evabb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 οποτε βλεπω ποστ του γουος ενστικτοδως σκρολαρω.
evabb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 κι όποτε βλέπεις δικό μου τι κάνεις ; βουντου.
papajo_r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MsSuMGj5Pro&t=0m35s Να τελειώνουμε..
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 οποτε βλεπω ποστ του γουος ενστικτοδως σκρολαρω. ...την καλύτερη δουλειά κάνεις. Όχι σαν εμένα που κάθομαι και διαβάζω και σκρολάρουν τα μέσα μου.
papajo_r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που φταίει στις μέρες μας είναι ότι τα παιδιά δεν έχουν την κατάλληλη προπαιδεία.. και γιαυτό είναι λίγο σφιγμένοι http://www.youtube.com/watch?v=j5qPfrX-los&feature=related
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Γράψ' το αυτό σε βιβλίο και θα γίνει best-seller σε βλαμένα θηλυκά. Really. Πάντως στην πραγματικότητα δεν υφίσταται. I have to inform u, that we exist
Μπερδεμένος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Παίδες της το είπα που λέτε. Όχι σε καφετέρια αλλά περπατώντας. Λίγο σημασία έχει. Της ζήτησα αν μπορεί να γίνει κάτι. Μου είπε ότι δε μπορεί λόγο των μαθημάτων. Η συμπεριφορά της ήταν άψογη, δε περίμενα και κάτι άλλο. Η απάντηση ήταν μία από τις πιθανές για αυτό και δε με πείραξε(ένιωσα κάπως αλλά μέχρι εκεί). Με ησύχασε αφού ξέρω τι πρέπει να κάνω πλέον. Το αποτέλεσμα μάλλον δε είναι κακό ούτε καλό. Να' στε καλά
funbreaker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Παίδες της το είπα που λέτε. Όχι σε καφετέρια αλλά περπατώντας. Λίγο σημασία έχει. Της ζήτησα αν μπορεί να γίνει κάτι. Μου είπε ότι δε μπορεί λόγο των μαθημάτων. Η συμπεριφορά της ήταν άψογη, δε περίμενα και κάτι άλλο. Η απάντηση ήταν μία από τις πιθανές για αυτό και δε με πείραξε(ένιωσα κάπως αλλά μέχρι εκεί). Με ησύχασε αφού ξέρω τι πρέπει να κάνω πλέον. Το αποτέλεσμα μάλλον δε είναι κακό ούτε καλό. Να' στε καλά Εμένα πάντως δεν μάρεσει η συμπεριφορά σου ως προς το θέμα. Σκέφτεσαι πολύ και είσαι μετριοπαθής. Ούτε οι γκόμενες δεν σκέφτονται τόσο. Και που άνοιξες thread εδώ του τύπου "μου αρέσει, τι να κάνω" μου φαίνεται γελοίο και χαζογκομενίστικο. Καλό θα ήταν να γίνεις πιο αποφασιστικός. Σε δικαιολογεί η ηλικία σου φυσικά (κι εγώ στα 17 σου έμοιαζα), αλλά λέω αυτό που παρατηρώ για να το έχεις υπόψιν σου και όχι για να σε προσβάλω. Υ.Γ.:Κανόνισε να την έχεις από κοντά και όταν τελειώσετε την χρονιά να κάνεις αυτό που έμεινε στην μέση. (ή και στην 5ήμερη που είναι προς το τέλος και προσφέρεται για τέτοια)
santana99 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εμένα χωρίς να φανώ "κακός" δεν μου άρεσε και πολύ η απάντησή της, από την μία λες οκ μπορεί να είναι καμιά πολύ συνειδητοποιημένη τύπισσα από την άλλη λες δεν γουστάρει. Και τώρα θα είστε σαν φίλοι όπως παλιά ή ..., πως δλδ θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα γιατί όσο να'ναι εφόσον την είδες εσύ έτσι δεν γίνεται να είστε φίλοι, και μάλιστα εφόσον της το είπες...
Alejandro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το δέχτηκε χωρίς να παρεξηγηθεί ή να τη πειράξει, δε το περίμενε όμως. Αν πεις σε κάποια ότι σου αρέσει και την βλέπεις κάπως διαφορετικά (και δεν είναι συγγενής σου) και παρεξηγηθεί ή ενοχληθεί, σκατά στα μούτρα της!
Μπερδεμένος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Στη πενθήμερη δε θα κάνω όμως τίποτα. Αν και πρόκειται για περίοδο χαλάρωσης στη συγκεκριμένη κοπέλα νομίζω το άγχος θα βαράει ταβάνι. Οπότε καλύτερα στο τέλος.
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Φανμπρέηκερ, τα ίδια σου έλεγαν και 'σένα στα 17; Μια χαρά έκανε το παιδί. Αυτός ήταν ο δικός του τρόπος, αυτά και τα δικά του θέλω. Το να τον ψιλο-στολίσεις όπως έκανες ούτε θα τον "ξυπνήσει" όπως νομίζεις, ούτε θα τον ατσαλώσει. Και δεν υπάρχει και λόγος και να το κάνει άλλωστε. Γι' αυτό και όντως τον προσβάλλεις έτσι όπως το κάνεις. Μπερδεμένε, μια χαρά το χειρίστηκες. Και μη δίνεις βάση σε σχολιασμούς ούτε για 'σένα, ούτε για την κοπέλα. Το τί απάντησε, και το πως θα εξελιχθεί η "σχέση" (φιλική, ερωτική, ή διάλυση) που ήδη έχετε, αφορά εσάς και μόνο εσάς, και με τον τρόπο που σας βγαίνει. Αν δεν γουστάρεις κάτι, δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε φίλοι να είστε ούτε τίποτα. Και το ίδιο ισχύει και για την κοπέλα. Και με το ζόρι όχι μόνο παντρειά δε γίνεται, αλλά ούτε καν φιλία. Το ότι "της μίλησες" δεν έχει να κάνει τίποτα. Αν συμφωνείτε και περνάτε καλά ως άνθρωποι όποτε συναντιέστε, τέλος. Ίντριγκες τύπου "ναι αλλά τώρα θα έχει στο μυαλό της ότι την ήθελες κι ότι μάλλον την θες ακόμα" και λοιπές πίπες μπλε, να μη σε αφορούν, και δε νομίζω πως αφορούν ούτε εκείνη. 17 είστε, όχι 7. Αν παρ' ολ' αυτά απομακρυνθεί και από τη "φιλία", γούστο της και καπέλο της και να μην το φέρεις βαρέως, μιας και ΔΕΝ έκανες κάτι κακό, ούτε να το έχεις μέσα σου ως "αποτυχία", γιατί τότε γίνεται αρρωστημένη η φάση. Επίσης, καλή η φάση του αρσενικού που παίρνει ό,τι θέλει με το σπαθί του, αλλά υπάρχουν κι όρια. ...και ψιτ, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις δα και το κορόιδο : όλοι έχουν δικαίωμα σε λίγο υγιή εγωισμό και ξεροκεφαλιά, οπότε είσαι οκ να "γκαζώσεις τ' αμάξι και να σκοτώνεσαι". Μεταφορικά ε. edit : ...τώρα είδα που έγραφες κι εσύ, και καταλαβαίνω ότι τζάμπα έγραφα : Ούτε περαιτέρω συμβουλές χρειάζεσαι, ούτε τίποτα. Μια χαρά συνειδητοποιημένος είσαι. Καλή συνέχεια με το παλούκι της 3ης Λυκείου που περνάτε.
evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Στη πενθήμερη δε θα κάνω όμως τίποτα. Αν και πρόκειται για περίοδο χαλάρωσης στη συγκεκριμένη κοπέλα νομίζω το άγχος θα βαράει ταβάνι. Οπότε καλύτερα στο τέλος. oh boy,τι βλακεία είναι αυτή τώρα? σταματα να σκέφτεσαι υπερβολικά αλτρουιστικά. πάντως δίνω 90% πιθανότητα ότι απλά δεν την ενδιαφέρεις και γίαυτό είπε τα περί φόρτου. τώρα υπάρχει και ένα 10% να είναι "συνηδειτοποιημενη". αν πέφτεις στο 10% μην κανεις την την μαλακια και δεν κανεις κίνηση στην πενταήμερη. θα είσαι poooooly μεγάλο κορόιδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα