Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρέπει να έχεις τον Franklin και το ενεργοποιείς πατώντας τα 2 stick...η διάρκεια εξαρτιέται από την κίτρινη μπάρα δεξιά από το health και το armor σου

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Guys εχω κανει πόσες αποστολές και δεν παίρνω καθόλου λεφτά τη να κάνω? εχω κάνει μονο μια ληστεία στην αρχη πως ξανακάνω και γιατι δεν παίρνω καθολου λεφτα ειμαι στο 30%?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Guys εχω κανει πόσες αποστολές και δεν παίρνω καθόλου λεφτά τη να κάνω? εχω κάνει μονο μια ληστεία στην αρχη πως ξανακάνω και γιατι δεν παίρνω καθολου λεφτα ειμαι στο 30%?

Να συνεχίσεις. Λεφτά καθαρά στο storyline θα δεις μόνο στην τελευταία ληστεία που είναι γύρω στα 50εκ ο καθένας.

Δημοσ.

Από ε

Και πως ξερω ποτε κανω το storyline? ποσες ληστείες θα κανω ακόμη?

Κανονικά έχεις ακόμα 5 ληστείες. Αλλά δουλεύεις για κάποιον σε αυτές οπότε λίγα λεφτά. Από εκεί και πέρα κοιτάς μετοχές.

Κανονικά έχεις ακόμα 5 ληστείες. Αλλά δουλεύεις για κάποιον σε αυτές οπότε λίγα λεφτά. Από εκεί και πέρα κοιτάς μετοχές.

Δημοσ.

Μονο απο μετοχες μπορω να βγαλω πολλά λεφτά?? Και πως δουλεύουν δεν εχω ηδεα :P υπαρχει μηπως καμία επυχιρισει που να αξίζει?

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το story του GTAV (στο 65% βέβαια όχι 100% γιατί θέλει τρελό λιώσιμο)! Απλά έπος και RESPECT στην Rockstar για αυτό το διαμάντι του gaming...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...