Marria Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μαρια εχεις δικιο σ αυτο που λες, ο κοσμος δεν εχει λεφτα και μπορει να μη θελει να μπλεκει με πιστωτικες και τραπεζες. Απλα σκεφτομουν οτι αν δεν πληρωνε τπτ για να την αποκτησει και μπορουσε να αγορασει με ατοκες δοσεις μεσω της πιστωτικης, ισως το σκεφτοταν να αποκτησει. Εγω παντως δεν θα ηθελα να ΄φορτωθω΄ αλλη μια καρτα, εκτος ομως απο αυτο να πηγαινεις σε καταστηματα, αν το παρεις αποφαση σκεψου να κανεις τηλεφωνικες πωλησεις τετοιων καρτων. Και πιο ξεκουραστο θα ειναι ετσι
feodor Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Thnx guyz @PaNtErAz Αν ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε δεν αξιζει. @marria Ειχα παει σε μια εταιρια που εκανε τηλεφωνικες πωλησεις. Για να με πληρωσουν ομως, θα επρεπε να βγαλω καρτα ανεργιας απ το οαεδ. Ομως, επειδη ειμαι ακομα φοιτητης δεν μπορουσα να βγαλω. Βεβαια δεν νομιζω να ισχυει το ιδιο σε ολες αυτες τις εταιριες.
Marria Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 @marria Ειχα παει σε μια εταιρια που εκανε τηλεφωνικες πωλησεις. Για να με πληρωσουν ομως, θα επρεπε να βγαλω καρτα ανεργιας απ το οαεδ. Ομως, επειδη ειμαι ακομα φοιτητης δεν μπορουσα να βγαλω. Βεβαια δεν νομιζω να ισχυει το ιδιο σε ολες αυτες τις εταιριες. Το πολυ πολυ μη πεις στον ΟΑΕΔ οτι εισαι φοιτητης για να βγαλεις καρτα. Αν και δεν ηξερα αυτο για τις πωλησεις, οσο ζεις τελικα μαθαινεις
feodor Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Το πολυ πολυ μη πεις στον ΟΑΕΔ οτι εισαι φοιτητης για να βγαλεις καρτα. Αν και δεν ηξερα αυτο για τις πωλησεις, οσο ζεις τελικα μαθαινεις Χλωμο το βλεπω να πω ψεμματα στο οαεδ Λογικα θα το ψαχνουν πριν βγαλουν τη καρτα ανεργιας
Marria Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Χλωμο το βλεπω να πω ψεμματα στο οαεδ Λογικα θα το ψαχνουν πριν βγαλουν τη καρτα ανεργιας Mπα επειδη εχω βγαλει δεν το ψαχνουν καθολου , απλως σε ρωτανε αμα εχεις σπουδασει τπτ και τι δουλεια ψαχνεις να βρεις και αυτο ειναι ολο.
black_widow Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αυτές οι δουλειές που είναι ουσιαστικά προώθηση θα έπρεπε να πληρώνονται κανονικά με ημερομίσθιο. Εγώ εάν πάω π.χ. να προωθήσω μικροσυσκευές σε κατάστημα ή και το πιο απλό κουπόνια εκπτωτικά για κάποιο προιόν supermarket θα πάρω κανονικότητα ημερομίσθιο. Άκου να σε βάζουν να κάνεις έναρξη και να πληρώνεις ΤΕΒΕ για αυτό το πράγμα. Έχετε υπ' όψιν επίσης ότι τα φορολογικά των επαγγελματιών θα αλλάξουν , δηλαδή δε θα υπάρχει πλέον αφορολόγητο , είναι στα σκαριά αυτή η αλλαγή. Άλλο να κάνεις έναρξη για πολλές δραστηριότητες αλλά για να γίνεις μπλοκάκιας με ποσοστά στη Citybank το θεωρώ ασύμφορη κίνηση.Επίσης αυτόματα με την έναρξη και για όσο έχεις ανοιχτά τα βιβλία , δεν έχεις κάνει δηλαδή διακοπή δε θεωρείσαι άνεργος , δηλαδή δεν μπορείς να βγάλεις κάρτα. Να ρωτήσω κάτι . Η μητέρα μου είναι ασφαλιστική σύμβουλος , δηλαδή έχει βιβλία κανονικά , ΤΕΒΕ κ.λ.π. Δέχονται συνεργασίες τύπου freelance με συμβούλους , π.χ. αν κάποιοι πελάτες της θέλουν να βγάλουν πιστωτική ( π.χ. για να πληρώνουν τα ασφάλιστρα μέσω πιστωτικής ); Εννοείται δε μιλάμε να πας να δουλεύεις με ωράριο σε καταστήματα χωρίς μισθό. Χλωμο το βλεπω να πω ψεμματα στο οαεδ Λογικα θα το ψαχνουν πριν βγαλουν τη καρτα ανεργιας Κάρτα ανεργίας βγάζεις ανετότατα λέγοντας απλά ότι είσαι απόφοιτος λυκείου. Απλά το θέμα είναι τι κάνεις μετά όταν πάρεις πτυχίο , μπορείς να βγάλεις άλλη και να δηλώσεις πλέον πτυχιούχος ; Δε το γνωρίζω. Εγώ έχω βγάλει όντας φοιτήτρια γιατι δουλεύω ( δούλευα τελοσπάντων ) από τα 19 και έχω πάψει από τότε να είμαι προστατευόμενη και φορολογικά ούτε σε βιβλιάριο γονιών εμφανιζόμουν ως προστατευόμενη. Δεν ξέρω όμως τι θα κάνω με το θέμα της κάρτας , θα δηλώνω για πάντα απόφοιτος λυκείου ; Π.χ. σε περίπτωση επιδοτήσεων για έναρξη επιχειρήσεων π.χ. σε αυτά που διαφημίζουν τώρα ότι δε χρειάζεται ιδιωτικό κεφάλαιο αλλά τα ποσά που σε επιδοτούν είναι αστεία ( 50 % ενοίκιο , 40 % ΔΕΚΟ , καθόλου ΟΑΕΕ , 10 % εξοπλισμός μέχρι 20000 αν θυμάμαι καλά ) ο πτυχιούχος έχει παραπάνω μόρια. Π.χ. ένας δικηγόρος θέλει να πάρει επιδότηση για ΟΑΕΔ για να ανοίξει γραφείο. Εάν τυχόν είχε δουλέψει ως φοιτητής και είχε βγάλει κάποια στιγμή κάρτα ΟΑΕΔ και είχε δηλώσει τότε απόφοιτος λυκείου υπάρχει περίπτωση να τον πιάσουν και να έχει πρόβλημα με τη επιδότηση ; Ότι βγάζεις βγάζεις δηλαδή και επίδομα ανεργίας μπορείς να πάρεις δηλώνοντας απόφοιτος λυκείου μετά δεν ξέρω τι γίνεται.
nikosvolt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ξεθάβω το συγκεκριμένο θέμα μετά από τόσο καιρό... Απλά ήθελα να πω ότι ισχύει το ίδιο σύστημα και φέτος. Με κάλεσαν και πήγα στα κεντρικά της Citibank και μου έγινε η ίδια πρόταση. Εξωτερικός συνεργάτης, ελεύθερος επαγγελματίας σε σύμβαση έργου με την Citi. Eγώ θα το τολμήσω παιδιά και ό,τι γίνει. Για έναν λόγο. Έχω ήδη βιβλία και ασφάλιση ΟΑΕΕ λόγω μαγαζιού-οικογενειακής επιχείρησης. Οπότε ούτε εναρξη στην εφορία έχω, ούτε να πω ότι θα έπαιρνα το ρίσκο για τα 450€/δίμηνο στον ΟΑΕΕ, αφού τα δίνω ήδη. Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει ήδη να μας πει την εμπειρία του?
black_widow Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Άκυρο, μόλις είδα ότι έχει ξεθαφτεί το θέμα.
dalan2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ξεθαβω με την σειρα μου γιατι μολις με πηραν τηλ απο τιν σιτιμπανκ για αυτη την δουλεια.εχεις κανεις νεοτερα αν ισχυουν δλδ τα ιδια απο τοτε?
arc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν ειναι τα ίδια, σίγουρα θα ειναι χειρότερα. Επικοινωνείς μαζί τους, βλέπεις αν σε συμφέρει και (αν θες) ενημερώνεις εδω αν αλλαξε κάτι προς το καλύτερο 1
chaosmaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Κλασσική πυραμίδα. Πολύ έξυπνοι αυτοί που το σκέφτηκαν. Μπράβο τους. Ασφάλεια πληρώσεις μόνος σου, δεν έχουν καμία ευθύνη για σένα, τρέξε μλκ όλη μέρα και παρακάλεσε πελάτες - θύματα. Και μετά από 1.000.000 ΑΝ (αν δεν είναι σε Black List ο πελάτης αν το ένα αν το άλλο) και τον κάνουν πελάτη να σου δώσουμε κι εσένα μισό κιλό ψωμί για τον μήνα. Είναι σαν τους εργοδότες που σε παίρνουν για ένα μήνα δοκιμαστικά σου βγάζουν το λάδι σε κρατάνε άλλους 2 σου τραβάνε ένα κανόνι στο τέλος της τάξης 80% χρωστούμενα και σου λένε τελικά δε μας κάνεις. Και πάνε στο επόμενο θύμα. Τέτοια άτομα θέλουν στεγνή εκτέλεση αλλά όλα αυτά πλέον είναι με την ευλογία του κράτους.
Cryptic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ νόμιζα πως έβαλε την πυραμίδα γιατί ξεθάβουν συέχεια το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα