Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά απορία τελειώς αρχάριου με gta. είμαι στο 25% και έχω παει με τον Trevor να κανω την εκπαιδευση που εχει στο Los Santos για το αεροπλανο. αλλα εκει με το ελικοπτερο κολλάω. μου φαινεται πολύ δυσκολος ο χειρισμός του. με τα L2 R2 χάνει η παίρνει υψος αντιστοιχα αλλά κινεται πολύ αργά προς τα μπροστα..κανενα τιπ;(μην με παρετε με τις ντοματες) :confused:

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα αξίζει... Μονο που τέτοιο game δεν ειναι να το παίξεις σε xbox 360,ps3. Οταν βγει στο ps4,one θα ειναι σίγουρα πολύ ανοτερο.!

Δημοσ.

Εχεις δικιο οτι θα ειναι ανωτερο,αλλα προσωπικα κανεις δεν θα μπορει να μου πει οτι το απολαυσε περισσοτερο απο εμενα επειδη το επαιξε σε pc,ps4,x1(Χωρια που και εγω θα το παιξω σε ενα απο αυτα)

• Like 2
Δημοσ.

Κάποτε απολαμβάναμε (ίσως και περισσότερο) παιχνίδια σαν

. Στα κονσολογραφικά του GTA V θα κολλήσουμε;
Δημοσ.

Παίδες είμαι στο 20% και παίζω αρκετές ώρες... να ρωτήσω...

Το ποσοστό αντιστοιχεί στις αποστολές; ή και τα achievements; Επίσης θα μπορώ να ξανακάνω τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο; ή σε άλλους χώρους; (για χρήματα).

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

ρε παιδιά κόλλησα στο gta δεν μου βγάζει άλλες αποστολές με κανένα από τους τρις έχω κάνει τα πάντα και είμαι μόνο στην αποστολή 35

Δημοσ.

ρε παιδιά κόλλησα στο gta δεν μου βγάζει άλλες αποστολές με κανένα από τους τρις έχω κάνει τα πάντα και είμαι μόνο στην αποστολή 35

Λίγο off topic απάντηση... 35; και εγώ νόμιζα έχει λιγότερες... πωπω φίλε μου έφτιαξες τη νύχτα! :P

Δημοσ.

Λίγο off topic απάντηση... 35; και εγώ νόμιζα έχει λιγότερες... πωπω φίλε μου έφτιαξες τη νύχτα! :P

εμενα αυτό με έχει εξαντλήσει έχω γυρίσει τα πάντα έχω κάνει όλες τις δευτερεύουσες αποστολές μέχρι στγμής και δεν προχωράει ποιο κάτω

This vehicle can be used as a getaway vehicle. Hide it in a discreet location, select the mark getaway location option when phoning Michael

Μου γράφει συνέχεια αυτό ξέρετε τη θέλει να πει ο ποιητής heeelp please

Δημοσ.

και εγώ είμαι στο 20% και έχω παίξει 9 ώρες. τεράστιο το παιχνίδι.

έχω ένα θέμα μόνο. όταν τρέχω πολύ γρήγορα με ένα αμάξι, αργει μερικές φορές να φορτώσει τα γραφικα/textures. μήπως έχει κάτι το παιχνίδι? (είμαι με cfw)

Δημοσ.

εμενα αυτό με έχει εξαντλήσει έχω γυρίσει τα πάντα έχω κάνει όλες τις δευτερεύουσες αποστολές μέχρι στγμής και δεν προχωράει ποιο κάτω

This vehicle can be used as a getaway vehicle. Hide it in a discreet location, select the mark getaway location option when phoning Michael

Μου γράφει συνέχεια αυτό ξέρετε τη θέλει να πει ο ποιητής heeelp please

Πρέπει να πάς με το αυτοκίνητο σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή για να το χρησιμοποιήσεις για την ληστεία. Ανέβασε το στο Vinewood Hills.

Υ.Γ:

Kojima approves this game:

Metal-Gear-Solid-V-Press-Interviews-2.jp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...