Fronimitis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Απο prostitutes πως παει το παιχνιδι ? Εχει μπολικες.Και στον δρομο τυχαιες αλλα και στο στριπτιτζαδικο. Ορεξη να χεις
Sed22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει μπολικες.Και στον δρομο τυχαιες αλλα και στο στριπτιτζαδικο. Ορεξη να χεις Ποσο παει η ταρίφα ? χαχαχα
cha0tic_George Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα το τζετ απλά γαμάτο!! μικρός θεουλης γίνεσαι.
nikosspeed Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 τη είναι αυτό ? . Για το ελικόπτερο λες ? που πας με των trevor? Sent from my iPad using Insomnia http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/5471/zWf9msCT_kiNwi6rpq5pCA/0_0.jpg ζιγκ ζαγκ φιλε,και μετα απο ενα σημειο θα σταματησει να σε κυνηγαει το ελικοπτερο. δεν προλαβαινω να το σηκωσω καλα καλα και με εχουν lockαρει ηδη .Δεν ξερω πως γινεται αυτο .Δυο πυραυλους μου στελνουν . Κλεινουν οι δυο κινητηρες και μετα απο λιγο κλεινουν και οι αλλοι δυο . Σε 20 δευτερολεπτα μπουμ . Το εχω παρει με διαφορετικους τροπους αλλα παντα το ιδιο αποτελεσμα . Στο Youtube φαινεται πανευκολο .
cha0tic_George Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/5471/zWf9msCT_kiNwi6rpq5pCA/0_0.jpg δεν προλαβαινω να το σηκωσω καλα καλα και με εχουν lockαρει ηδη .Δεν ξερω πως γινεται αυτο .Δυο πυραυλους μου στελνουν . Κλεινουν οι δυο κινητηρες και μετα απο λιγο κλεινουν και οι αλλοι δυο . Σε 20 δευτερολεπτα μπουμ . Το εχω παρει με διαφορετικους τροπους αλλα παντα το ιδιο αποτελεσμα . Στο Youtube φαινεται πανευκολο . Αφού μπεις και κλέψεις αυτο που θες κανε ένα quick save ενώ είδη έχεις πετάξει ακόμα και χτυπημένος να είσαι,κανε μετά load και θα είσαι κυριλέ και φύγε από την βάση. Ερώτηση : ποιο old Dock αγοράζω για το achievement? εκείνο που λέει κάτι για sonar collection πάνω τέρμα αριστερά στον χάρτη ?
nikosspeed Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού μπεις και κλέψεις αυτο που θες κανε ένα quick save ενώ είδη έχεις πετάξει ακόμα και χτυπημένος να είσαι,κανε μετά load και θα είσαι κυριλέ και φύγε από την βάση. Ερώτηση : ποιο old Dock αγοράζω για το achievement? εκείνο που λέει κάτι για sonar collection πάνω τέρμα αριστερά στον χάρτη ? Ωραιος .Σε ευχαριστω πολυ . Πως δεν το σκεφτηκα . Θα το κανω αυριο αν ειναι παω να κανω νανι .
cha0tic_George Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Πρόσεχε μόνο να είσαι καλά οπλισμένος με armor και φτιάξε και το αυτοκίνητο με το οποίο θα μπεις μέσα γιατί ξέρεις γίνεται πανικός
8-bitMUSIC Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω την πέρασα χτες εύκολο ηταν μπες με armor μεσα και πολλα όπλα οταν πάρεις το ελικόπτερο απλα τρέχα πατα των μοχλό (αυτον που κίνησε) πρως να μπροστά εγω έτσι έκανα και κανε ζιγκ ζαγκ για να αποφύγεις τους πυραύλους. Νομίζω δεν γίνεται save οταν εισαι σε αποστολή. Sent from my iPad using Insomnia
nikosspeed Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω την πέρασα χτες εύκολο ηταν μπες με armor μεσα και πολλα όπλα οταν πάρεις το ελικόπτερο απλα τρέχα πατα των μοχλό (αυτον που κίνησε) πρως να μπροστά εγω έτσι έκανα και κανε ζιγκ ζαγκ για να αποφύγεις τους πυραύλους. Νομίζω δεν γίνεται save οταν εισαι σε αποστολή. Sent from my iPad using Insomnia Βασικά αεροπλάνο είναι . Αργεί να σηκωθεί λίγο λόγο του μεγέθους και του βάρους . Μερικές φορές σκάνε μύτη τα τανκ και δεν προλαβαίνω να μπω καν μέσα .
KAGERO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια, σημερα ηρθε και σε εμενα το παιχνιδι (για το xbox 360 slim) και θελω να ρωτησω ... 1) κανω το δευτερο cd install ?? 2) επειδη δεν εχω εσωτερικη μνημη ... μπορω να βαλω εναν σκληρο δισκο που εχω και να κανω install εκει το game ???
ultralisk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 μην κάνεις το 2ο install...θα είσαι μια χαρά και έτσι
KAGERO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 να μην κανω κανενα install και με ποιο θα παιζω ?
ADHD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κανεις το πρωτο που ειναι υποχρεωτικο install, το δευτερο που λεει play ειτε δεν το κανεις καθολου ειτε το κανεις σε usb φλασακι.. Αν τα κανεις και τα 2 στο δισκο θα εχεις pop-ups και τα σχετικα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Σε 4GB X360 μπορεί να μπει το GTA V?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα