Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναλόγως. Αν τα λεφτά που εισπράττει το κράτος γίνονται νεοκλασικά στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τσάντες Hermes, όχι μόνο δικαιολογείται, αλλά επιβάλλεται μάλιστα.

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δικαιολογούμε (εν μέρει) ακόμα την φοραδιαφυγή; :confused:

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για ν' αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία;

Ή έχει εντυπωθεί στο DNA της φυλής;

λογικο βρε

αφου ο ελληνας λειτουργει ως μαφια σε πολλους τομεις

δλδ 'οικογενειακα'

Αναλόγως. Αν τα λεφτά που εισπράττει το κράτος γίνονται νεοκλασικά στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τσάντες Hermes, όχι μόνο δικαιολογείται, αλλά επιβάλλεται μάλιστα.

αναρωτιεμαι γιατι μπερδευτε τις μιζες με τους φορους...

και επισης

για να εκδικιθεις καποιον θα αφησεις εναν ολοκληρο λαο χωρις: ΜΜΜ, φαρμακα και τα σχετικα...

Δημοσ.

γιατί "προσθαφαιρούνται στον ίδιο τελικό λογαριασμό"

.

Δημοσ.

και επισης

για να εκδικιθεις καποιον θα αφησεις εναν ολοκληρο λαο χωρις: ΜΜΜ, φαρμακα και τα σχετικα...

Όχι ρε παίδες, δεν είναι έτσι. Οι μίζες προέρχονται από τους φόρους μας. Αν εγώ ξέρω ότι τα λεφτά που θα δώσω στο παιδί μου, για να πάει να πληρώσει το φροντιστηριό του, θα τα φάει στα ηλεκτρονικά και σε καφέδες και θα έρθει αύριο να μου ξαναζητήσει για το φροντιστήριο, δεν θα απαιτήσω να μου φέρει απόδειξη από το φροντιστήριο την επόμενη φορά για να μην την πατήσω σαν μπούλης κι αν δεν μου φέρει, θα του πω, κόψε το λαιμό σου, βρες τα από αλλού?

Ένας ολόκληρος λαός υποφέρει, επειδή αντί το κράτος να κυνηγάει τη φοροδιαφυγή και να επιδιώκει τη διαφάνεια, έκλεβε με κάθε τρόπο και μέσο και έγδερνε στην κυριολεξία τον μλκα τον μισθωτό που δεν μπορούσε να ξεφύγει, αλλά άφηνε τον ελεύθερο επαγγελματία, τον βιομήχανο, τον εφοπλιστή να σουλατσάρουν ανενόχλητοι σε πελάγη φοροδιαφυγής.

Δημοσ.

γιατί "προσθαφαιρούνται στον ίδιο τελικό λογαριασμό"

.

και στον ιδιωτικο το ιδιο γινεται

αλλα δεν βλεπω να φωναζει κανεις σαν γυναικουλα...

Όχι ρε παίδες, δεν είναι έτσι. Οι μίζες προέρχονται από τους φόρους μας. Αν εγώ ξέρω ότι τα λεφτά που θα δώσω στο παιδί μου, για να πάει να πληρώσει το φροντιστηριό του, θα τα φάει στα ηλεκτρονικά και σε καφέδες και θα έρθει αύριο να μου ξαναζητήσει για το φροντιστήριο, δεν θα απαιτήσω να μου φέρει απόδειξη από το φροντιστήριο την επόμενη φορά για να μην την πατήσω σαν μπούλης κι αν δεν μου φέρει, θα του πω, κόψε το λαιμό σου, βρες τα από αλλού?

Ένας ολόκληρος λαός υποφέρει, επειδή αντί το κράτος να κυνηγάει τη φοροδιαφυγή και να επιδιώκει τη διαφάνεια, έκλεβε με κάθε τρόπο και μέσο και έγδερνε στην κυριολεξία τον μλκα τον μισθωτό που δεν μπορούσε να ξεφύγει, αλλά άφηνε τον ελεύθερο επαγγελματία, τον βιομήχανο, τον εφοπλιστή να σουλατσάρουν ανενόχλητοι σε πελάγη φοροδιαφυγής.

