Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πφφφ στο 4 ήταν καλυτερα που έβγαινες ραντεβού,είχε πλάκα να πηγαίνεις με την άλλη για ποτό και μετά να οδηγάς μεθυσμένος χαχα

Και στο 5 γίνεται νομίζω. Απλά πρέπει να πας στο Strip Club και να γνωρίσεις κάποια.

Βρομώ cheatέρια εγώ με αίμα και ιδρώτα ( περισσότερο αίμα) ένα ένα τα μαζεύω τα fuckin dollars :D Εδώ σταματάω στα τυχαία police chases να μαζέψω τα λεφτά από τους rip. :D

p.s. Όταν με τον Trevor βρείτε τυχαίους πάντε τους στο Altruist Cult ;) εκτος από την νύφη αυτήν μην την πάτε ;)

Stock Market φίλε μου!!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το πάρω μαζί με το ps4 ή με το καινούργιο μου pc.Στη δεύτερη περίπτωση, μιλάμε για μετά από 2-3 χρόνια. :-D 

Όπως και να το κάνεις θα έχει πολύ ανώτερα γραφικά…. B) 

Δημοσ.

Θα το πάρω μαζί με το ps4 ή με το καινούργιο μου pc.Στη δεύτερη περίπτωση, μιλάμε για μετά από 2-3 χρόνια. :-D 

Όπως και να το κάνεις θα έχει πολύ ανώτερα γραφικά…. B) 

Αυτο τουλαχιστον μπορει να σε ανακουφησει αποτι καταλαβαινω, διοτι θα περιμενεις καιρο ακομα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το stock market μονο άμα έχεις μύρια να επενδύσεις αξίζει ακόμα και άμα "ξες" inside info. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι 37 κάτι και άμα δεν βάλεις κάνα 2 μύρια σοβαρό κέρδος δεν βλέπεις εκτος άμα έχεις βρει κάποια μαγκιά...

Δημοσ.

Και στο 5 γίνεται νομίζω. Απλά πρέπει να πας στο Strip Club και να γνωρίσεις κάποια.

Stock Market φίλε μου!!

για πες κάνα καλο stock γιατί ότι μετοχές αγόρασα, λίγο κέρδος είχα...έχω κάνα murio να το χώσω όλο αν είναι :D

Δημοσ.

Αυτο τουλαχιστον μπορει να σε ανακουφησει αποτι καταλαβαινω, διοτι θα περιμενεις καιρο ακομα. :P

Ε εντάξει, δε τρελαίνομαι κιόλας. Τα περισσότερα παιχνίδια τα παίζω 2-3 χρόνια μετά τη κυκλοφορία τους (αν τα θυμάμαι ακόμα  :D )

Δημοσ.

για πες κάνα καλο stock γιατί ότι μετοχές αγόρασα, λίγο κέρδος είχα...έχω κάνα murio να το χώσω όλο αν είναι :D

Ποσα drops έκανες ρε για να μαζέψεις μύριo?! Μονο αυτό κανεις ε? :D

Δημοσ.

Υπάρχει παιδιά soldier outfit? ετσι ώστε να μπούμε στην βάση να πάρουμε τανκς,μαχητικά αεροπλάνα ελικόπτερα και να αρχίζουμε να θερίζουμε.

Δημοσ.

Ποσα drops έκανες ρε για να μαζέψεις μύριo?! Μονο αυτό κανεις ε? :D

όχι πολλά.... απo ληστεία το μισό και 9 κατοστάρικα submarine ftw!τα αλλα τα επένδυσα

Δημοσ.

Στις αποστολες του Lester που δολοφονεις στοχους με τον Francis σε καθε μια η μετοχη μιας εταιρειας ανεβαινει κατακορυφα(Σου λεει ο Lester ποια θα ειναι) πριν την κανετε χωστε ολο το χρημα σας εκει και με τους 3 chars για ευκολο κερδος.. Νομιζω ειναι Betta Pharmaceuticals, Debbonaire cigarretes, iFruit και μια Golden something construction..

Μαλιστα τυχαια πετυχα στον δρομο εναν financial analyst που επρεπε να τον πεταξω στο αεροδρομιο γρηγορα, στο τελος μου εδωσε tip για μετοχη και ανεβηκε 60% :P. Τρελο το παιχνιδι δεν υπαρχει.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά έφτασα στην αποστολή που όλοι κράζουνε ότι δεν μπορείς να την skip...απορώ..24 δεν έχουν δει? Να μου πεις την αποστολή στο αεροδρόμιο του COD ναι....ήταν απίστευτα σκληρή και άρρωστη. Oh well just sayin...

Δημοσ.

Στις αποστολες του Lester που δολοφονεις στοχους με τον Francis σε καθε μια η μετοχη μιας εταιρειας ανεβαινει κατακορυφα(Σου λεει ο Lester ποια θα ειναι) πριν την κανετε χωστε ολο το χρημα σας εκει και με τους 3 chars για ευκολο κερδος.. Νομιζω ειναι Betta Pharmaceuticals, Debbonaire cigarretes, iFruit και μια Golden something construction..

Μαλιστα τυχαια πετυχα στον δρομο εναν financial analyst που επρεπε να τον πεταξω στο αεροδρομιο γρηγορα, στο τελος μου εδωσε tip για μετοχη και ανεβηκε 60% :P. Τρελο το παιχνιδι δεν υπαρχει.. :P

Βρηκα εναν και μου λεει βαλε τις μετοχες στην tinkle η οποια ειναι στο δευτερο χρηματηστηριο που ειναι συνεχεια  downfor maintenance.Τι πρεπει να κανω για να ανοιξει?

Δημοσ.

Βασικά έφτασα στην αποστολή που όλοι κράζουνε ότι δεν μπορείς να την skip...απορώ..24 δεν έχουν δει? Να μου πεις την αποστολή στο αεροδρόμιο του COD ναι....ήταν απίστευτα σκληρή και άρρωστη. Oh well just sayin...

Πλάκα είχε :D

Δημοσ.

Βρηκα εναν και μου λεει βαλε τις μετοχες στην tinkle η οποια ειναι στο δευτερο χρηματηστηριο που ειναι συνεχεια  downfor maintenance.Τι πρεπει να κανω για να ανοιξει?

Εμενα την πρωτη μερα ηταν down, μετα ηταν παντα open δεν ξερω τι να σου πω.. :P Και εγω αυτον με την Tinkle πετυχα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...