Tilemaxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια να ρωτησω κατι, το πξρα πριν λιγες μερες. Οταν παιζω και θελω να κανω load αλλο game μου αργει πολυ να το φορτωσει. Ειναι τωρα κανα 10λεπτο που μου λεει loading story mode και γυριζει το κυκλακι διπλα. Ειναι φυσιολογικο αυτο;;; Yπάρχει θέμα με τους servers, αν είσαι συνδεδεμένη στο PSN/XBL αποσυνδέσου και θα στο φορτώνει κανονικά. Αν δεν δουλέψει αυτό, διέγραψε τα install data και ξαναεγκατέστησε το. 1
nikosspeed Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά όταν μπαίνω online πάνω στο loading σκαλώνει το play3 και κανει 3 μπιπ . ξέρετε τι παίζει
ThodorisZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 <p>ρε παιδιά όταν μπαίνω online πάνω στο loading σκαλώνει το play3 και κανει 3 μπιπ . ξέρετε τι παίζει </p> Δεν εχω τέτοιο πρόβλημα..Σήμερα το δοκίμασα..κάνει 1 μπιπ και μετά από λίγο 2 συνεχόμενα;
nikosspeed Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Φατ η σλιμ ειναι η κονσολα; slim . σημερα εμαθα οτι κανει ακριβως το ιδιο και σε εναν φιλο αρα φταιει το παιχνιδι . Ελεος καθε λιγο και λιγακι κατι καινουργιο βγαζει αυτο το gta . Θα ξανα τσεκαρω το βραδακι αν εφτιαξε
stratos789 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά πάω να κάνω new game αφού μπει το game σε ένα save που είχα κάνει, και περιμένω να κάνει loading δεν γίνετε τίποτα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?Η κονσόλα είναι ps3
forbase Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 εγω ειμαι στο 35% μολις εκανα την νεκροκεφαλη και δεν εχει αλλες αποστολες ουτε με τον trevor ουτε με τον michael ουτε με τον franklin ξερει κανεις τι να κανω ???
ThodorisZ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 εγω ειμαι στο 35% μολις εκανα την νεκροκεφαλη και δεν εχει αλλες αποστολες ουτε με τον trevor ουτε με τον michael ουτε με τον franklin ξερει κανεις τι να κανω ??? Μια random αποστολη με μια του δρομου εξω απο το σπιτι του φρανκλιν..
forbase Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω ρε αλλα γυμναστηριο δεν εχει το παιχνιδι ( ελατωμα ) μεγαλο κιολας ευχαριστω ρε αλλα γυμναστηριο δεν εχει το παιχνιδι ( ελατωμα ) μεγαλο κιολας
petran-gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 αν αγοράσω μεταχειρισμένο to gta v για ps3 το online του θα είναι οκ ή θα έχω θέμα?
ThodorisZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 <p>αν αγοράσω μεταχειρισμένο to gta v για ps3 το online του θα είναι οκ ή θα έχω θέμα?</p> Μια χαρα θα εισαι,δεν εχει online pass... 1
petran-gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 σε ευχαριστώ πολύ απλά σε μια αγγελία έλεγε ένας για μεταχειρισμένο gtv με κωδικό αχρησιμοποίητο...
petran-gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 υπαρχει ελληνική παρουσία στο gtav online? θα το έχω από εβδομάδα...ακούγετε οτι θα κλείσουν τους servers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα