Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα που το πειρα σημερα μπορω να πω πως κολλάει λιγο σε xbox slim ..

Sent from my iPad using Insomnia

Εκανες install μονο το ενα DVD η και τα 2?? Επισης δοκιμαστε τη μεθοδο του install σε usb για το play disc λενε οτι δινει τα καλυτερα αποτελεσματα..

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επρεπε να κανω instal Στην αρχη το δευτερο dvd και μετα μου λεει να βαλω το αλλο να παιξω.... Και κολλάει λίγο δεν παιζει τοσο καλα και σε εσας ετσι ειναι?? μπορω ν κανω κάτι?

Δημοσ.

To πρωτο install ειναι υποχρεωτικο το δευτερο "play" disc δεν ειναι αυτο δεν πρεπει να κανεις.. Εμενα οχι δεν κολλαει καθολου μεχρι στιγμης, εκανα και clear cache στον δισκο μπορεις να δοκιμασεις και αυτο..

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβώς οτι κολλάει λιγο μερικες φωρες οταν τρεχω και κανο διάφορα με το αμάξι δεννξερω θα δω τη θα κάνω. Παντός το game ειναι τελοιο καλα όλος ο κοσμος τεραστιος!!! Ακόμα και μαναβη ειδά :P

Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδακι κριμα ομως σε εμας που το εφερε ο θειος δεν θα μπορουμε να μπουμε online οταν ανοιξει σε 2 βδομαδες  :/

Δημοσ.

Είμαι στην 48ή αποστολή.

Δεν χωράει ανθρώπινος νούς του τι γίνεται και μπορείς να κάνεις στο GTA V. Απο τα χλιδάτα προάστια του Los Santos και το street racing με tuned supercars, μέχρι τα λασπωμένα κτήματα με γουρούνια και αγελάδες της εξοχής. Δεν θα πώ κάτι άλλο, όσοι το παίζουν καταλαβαίνουν τι εννοώ.

Μια ιστορία υπέροχη, ένα παιχνίδι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ άλλοτε. Περισσότερα μετά τον τερματισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα είχε μεσα εναν κοδικο τη ακριβός ειναι? και να το γραψω save πρεπει να πηγαίνω σπιτι μου...?

Δημοσ.

αγορασε το το παιχνιδι να τελειωνεις, τετοιες προσπαθεις δεν ειναι κακο να τους δινουμε τα λεφτα μας εστω και αν εχουν 70Ε.Μπορεις να περιμενεις ομως κανα μηνα και να το βρεις φθηνοτερο ειτε απτον σκρουτζ ειτε απο καμια αγγελια.

60 στο skroutz, 50-55 από Αγγλία.

Δημοσ.

Παίρνεις τηλέφωνο την επαφή "Blimp" και στο βγάζει κάπου στον χάρτη.

Κατεβαίνει να σε πάρει ή απλά το βγάζει κάπου στον χάρτη να πετάει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...