Masma Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Green street hooligans 8/10 νομιζω οτι καλυτερο στο είδος της. Φυςικα η βαθμολογία μου εχει να κανει με το πως θα ηθελα εγω να ειναι μια ταινια για τους hooligans . Star Wars The rogue one 8/10 Πολυ καλύτερη απο το the force awakens. Περισσότερη δράση και γενικα Star Wars . Καμια σχεση με τις πιο παλιές ομως. Seven pounds Καταπληκτική ταινια 9/10 . Πολυ καλο σενάριο. Nightcrawler δεν ξερω γιατι εχει τόσα καλα σχόλια . 5/10 βαρεθηκα τη ζωη μου * μπορειται να προτείνετε κάποια ταινια σαν το green street hooligans? ( δεν ενοω να μου πείτε το 2 η το 3 τα οποία δεν ει αν καμια σχεση με το ενα )
RobinBlack Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Nocturnal Animals, Εξαιρετικό με κράτησε στην τσίτα 2 ώρες. 8.5/10. Φανταστική φωτογραφία και σκηνοθεσία από τον Tom Ford. Από αδιάφορη μέχρι κακή. Ωραία, το κόνσεπτ ήταν καλό -λόγο δυνατού βιβλίου- αλλά η ταινία ήταν αδύναμη με επίπεδες ερμηνείες. Δεν κατάλαβα δηλαδή αν η ιστορία μέσα στην ιστορία (το βιβλίο που διάβαζε) ήταν επίτηδες κακή για να την βασανίσει ή ήταν κακή γιατί πρώην της ποτέ δεν έμαθε να γράφει ! Hell or High Water ήταν εξαιρετικό. Επίσης Take Shelter (2011) πολύ δυνατό.
crom251 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) * μπορειται να προτείνετε κάποια ταινια σαν το green street hooligans? ( δεν ενοω να μου πείτε το 2 η το 3 τα οποία δεν ει αν καμια σχεση με το ενα ) Football factory Πολυ ανωτερο. Κοιταω τις βαθμολογιες τωρα στο imdb. WTF! Το green δεν μου αρεσε καθολου. Το βρηκα γελοιο και παιδικο απο οτι θυμαμαι (περασαν και χρονια). Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2017 από crom251 2
fylatos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Από αδιάφορη μέχρι κακή. Ωραία, το κόνσεπτ ήταν καλό -λόγο δυνατού βιβλίου- αλλά η ταινία ήταν αδύναμη με επίπεδες ερμηνείες. Δεν κατάλαβα δηλαδή αν η ιστορία μέσα στην ιστορία (το βιβλίο που διάβαζε) ήταν επίτηδες κακή για να την βασανίσει ή ήταν κακή γιατί πρώην της ποτέ δεν έμαθε να γράφει ! Hell or High Water ήταν εξαιρετικό. Επίσης Take Shelter (2011) πολύ δυνατό. Δε νομιζω οτι είχε κακές ερμηνείες. Επίσης το βιβλίο ήταν όλο ένας συμβολισμός, όπως και πολλά άλλα στην ταινία. Προφανώς και μπορείς να έχεις την αποψη σου έτσι, μην παρεξηγείς ότι ρωτώ, συντομη συζήτηση θέλω να κάνω. Ας πούμε εγώ την βάζω στο ίδιο επίπεδο με το hell or High water. 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 The girl on the train Αλκοολική χωρισμένη παρακολουθεί κάθε μέρα από το τραίνο την νέα ζωή του πρώην της και των γειτόνων του και μπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης της γειτόνισσας. Το Gone Girl του φτωχού. Μικρότερο σε όλα του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό, απλά όλα του είναι ένα-δύο κλικ κάτω. Ωραία σκιαγράφηση χαρακτήρων, πολύ καλές ερμηνείες, αλλά η (αναμενόμενη πια) ανατροπή για γέλια. Την ειδα και εγω με καλυψες απολυτα δεν θα μπορουσες να τα πεις καλυτερα . Θα βαλω βαθμο μονο γιατι ετσι . 6.9/10
rfc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 2 απο τις πολυ καλες που ειδα το 2016 Site: TheLight Between Oceans Site: TORO
Undertaker25 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Denial 2016 Θεωρώ δεδομένο πως το Ολοκαύτωμα είναι ιστορικό γεγονός, ωστόσο η ταινία ήταν απογοήτευση. Πολύ αφελώς γυρισμένη, σε κάνει να νομίζεις ότι βλέπεις ταινία πολιτικής κατήχησης που σαμποτάρει οποιαδήποτε φυσιολογική ροή της πλοκής. Θα περίμενα κάτι καλύτερο από τους Τίμοθυ Σπάλ και Τομ Γουίλκινσον και μια τόσο ενδιαφέρουσα υπόθεση. Καλύτερα να το γύριζαν σε ντοκυμαντέρ. 5.5/10
rfc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Το εχω κατεβασει αλλα δε το εχω δει ακομη Μολις ειδα το white girl....... above average 6/10
4saken Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Wild tales... http://www.imdb.com/title/tt3011894/?ref_=nv_sr_1 Αξιο οχταρακι... 1
margaritagr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Silence Θεε μου ποοοοσο ξεχειλωμενη βαρετη ανιαρη και ανοστη. 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Wishmaster 1 & 2. Να πω ότι είναι καλές ταινίες; Όχι, φυσικά και όχι. Είναι όμως διασκεδαστικες μέχρι θανάτου; Ναι γαμωτο είναι. Νεράκι μέχρι το τέλος και ο Αντρέας μόνος του κουβαλάει τις ταινίες. Αξίζει και μόνο γι αυτόν ή και για όποιον θέλει καλή σπλατερια. Χαλαρά τον βάζω μέσα στα καλύτερα "τέρατα" μαζί με αστέρια όπως pinhead και Freddy Crouger κτλ κτλ. Εντελώς underrated κακός. Δεν βάζω βαθμολογία, το θεωρώ κλασσικό και το ένα και το άλλο.
rfc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Wild tales... http://www.imdb.com/title/tt3011894/?ref_=nv_sr_1 Αξιο οχταρακι... Relatos salvajes κανονικος τιτλος........... ειναι αυτο που λενε ΤΑΙΝΙΑΡΑ. Τοχω δει βεβαια. Γενικως ο ισπανικος κινηματογραφος ειναι μιλια μπροστα απο ολους.
Heybro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Wishmaster 1 & 2. Να πω ότι είναι καλές ταινίες; Όχι, φυσικά και όχι. Είναι όμως διασκεδαστικες μέχρι θανάτου; Ναι γαμωτο είναι. Νεράκι μέχρι το τέλος και ο Αντρέας μόνος του κουβαλάει τις ταινίες. Αξίζει και μόνο γι αυτόν ή και για όποιον θέλει καλή σπλατερια. Χαλαρά τον βάζω μέσα στα καλύτερα "τέρατα" μαζί με αστέρια όπως pinhead και Freddy Crouger κτλ κτλ. Εντελώς underrated κακός. Δεν βάζω βαθμολογία, το θεωρώ κλασσικό και το ένα και το άλλο. Θυμάμαι εποχές 2000 είχα πετύχει το ένα στο star νομίζω. Παιδάκι τότε με είχε επηρεάσει μαζί με το hellraiser που είχα πετύχει άλλη φορά. Πως τα σκέφτονται αυτά απορώ.
mrpink Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Γενικως ο ισπανικος κινηματογραφος ειναι μιλια μπροστα απο ολους. Ο αργεντίνικος να δεις! Έτη φωτός 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις