Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον φιλο με το 12αρι ps3.

Φιλε και usb παιζει αρκει να το φορμαρεις για ps3. Εγω στο 360 δεν εχω καν δισκο και το παιχνιδι το επαιζα απο το usb και επαιζε μια χαρα.

Ψαξου τι ζηταει και παρε 30αρι ή 64αρι.

Δε χρειαζεται να ειναι γρηγορο, το δικο μου ειναι 2.0 απλο.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πεδία έχω κολλήσει στην αποστολή 33 δεν μου βγάζει άλλες αποστολές στο ps3 και δεν ξέρω τι να κάνω τα έχω γυρίσει όλα σας παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ps3 GTA V

Καλησπερα ενα θεμα που με απασχολη πολυ αξιζει να παρω το Gta V στο ps3 ενετη 2016 ? για multiplayer βεβαια και οχι για story line.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
έχω το playstasion 3 και παίζω gta v εδώ και 1 χρόνο ξαφνικά μ ξαναζήτησε install το game πάει κάπου 4000/8000 και κάνει freeze τα Gb plz help έκανα και format αλλά τπτ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας. ΦΙλοσ μου ,μου εδωσε ενω ειχε τερματισει το gta v για ps3 . Το δισκακι φαινεται σε αψογη κατασταση και το ειχε τερματισει λιγο καιρο πριν. Το εβαλα ,εκανε κανονικα install και ξεκινησα να παιζω κανονικα. Σε μια απο τισ πρωτες αποστολες ομως "κολαει"- "παγωνει" σε ενα συγκεκριμενο σημειο της αποστολης παντα. Εκτος οτι κολαει το παιχνιδι κολαει και τo ps3 . Δηλαδη δεν δεχεται καμια εντολη παρα μονο να το κλεισω απο το κουμπι της κονσολας. 

εχει αντμετωπισει κανεις κατι παρομοιο? Ξερει καποιος κατι σχετικα?

Δημοσ.

σε αλλα παιχνιδια παιζει καλα και κολλαει σε αυτο;

Εχεις κανει κατι εγκατασταση στο δισκο που να αφορα στο παιχνιδι;

Το εχω παθει σε 2 περιπτωσεις, στη μια σε ενα fifa επρεπε να κανω restore ολη την db γιατι κατεβαζες τοτε weekly rosters και κατι ειχε παιχτει εκει, αλλα μετα απο χρονια τα εφτυσε το BR και αναγκαστηκα να το αλλαξω.

Δημοσ.

Ναι φιλε μου μονο σε αυτο και σε συγκεκριμενο σημειο. online δεν εχω κανει τιποτα ποτε. οχι εγκατασταση που να αφορα στο παιχνιδι δενε χω κανει τιποτα

Δημοσ.

το εχω τσεκαρει το δισκακι... γενικα λιγο που γκουγκλαρα εχει τυχει σε πολλουσ

γιαυτο ρωταω μηπως κανενασ απο δω ειχε βρει λυση

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πώς εγκαθιστώ mods για το GTA V Online στο PS3;

Καλησπερα σας και καλη χρονια!

Εχω ενα θεμα σημερα και χριαζομαι την βοηθεια σας!Ξερει κανεις σας να μου πει πως μπορω να βαλω  Μods menu μονο σε ενα παιχνιδι στο GTA V ( ONLINE ) στο Ps3 και χωρις να με μπαναρι η ROCSTAR;

Και για οσους δεν ξερουν τι ειναι η ROCSTAR ειναι αυτοι που εχουν φτιαξει τα παιχνδια GTA!!!!

Εχω δει με καποιον τροπω με ενα USB αλλα δεν ξερω πως....

Οποιος ξερει παρακαλω ας μου πει!

Ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος να πειράξεις παιχνίδια είναι να περάσεις custom firmware στο ps3, αν είναι απο τα μοντέλα που φλασάρονται. Όσο για το ban όχι μόνο δε γίνεται να σου εγγυηθεί κάποιος οτι δε θα φας ban, αλλά ίσα ίσα που έχεις και καλές πιθανότητες να φας.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...