονιες και λοιπα εχω μια (και πλουσια και ψωνιο) θεια που μου τις περνει. (προχτες μου εφερε μια της Benneton και την ανδρικη του Jean Paul Gaultier). Αυτα... καλη φαση.
Andreas2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Έβα αυτός ο σκύλος ωραίο πλεκτό θα μου έκανε.
aledjo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 εγω ψωνιζω παντα απο το L.A.!!! εκτος απο παπουτσια L.A. = Lαική Aγορά
evabb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Έβα αυτός ο σκύλος ωραίο πλεκτό θα μου έκανε. τραβα κουρεψου και ξουρισου κι ασε το κουταβι μου ησυχο.
pavlinara Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 εγω ψωνιζω απο zara,bershka κλπ επειδη ειναι φτηνα εχουν ποικιλια και τελωσπαντων μ'αρεσουν. α κι επειδη εχω πιστωτικη της citibank οπου μαζευω ποντους και παιρνω δωροεπιταγες!! γιουχου!
Haldol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Πάντως εγώ θεωρώ πανάκριβα αυτά που πολλοί λένε «φτηνά» brands (Bershka, Zara). Δεδομένης της ποιότητας που κατατάσσει όλα τους τα προϊόντα στην κατηγορία «μία σεζόν και πέταμα», ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω. Είναι αμαρτία να δίνω 10-20 ευρώ για ρούχα με ύφασμα που καταστρέφεται ακόμα και με το κοίταγμα, ενώ οι «κανονικές» (ποιοτικές) μάρκες να κοστίζουν μόλις 50-100 % παραπάνω. Πιο λιανά: είναι φτηνότερο να δίνω 100€ κάθε 3+ χρόνια, παρά 40€ κάθε χρόνο. Δε λέω, κάποια κομμάτια είναι πολύ value for money. Πήρα πέρυσι μια απλή-μονόχρωμη ζακέτα με κουκούλα από τα Bershka προς 20€, τρομερή. Αλλά δυστυχώς είναι λίγα αυτά, τα πιο πολλά είναι σκάρτα και πανάκριβα (για την ποιότητά τους). Τα παπούτσια κυρίως, α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-α. Γυναικεία και αντρικά, κίνδυνος-θάνατος. Μακριά.
FilipposMD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Επίσης παίζει ρόλο και σε τι τιμές τα παίρνεις τα ρούχα,ε; Πχ εγώ ψωνίζω 90% των ρούχων μου στις εκπτώσεις. Ας πούμε, Timberland γενικά δεν παίρνω γιατί μου φαίνονται πολύ ακριβά! Αλλά τώρα που τα ξεπουλάει με 70% όλα, πήγα και πήρα δυο πουλόβερ και 2 παντελόνια στο 1/3 της τιμής τους και δεν μετανιώνω καθόλου. Αν για το ίδιο πουλόβερ είχα δώσει 140 αντί 50, θα το είχα μετανιώσει την ίδια στιγμή.
athlios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Πού ξεπουλάνε τίμπερλαντ με 70% τώρα;; Θεσσαλονικη τιμπερλαντ και νοτικα. ζακετες, πουκαμισα,μπουφανακια , μποτακια, σκατακια σε πολυ καλες τιμες.
Marria Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Yπαρχουν και τα λεγομενα outlets που πουλανε σε μιση τιμη επωνυμα ρουχα αλλα ειναι προηγουμενης σαιζον.
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Yπαρχουν και τα λεγομενα outlets που πουλανε σε μιση τιμη επωνυμα ρουχα αλλα ειναι προηγουμενης σαιζον. η ειναι νουμερο xxs ή xxl τα M και S εξαφανιζολ.
mary Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Desigual, Pepe Jeans, sOliver, H&M, Zara, Converse, Prince Oliver, Calvin Klein κλπ. κλπ. βεβαια εσωρουχα μονο "κατηγοριας Α" οπως λες και εσυ .Aθλητικα Νike. Παπουτσια Converse, Adidas, Tommy Hilfiger. Αρωματα Burberry, Paco Rabanne, Prada, Becham, Bvlgary, Versace, Porsche. Αποσμητικο Calvin Klein. Σορι αλλα υπάρχει αρωμα Porche??? Εγω πως και δε το ξέρω?!?!?!?!?! Γμτ μου ξέφυγε
chill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Σορι αλλα υπάρχει αρωμα Porche??? Εγω πως και δε το ξέρω?!?!?!?!?! Γμτ μου ξέφυγε Και γυαλιά porche υπάρχουν τα οποία θεωρούνται κορυφαία
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Και δερματινα ειδη. Porche Design
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα