Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα τωρα μου εχει σπάσει τα νεύρα η αποστολή με των trevor που λεει take down the bikers πως την περνάω? Χαμηλωσε την φωτηνοτητα στο παιχνίδι.

Sent from my iPad using Insomnia

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω τερματίσει το story . δεν μπορώ να κάνω άλλες ληστείες ; τέλος αυτό ήταν ; 

δυστυχώς οι ληστείες είναι μόνο Story based,και δυστυχώς όταν τελειώσει το main story δεν έχεις και πολλά πράγματα να κάνεις ,σίγουρα έχει side missions και absolute freedom, αλλα έχει μόνο 13 εγκαταστάσεις να αγοράσεις και η τελευταία είναι πανάκριβη και θέλει πολύ grinding... 

btw το παιχνίδι παίζει να έχει 3 τερματισμούς, δεν ξέρω εγώ διάλεξα επιλογή c όπως και όλοι πιστέυω. απορώ αν διαλέξεις κάτι διαφορετικό αν αλλάζει ο τερματισμός ή αν σε φέρνει το παιχνίδι πάλι στο ίδιο μοτίβο .

Δημοσ.

Εμένα τωρα μου εχει σπάσει τα νεύρα η αποστολή με των trevor που λεει take down the bikers πως την περνάω? Χαμηλωσε την φωτηνοτητα στο παιχνίδι.

Αν εννοείς την πρώτη που απλά shoot everyone τότε κάνε καλο use το special ability. Shoot, cover, ability, repeat. ;) κανεις και regen όταν είσαι σε rage.

Υπαρχει τρόπος για αυτόματο στόχο δηλαδή να μην χρειάζεστε να στοχεύω εγω ?

Ναι πάνε στα settings και βάλε traditional GTA (hard lock), αν και νομίζω από default έτσι είναι, επίσης καλο είναι να έχεις την κοντινή camera όταν είσαι σε shoot-out ;)

To life invader που το βρισκουμε;

Όπως θα έβρισκες και το facebook, στον browser του κινητού σου ;) εκτος άμα ψάχνεις το κτίριο.

Δημοσ.

δυστυχώς οι ληστείες είναι μόνο Story based,και δυστυχώς όταν τελειώσει το main story δεν έχεις και πολλά πράγματα να κάνεις ,σίγουρα έχει side missions και absolute freedom, αλλα έχει μόνο 13 εγκαταστάσεις να αγοράσεις και η τελευταία είναι πανάκριβη και θέλει πολύ grinding... 

btw το παιχνίδι παίζει να έχει 3 τερματισμούς, δεν ξέρω εγώ διάλεξα επιλογή c όπως και όλοι πιστέυω. απορώ αν διαλέξεις κάτι διαφορετικό αν αλλάζει ο τερματισμός ή αν σε φέρνει το παιχνίδι πάλι στο ίδιο μοτίβο .

Και γούσταρα ληστείες ρε γαμώτο . Καλό χρήμα από που μπορούμε να βγάλουμε ; Γιατί δεν παίζει να μου φτάσουν αυτά από την τελευταία ληστεία . Δεν μπορώ να ξανακάνω καμιά αποστολή από της προηγούμενες να βγάλω και άλλα ; 

• Like 1
Δημοσ.

Και γούσταρα ληστείες ρε γαμώτο . Καλό χρήμα από που μπορούμε να βγάλουμε ; Γιατί δεν παίζει να μου φτάσουν αυτά από την τελευταία ληστεία . Δεν μπορώ να ξανακάνω καμιά αποστολή από της προηγούμενες να βγάλω και άλλα ; 

χρήμα βγάζεις απο τις εγκαταστάσεις που αγοράζεις και απο τυχαία events, ένα λιμανάκι είχα αγοράσει που έβρισκες απόβλητα με ένα υποβρύχιο είχε καλά λεφτά 25.000$ ανα απόβλητο που έβρισκες και είχε 30 να μαζέψεις, δεν ξέρω αν κάνουν respawn αν τα μαζέψεις όλα ή αν είναι μαξ τα λεφτά που μπορείς να βγάλεις απο αυτήν την εγκατάσταση.

αυτό το μέρος με τα 150.000.000$ θέλει να λιώσεις με έναν χαρακτήρα για να το πάρεις....και ενώ οι άλλοι 2 έχουν πολύ μικρές επιχειρήσεις να αγοράσουν εκτός απο το golf club(150mil ) που μπορούν να το πάρουν όλοι, ο Micheal έχει 3 σινεμά με 10-20-30mil αντίστοιχα.... πολύ grind με micheal πρέπει να ρίξεις. 

τέσπα εγώ τώρα βάλθηκα να αγοράσω ότι μπορώ ,πήρα και αεροπλάνα και ελικόπτερα και αυτοκίνητα τούμπανα που αν κάνει κάτι λάθος το gtav είναι που δεν θα έπρεπε να έχει πάρκινγκ γιατί είναι ανύπαρκτο ,το αυτοκίνητο πάντα απο την αστυνομία το μαζέυεις...έστω οτι πας σε μία αποστολή και ήσουν στην φερράρι που πάει η φεράρι? στο γκαράζ? όχι φυσικά στα impound... παρατάς ένα αμάξι στο δρόμο και παίρνεις ένα ελικόπτερο που πάει το αμάξι στο γκαράζ? όχι φυσικά στα Impound.... ε χέσε μας ρε ροκσταρ ,κάντο πιο έυκολο να κάνει spawn πάντα στο γκαράζ το αμάξι να τελειώνει η υπόθεση, όχι να τρέχω στην αστυνομία συνέχεια.... 

ακόμα κάτι ,είμαι ζάμπλουτος ,έχω κινητό και χάνομαι στην έρημο,μα πόσο δύσκολο θα ήταν να καλέσεις ένα άτομο να σου φέρει ένα αμάξι σου απο το γκαράζ? ζάμπλουτος είσαι!!!! ffs... 

μικρά πράγματα αλλα κάνουν την διαφορά, ίσως τα έχει έτσι το game ή δεν τα έχει για να ξοδέυεις περισσότερο χρόνο στις διαδρομές.με λίγα λόγια ώρες ώρες το game σε λέει κάνε cheat βγάλε ένα ελικόπτερο γιατί δεν θα την παλέψεις αλλιώς να πας στην άλλη άκρη του χάρτη.

Δημοσ.

Υπομονη μεχρι να ξεκλειδωθει το Online. Εκει λεει θα εχει πολυ περισσοτερα heists απ'οτι στο Single-player.

Δημοσ.

Παιδιά μετα την αποστολή Father and Son δεν μου βγάζει αλλη για να συνεχίσω, έκανα και αλλαγή χαρακτήρων μετάξυ του Franklin και Michael τίποτα. Υπάρχει κάτι που πρεπει να κάνω πρώτα;

Κάποιος;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...