Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές τους στην πράξη στο πλύσιμο; Σίγουρα υπάρχουν -κι ας σφάζονται οι εταιρείες να λένε το αντίθετο-, αλλιώς θα καταργούσαν τα απλά για να πληρώνουν και λιγότερα σε συσκευασία-μεταφορά.

Είναι ταλαιπωρία τα μεγάλα κουτιά, οπότε ψάχνω κανέναν που να ξέρει τις διαφορές ανάμεσα στα δύο.

:)

iphone.png

• Like 1
Δημοσ.

Kαμμία διαφορά.Απλά στο συμπυκνωμένο βάζεις λιγότερη ποσότητα.Εργονομικό είναι το θέμα.Μικρή συσκευασία άρα ευκολότερη μεταφορά και πιο εύκολη αποθήκευση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είναι μερικοί που περνάνε δίπλα σου και μυρίζουν τα ρούχα τους πολύ έντονα άρωμα μαλακτικού

Πως το κάνουν,1 μπουκάλι σε κάθε πλύση αδειάζουν;

Δημοσ.

Άσχετο αλλά το ξέρατε ότι βάζουν μαλακτικό και στο πλύσιμο στο χέρι? Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!

Δεν εννοειται?Εγω σχεδον παντα βαζω μαλακτικο αν πλυνω κατι στο χερι.Και μαλιστα τοτε ειναι που μενει πιο πολυ το αρωμα του μαλακτικου στο ρουχο παρα στο πλυντηριο.

Δημοσ.

Είναι μερικοί που περνάνε δίπλα σου και μυρίζουν τα ρούχα τους πολύ έντονα άρωμα μαλακτικού

Πως το κάνουν,1 μπουκάλι σε κάθε πλύση αδειάζουν;

Ειναι ο συνδιασμος απορρυπαντικου με το μαλακτικο.

Εχει τυχει να παρουμε μαλακτικο που ενω ελεγε οτι μυριζε θαλλασινη αλμυρα της μαδαγασκαρης ξερω γω, δεν μυριζε τιποτα απολυτως, και εχει τυχει να θελω να κοιμηθω στην ντουλαπα απο την τελεια μυρωδια.

Δημοσ.

Δεν εννοειται?Εγω σχεδον παντα βαζω μαλακτικο αν πλυνω κατι στο χερι.Και μαλιστα τοτε ειναι που μενει πιο πολυ το αρωμα του μαλακτικου στο ρουχο παρα στο πλυντηριο.

εγω όταν είχα πλύνει κάτι μποξεράκια μου στο χέρι είχα βάλει απορρυπαντικό για τα πιάτα και βγήκαν πεντακάθαρα, άστραφταν καθαριότητα. η μόνη βλακεία ήταν οτι μύριζαν ξίδι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στο πλύσιμο στο χέρι στο τέλος που βάζεις το μαλακτικό μετά αν δεν ξεβγάλεις τα ρούχα με νερό ώστε να φύγει το μαλακτικό θα πάθουν τίποτα;;

Γιατι υποθέτω αν δεν ξεβγάλεις το μαλακτικό,το άρωμα των ρούχων δεν θα είναι πιο έντονο;

Δημοσ.

Δεν ειναι καλο για το ρουχο να μεινει με το μαλακτικο επανω.Μην ανησυχεις αν ειναι καλο το μαλακτικο μια χαρα μενει το αρωμα(εγω προτιμω το soupline συμπυκνωμενο λεβαντα και κραταει πολυ το αρωμα του).

Δημοσ.

Τι να κανω για να μυριζουν τα ρουχα μου πιο εντονα; Βαζω τη μεγιστη δοση μαλακτικου, ισως και παρπαανω, αλλα δε μυριζουν εντονα! Τι λαθος κανω; Θελει και περισσοτερο απορρυπαντικο; Παιζει ρολο η θερμοκρασια, η ωρα πλυσιματος και το ποσο νερο θα βαλω;

Επισης εχω και υγρο απορρυπαντικο για μαυρα και χρωματιστα. Θελει να βαζω και σκονη μαζι με αυτα; Το υγρο απορρυπαντικο πειραζει που το πεταω ετσι οπως ειναι στη θηκη και δε βαζω και το επιπλεον εξαρτημα;

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Cajoline.Στα συρτάρια έχω αρωματικά φακελάκια-βρίσκεις στο σουπερ μάρκετ.Δεν χρειάζεται να βάζεις πολύ μαλακτικό,δεν έχει νόημα.Τα ρούχα που φόρεσες να μην τα βάζεις κατευθείαν στην ντουλάπα.Να τα αφήνεις να ξεμυρίζουν πχ από την τσιγαρίλα.Απορρυπαντικό όσο λέει,αν βάζεις υγρό δεν χρειάζεται σκόνη.Για να έχει εξάρτημα έχει το λόγο του.

Link

Υπάρχουν και αρωματικά σακουλάκια, ξύλινες μπαλίτσες-έχει στα τζάμπο.

101643.jpg

A0003A-230x230.png

Δημοσ.

Πάντως εδω μέσα βλέπω πολλούς υποψήφιους για δερματοπάθειες κ αλλεργίες . Μπράβο παιδιά βάλτε περισσότερα χημικά πάνω σας, μπορείτε. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...