Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι ιδεα σου,η πολη ειναι το 25% του χαρτη "μονο"

και τι εγινε? ποιος εχει παράπονο απο αυτο το παιχνιδι????

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τέλος και απο μένα το Main story, 65% completion... λίγο μου φαίνεται,έχεις άποιρο πράγμα να κάνεις λογικά ,αν και είμαι στεναχορημένος που τελείωσε.. τέτοιο πράγμα έπαθα πρόσφατα στο last of us, τέτοια παιχνίδια τα παίζεις σερί και τα τελειώνεις πολύ γρήγορα. 

φοβερή ιστορία πάντως. πραγματικά τα video games έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο πλέον,υπάρχουν και άλλα παιχνίδια με ωραίο σενάριο όπως το last of us αλλα το gta v αξίζει το όνομα gotg (game of the generation)γιατί συνδιάζει και σενάριο αλλα και απίστευτο gameplay, κάνεις ότι θες πραγματικά.... 

Δημοσ.

Ρε παιδια ειχα τον Michael και πειρα ενα καλο αμαξι το εφτιαξα το εβαλα μεσα στο γκαραζ στο σπιτι του μετα ομως την αποστολή που κυνηγάω αυτόν που πηδ@! Την γυναίκα του έρχεται ενας μπαρμπας (δεν ειδα τη έγινε πατισα να μην το δω) με βγάζει κάπου αλλα δεν υπάρχει το σπίτι του. Ξέρει κανείς τη έγινε? πάει η αμαξαρα τώρα?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

να ρωτησω ... οταν τελειωνεις τις αποστολες, μετα παιζεις ελευθερα ?

ναι σε αφήνει εντελώς ελέυθερο να κάνεις ότι θέλεις.

Δημοσ.

Ρε παιδια ειχα τον Michael και πειρα ενα καλο αμαξι το εφτιαξα το εβαλα μεσα στο γκαραζ στο σπιτι του μετα ομως την αποστολή που κυνηγάω αυτόν που πηδ@! Την γυναίκα του έρχεται ενας μπαρμπας (δεν ειδα τη έγινε πατισα να μην το δω) με βγάζει κάπου αλλα δεν υπάρχει το σπίτι του. Ξέρει κανείς τη έγινε? πάει η αμαξαρα τώρα?

Sent from my iPad using Insomnia

Τέλος το story mode απο εμένα πρίν λίγο.

Ο ένας πατάει skip στα cut scenes, ο άλλος τελειώνει το παιχνίδι 3 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Μόνο εμένα μου αρκεί να προχωράω 2-3% τη μέρα και να ελπίζω να κρατήσει μήνες το story mode; :P

• Like 5
Δημοσ.

Και γω δεν παιζει να εχω κανει πανω απο 10 αποστολες.Ουτε καν τον 3ο χαρακτηρα δεν εχω βγαλει ακομα να φανταστεις,λαθος αυτο αλλα εκει που λεω θα κανω καμια αποστολη κατι γινεται και ξεχνιεμαι.

Κανεναν οδηγο για το χρηματιστηριο εχετε?Προσπαθησα λιγο να καταλαβω τι γινετε αλλα τζιφος...

Δημοσ.

Ο ένας πατάει skip στα cut scenes, ο άλλος τελειώνει το παιχνίδι 3 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Μόνο εμένα μου αρκεί να προχωράω 2-3% τη μέρα και να ελπίζω να κρατήσει μήνες το story mode; :P

Skip δεν πάτησα σε καμία :P

Είμαι στο 60% αλλά τώρα αρχίζει το παιχνίδι. Μέχρι το 100% έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι σπανίως παίζω μετά το τέλος του story, γιατί βαριέμαι να τρέχω από δω κι από κει για... farming και achievements. Απ' την άλλη το παιχνίδι και ο χάρτης είναι τόσο μεγάλα, που φαντάζομαι θα υπάρχουν αρκετά πράγματα να κάνει κανείς.

Δημοσ.

Η δικιά μου οπτική είναι πως από τη στιγμή που έδωσα 70 ευρώ για ένα παιχνίδι, θα κάτσω να το πάω σιγά σιγά και να το απολαύσω. Το έχω από την πρώτη μέρα και παίζω κανά τρίωρο τη μέρα, κάνω αποστολές κυρίως αλλά και ότι άλλο προκύψει. Κάπου στο 10 % είμαι.

Να παίξω το παιχνίδι της χρονιάς για τρεις μέρες και μετά να το βάλω στο ράφι, δεν συμφωνώ.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...