Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Απο χαμηλό framerate σε κάποια σημεία πάντα θα υποφέρουν τα open world παιχνίδια. Δεν γίνεται να το αποφύγεις, γιατί υπάρχει το απρόβλεπτο στοιχείο. Π.χ αν ανατινάξεις 5 αμάξια μαζί φυσικό είναι να πέσει.
gRim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω δεν αξίζει να ανοίξω νέο θέμα και το γράφω εδώ. Μαζί με έξοδα αποστολής το παιχνίδι βγαίνει γύρω στα 40 ευρώ από το game.co.uk για όποιον ενδιαφέρεται. Και το amazon.co.uk το έχει προσφορά αλλά τα μεταφορικά είναι παραπάνω.
nzeppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Βλέπω ότι δεν έχει πέσει ιδιαίτερα, φαίνεται θα πουλάει ακόμα. Εδώ κάπου 45 το είχα πάρει από zavvi, με preorder 2-3 μήνες πριν βγει.
gRim Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Το είχα ψάξει την προηγούμενη βδομάδα και μου έβγαινε γύρω στα 50 ευρώ από Αγγλία και από Ελλάδα γύρω στα 55.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Sultan RS υπάρχει στο παιχνίδι; Πώς το έκανες, μέσω tuning;
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Το τερματησα και εγχ χθες, καπου στο 76%. Πολυ ωραιο αν και κρατησε κανα 6-7 μερονυκτια παιχνιδιου μονο. Θα το παιζω αραια και που μονο και μονο για την γαματη πιστα. Ωραια και η μουσικη του παιχνιδιου, ειδικα στο τελος
GIOVINCO Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμασα για πρωτη φορα (γενικα πρωτη φορα σε οποιοδηποτε παιχνιδι) να μπω στο online και μου πεταει ενα μηνυμα το οποιο δεν προλαβαινω να δω τι λεει και με γυρναει στο dashboard. xbox 360 τσιπαρισμενο καπου το 2010 (δεν παιζει παιχνιδια του θειου απο Forza 4 και μετα) το update του παιχνιδιου το εκανα κανονικα. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?
Tilemaxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Αφού είναι τσιπαρισμένο λογικά υπάρχει θέμα. 1
margaritagr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια να ρωτησω κατι, το πξρα πριν λιγες μερες. Οταν παιζω και θελω να κανω load αλλο game μου αργει πολυ να το φορτωσει. Ειναι τωρα κανα 10λεπτο που μου λεει loading story mode και γυριζει το κυκλακι διπλα. Ειναι φυσιολογικο αυτο;;;
djkos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αν πάρω το GTA V μεταχειρισμένο στο Xbox 360 θα μπορώ να παίξω στο online;Ή έχει κάποιο code και ενεργοποιείται μόνο μια φορά;
ThodorisZ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 <p>Αν πάρω το GTA V μεταχειρισμένο στο Xbox 360 θα μπορώ να παίξω στο online;Ή έχει κάποιο code και ενεργοποιείται μόνο μια φορά;</p> στο ps3 δεν έχει κωδικό,πιστεύω το ίδιο ισχύει και στο Xbox..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα