nikosanastasiou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 έχω αρχίσει να ψάχνομαι για μια καλή μηχανή espresso, έχω δει διάφορες και είμαι μεταξύ dolce gusto και nespresso. ιδέες/ εμπειρίες κανείς; κοίτα τι βρίσκει κανείς... Dolce Gusto Lovers blog! http://dolce-gusto-lovers.tumblr.com/post/11313432487/dolce-gusto-syntages
papajo_r Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή μέσα σε 14 λεπτά περιμένεις να έχεις απαντήσεις? σε chat room νομίζεις ότι μπήκες? περίμενε λίγη ώρα (για να μην σου πω καμια μέρα) και όλο και κάποιος θα σχολιάσει
Impious Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή μέσα σε 14 λεπτά περιμένεις να έχεις απαντήσεις? σε chat room νομίζεις ότι μπήκες? περίμενε λίγη ώρα (για να μην σου πω καμια μέρα) και όλο και κάποιος θα σχολιάσει double check dude
papajo_r Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Χαχαχα συγγνώμη... επειδή εγώ σήμερα πρωτοείδα το topic και μιας και οι ώρες ήταν κοντά δεν παρατήρησα ότι το έστειλε χτες και ότι σχολίασε σήμερα
doctorkostis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εχω dolce gusto στο σπιτι. Πολυ ικανοποιημενος με τις γευσεις, εχω 3-4 που μου αρεσουν πολυ. Φοβερος καπουτσινο, δυσκολο να βρεις ομως το πακετακι που ειναι χωρις ζαχαρη(skinny), espresso intenso και cortado ευκολα πινω 3 τη μερα. Nespresso εχουμε στη δουλεια. Εχω δοκιμασει αρκετες καψουλες, δε βρηκα καποια να με κερδισει ομως. Ειδικα η ελαφρα επιγευση που εχει ο καφες σε αρκετες καψουλες με ξενερωνει. Καλο ειναι αν μπορεις να δοκιμασεις προτου αγορασεις.
kuzko21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ποια διαφορα εχουν η διαφορες εκδοσεις περα απο το μεγεθος; δηλαδη στο site τους εχουν μια που ειναι σα σκυλακι , μια που τη λενε φοντανα και μια πικολο...περα του ογκου και του design τους τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι ιδια , 15 bar εχουν ολες. ρωταω γιατι για παραδειγμα η πικολο με την κλασικη εχουν ενα 50αρι διαφορα...
WizeMan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ποια διαφορα εχουν η διαφορες εκδοσεις περα απο το μεγεθος; δηλαδη στο site τους εχουν μια που ειναι σα σκυλακι , μια που τη λενε φοντανα και μια πικολο...περα του ογκου και του design τους τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι ιδια , 15 bar εχουν ολες. ρωταω γιατι για παραδειγμα η πικολο με την κλασικη εχουν ενα 50αρι διαφορα... μια διαφορά που μπορεί να έχουν είναι το μέγεθος της φιάλης νερού, για να μη γεμίζεις κάθε 2 καφέδες... ή αν η φιάλη είναι γυάλινη να μην αλλοιώνεται η γεύση κτλ
kuzko21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 μολις ειδα για τη χωρητικοτητα , αλλη ελεγε στα τεχν χαρακτηριστικα αλλα στο 3D feature που εχουν. τωρα για το πλαστικο δε λεει , αλλα σωστη παρατηρηση , δεν το ειχα σκεφτει ετσι...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Έχω την Dolce Gusto Circolo και 7 μήνες τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα των ροφημάτων. Η μόνη μλκία που κάνει η εταιρία όμως είναι πως στα super markets δεν υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα ροφήματα και μπορείς να τα παραγγείλεις μόνο online από το site τους (το οποίο έχει τόσο flash που πριν μπεις στη διαδικασία να το ψάξεις ...μην πιεις καφέ πριν γιατί θα κινδυνέψει το pc σου από τα νεύρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα