Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πταμ συνδεω ή αποσυνδεω κατι απο τις θυρες usb που εχει το ''κουτι'' σαν επιπροσθετες μπροστα τοτε μου αναφερει κατι για το ρευμα και επανεκκινειται το συστημα!Το ιδιο συμβαινει με τα ακουστικα και το μικροφωνο αντιστοιχα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό έγινε στο ξαφνικό;

Αλλαξες κάτι στο pc;

Απο τι αποτελείται το σύστημά σου και ποιο τροφοδοτικό (μοντέλο και μάρκα) έχεις;

edit: Κάνει το ίδιο αν βάλεις βγάλεις συσκευή στις πίσω θύρες usb?

Επεξ/σία από karmen1983
Δημοσ.

Εγινε στο ξαφνικο! Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση κακου τροφοδοτικου το pc ειναι καινουριο και εχει πολυ καλο τροφοδοτικο οπως και καθε μερος του συστηματος! Απλα μου βγαζει κατι σε μπλε οθονη και επανεκκινειται..δν ξερω αν παιζει ρολο η υγρασια ισως ή τιποτα στν εσωτερικη συνδεσμολογια του pc πυ εκανα εγω !Να σημειωθει οτι το ιδιο προβλημα συνεβαινε και οταν συνεδεα μικροφωνα ή ακουστικα σε μια απο τις μπροστινες υποδοχες καποιες φορες !Κουτι εχω το coolmaster X

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο trivium. Είχα κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα και ήταν από βραχυκύκλωμα που γινόταν με το κουτί.

Δημοσ.

Εγινε στο ξαφνικο! Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση κακου τροφοδοτικου το pc ειναι καινουριο και εχει πολυ καλο τροφοδοτικο οπως και καθε μερος του συστηματος! Απλα μου βγαζει κατι σε μπλε οθονη και επανεκκινειται..δν ξερω αν παιζει ρολο η υγρασια ισως ή τιποτα στν εσωτερικη συνδεσμολογια του pc πυ εκανα εγω !Να σημειωθει οτι το ιδιο προβλημα συνεβαινε και οταν συνεδεα μικροφωνα ή ακουστικα σε μια απο τις μπροστινες υποδοχες καποιες φορες !Κουτι εχω το coolmaster X

Οι μπλε οθόνες είναι ένα μήνυμα ίσως σε θέμα Hardware σου. Δε ξέρω να τις διαβαζω, όμως

Αν τον έχεις κλοκάρει γύρνα τα όλα στο default

Το τροφοδοτικό σου θα ήθελα να το μάθω με μοντέλο και μάρκα όπως και όλα τα εξαρτήματα που αποτελούν το Pc. Το ότι είναι καινούρια ή ότι δε νομίζεις να έχουν θέμα δε μου λέει κάτι.

Τσέκαρε το Hardware και ανέβασε το φάκελο c:\windows\minidumps μήπως περάσει κανένας καλός άνθρωπος και το δει.

Επίσης δε μου απάντησες αν γίνεται το ίδιο και όταν συνδέσεις στις πίσω θύρες κάτι πέρα από αυτές του κουτιού.

Δοκίμασε να μπουτάρεις από ένα linux live cd και βάλε μία συσκευή στο front panel. Επανεκκινεί;

Δημοσ.

Στις πισω θυρες δν το κανει μονο σε αυτες που ειναι του κουτιου αρα δν υπαρχει θεμα τροφοδοτικου πιστευω!Δεν θυμαμαι μοντελο τςρα ακριβως αλλα ειναι κορυφαιο θυμαμαι ειχα ανοιξει θεμε και εδω και ειχε προταθει για αγορα και ηταν κα πανακριβο!Και εγω απο την αρχη πιστευα οτι ειναι κατι σε βραχυκυκλωμα γιατι ειχε πεσει λιγο νερο πριν καιρο εκει χωρις να ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο! Τα παιδια που ειχαν το ιδιο προβλημα με μενα πως το αντιμετωπισαν? Εχουν το ιδιο κουτι?Και τελος μηπως εγω απο την αρχη επρεπε να συνδεσω κατι αλλο ξερω εγω υποθετω καποια ασφαλεια και δεν το κανα?

Δημοσ.