θα ορκιζομουνα οτι οι μιζες προερχονται απο τους πωλητες

μαλλον θα ειμαι λαθος...

Δημοσ.

θα ορκιζομουνα οτι οι μιζες προερχονται απο τους πωλητες

μαλλον θα ειμαι λαθος...

Φυσικά και είσαι λάθος.

Ο πωλητής παίρνει την προμηθειά του υπερκοστολογημένη και αποδίδει μέρος αυτής στον πολιτικό.

Που βρίσκει ο πολιτικός τα λεφτά για να πληρώνει τις μίζες? Από τους πωλητές?

Δημοσ.

Πληρώνει ο πολιτικός μίζες;

1+1= 2

Πάμε τώρα σε κάτι πιο δύσκολο.

Παραγγέλνω εγώ κάτι Tor-M1 (τυχαίο παράδειγμα) από κάτι Ρώσους.

Το σύστημα κοστίζει συνολικά 2 δις ας πούμε και φτάνει τα 2,5 με την προμήθεια του κατασκευαστή.

Εγώ ο εξυπνάκης του λέω να το τιμολογήσει στα 3 δις και να μου δώσει τα 500 μύρια στο χέρι.

Πληρώνω λοιπόν εγώ ο εξυπνάκης από τους φόρους του Έλληνα 3 δις, συνεπώς και τη μίζα των 500 μυρίων και μετά κάτω από το τραπέζι μου επιστρέφεται και την τσεπώνω.

Εύκολο? Εύκολο.

Κατανοητό? Θα δείξει...

Δημοσ.

1+1= 2

Πάμε τώρα σε κάτι πιο δύσκολο.

Παραγγέλνω εγώ κάτι Tor-M1 (τυχαίο παράδειγμα) από κάτι Ρώσους.

Το σύστημα κοστίζει συνολικά 2 δις ας πούμε και φτάνει τα 2,5 με την προμήθεια του κατασκευαστή.

Εγώ ο εξυπνάκης του λέω να το τιμολογήσει στα 3 δις και να μου δώσει τα 500 μύρια στο χέρι.

Πληρώνω λοιπόν εγώ ο εξυπνάκης από τους φόρους του Έλληνα 3 δις, συνεπώς και τη μίζα των 500 μυρίων και μετά κάτω από το τραπέζι μου επιστρέφεται και την τσεπώνω.

πραγματικα ζεις απο το ΜΜΜ

παντα δινει ο πωλητης κατι στο αγοραστη:shifty:

ειτε ειναι δωρακι, ταξιδακι, χρηματα, προστασια απο τους γειτονες

αλλα αμα ειναι εξυπνος ο αγοραστης παιρνει και εκπτωσεις :rolleyes:

Εύκολο? Εύκολο.

Κατανοητό? Θα δείξει...

Δημοσ.

Κοίτα, αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι τα χρήματα για τις μίζες προέρχονται από τους φόρους μας, γιατί αγοράζουμε υπερκοστολογημένα, για να μοιράζονται τη μίζα ο πωλητής με τον πολιτικό, δεν μπορώ να το συνεχίσω ες αεί.

Αν πιστεύεις πραγματικά ότι το δημόσιο δεν έχει ζημιωθεί από το τυχαίο παράδειγμα που ανέφερα και ότι τη μίζα την έδωσε ο πωλητής από δικά του λεφτά (α καλό ε) τότε μπορείς να πας μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ του εξυπνάκη.

Δημοσ.

Κοίτα, αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι τα χρήματα για τις μίζες προέρχονται από τους φόρους μας, γιατί αγοράζουμε υπερκοστολογημένα, για να μοιράζονται τη μίζα ο πωλητής με τον πολιτικό, δεν μπορώ να το συνεχίσω ες αεί.

Αν πιστεύεις πραγματικά ότι το δημόσιο δεν έχει ζημιωθεί από το τυχαίο παράδειγμα που ανέφερα και ότι τη μίζα την έδωσε ο πωλητής από δικά του λεφτά (α καλό ε) τότε μπορείς να πας μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ του εξυπνάκη.

αμα διαβαζες καλυτερα θα εβλεπες οτι το δημοσιο παντα ζημιωνοταν, οπως και καθε αγοραστης:shifty:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...