Σου είχε πέσει νερό μπροστά και το λες τώρα; :shifty:

Δε δοκιμάζεις αν πιάνουν τα χεράκια σου να βγάλεις το frontpanel και να δεις τι παίζει;

Δημοσ.

Με το που επεσε το κλεισα και το ανοιξα τρεχοντας αλλα δεν ειδα να εχει πεσει νερο μεσα γι αυτο το λεω και τωρα για το νερο για να μην σας προκαταβαλω!! Σε ενα σημειο δεν ειδα μονο τοση γκαντεμια να εχει πεσει εκει το νερο γμτ..? Παντως οταν πριν εβαλα στην θυρα την υποδοχη οταν το εβγαλλα μετα εκαιγε απο την υψηλη θερμοκρασια

Δημοσ.

Στις πισω θυρες δν το κανει μονο σε αυτες που ειναι του κουτιου αρα δν υπαρχει θεμα τροφοδοτικου πιστευω!Δεν θυμαμαι μοντελο τςρα ακριβως αλλα ειναι κορυφαιο θυμαμαι ειχα ανοιξει θεμε και εδω και ειχε προταθει για αγορα και ηταν κα πανακριβο!Και εγω απο την αρχη πιστευα οτι ειναι κατι σε βραχυκυκλωμα γιατι ειχε πεσει λιγο νερο πριν καιρο εκει χωρις να ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο! Τα παιδια που ειχαν το ιδιο προβλημα με μενα πως το αντιμετωπισαν? Εχουν το ιδιο κουτι?Και τελος μηπως εγω απο την αρχη επρεπε να συνδεσω κατι αλλο ξερω εγω υποθετω καποια ασφαλεια και δεν το κανα?

Στην δική μου περίπτωση, είχε χρειαστεί να βγάλω όλο το front panel και να διορθώσω κάτι στην βάση του, που είχε σπάσει και στην οθσία ήταν και η αιτία που ακουμπούσε στο κουτί και μου δημιουργούσε βραχυκυκλωμα. Δεν θέλω να σε επιρεάσω όμως και να αρχίσει να κάνεις βίδες το κουτί σου. Για αρχή, εφόσον λές ότι σου έχουν πέσει νερά, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κάποιο "ειδικό" καθαριστικό επαφών. Αν το δοκιμάσεις, πάντα χωρίς ρεύμα και το μηχάνημά σου εκτός λειτουργίας.

Δημοσ.

Πωπω παιδια ακουστε πριν απο λιγο πηγα να βγαλω το μπροστινο μερος για να δω τι γινεται!Μολις το εκανα παρατηρησα ολως τυχαιως οτι στην μια απο τις τεσσερις θυρες usb ελειπε η πλακετιτσα! Για να σας δωσω να καταλαβετε σκεφτειτε πως ειναι φτιαγμενο το usb υποδοχης ,ε λοιπον σε εμενα υπαρχουν μονο τα τεσσερα συρματακια και λειπει η πλακετιτσα στην οποια αυτα πατουν... Ατο ειναι το προβλημα του βραχυκυκλωματος πιστευω εσεισ τι λετε?Αυτο πως μπορω να το διωρθωσω?Πουλα τετοια μικροεξαρτηματα καπου?

Δημοσ.

Δε μας βγάζεις μία φώτο;

Γιατί αν δεν είναι συνδεδεμένες οι Usb Πάνω στην πλακέτα δε βρίσκω λόγο να βραχυκυκλώνουν μια και δεν υπάρχει επαφή.

Δημοσ.

άνοιξε το κουτί και βγάλε αυτές τις usb και δες αν συνεχίζει... είναι 2 καλώδια ψιλοχοντρά, είτε χώρια είτε κολλημένα μεταξύ τους, των οποίων υποδοχή βρίσκεται κάτω κάτω της μητρικής στο κέντρο και έχει συνήθως μπλε χρώμα.

Δημοσ.

Φιλε την επανεκκινηση την εκανε οταν συνεδεα εκει οποτε δεν χρειαζεται να ψαξω γνωριζω ακριβως την συνδεσμολογια του pc γιατι το εκανα μονος! Το θεμα ειναι που θα βρω να βαλω καινουριες και αν πουλανε τετοια μικροεξαρτημτα ή ειναι φιξ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...