Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt0756683/?ref_=fn_al_tt_1">Theman from the earth

Tην ταινια δεν την ηξερα την εμαθα μεσα απο εδω .Για αυτο το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα τοπικ του φορουμ.

8/10

Εγώ το συγκεκριμένο το είχα δει πριν πολλά χρόνια όταν είχε πρώτοβγει κ θυμάμαι είχα πει 'τι φόλα είναι αυτή θεέ μου'

Πέντε / έξι ατάλαντοι κομπάρσοι (γιατί μόνο ηθοποιούς δεν τους λες) κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο να δίνουν ρεσιτάλ μπουρδολογίας!

Μετά από χρόνια διάβασα εδώ τις καλές κριτικές όλων όσων την έβλεπαν και είπα να δώσω ακόμη μια ευκαιρία στην ταινία μήπως την είχα αδικήσει! Ε την έβαλα κ μου φάνηκε ακόμα χειρότερη από την πρώτη φορά!

Γι αυτό το παρόν νήμα είναι από τα καλύτερα, γιατί καταλαβαίνεις την διαφορετικότητα του γούστου του καθενός..

Στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ είμαι ο 'περίεργος' μιας και η ταινία παίρνει υψηλές κριτικές από παντού..

~~~~~~

Arrival

Δυο λόγια για το έργο..

Αυτοί που γράφουν αυτά τα σενάρια, τι πίνουν και δεν μας δίνουν ρε φίλε??

Επικό σενάριο, πολύ μπροστά 8/10

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαβάζω καλά λόγια για το Arrival και χαίρομαι. Είναι η ταινία που περιμένω πώς και πως. Άντε λίγο ακόμα να βγεί σε 1080p ή Remux.

• Like 1
Δημοσ.

ναι το dvdscr δε λεει σε ποιοτητα, το εχω κατεβασει αλλα δε το εχω δει ακομη και περιμενω καλυτερη κοπια

Δημοσ.

ναι το dvdscr δε λεει σε ποιοτητα, το εχω κατεβασει αλλα δε το εχω δει ακομη και περιμενω καλυτερη κοπια

Dvdscr έχω να δω πάνω από δεκαετία. 1080p (internal encodes), Remux και 720p μόνο για καμιά σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που βγήκε προχθές δε βλέπεται με τίποτα, αυτό που βγήκε σήμερα από  Hive-CM8 μια χαρά βλέπεται

Δημοσ.

Το Arrival κυκλοφόρησε και σε καινούριο dvdscr από CM8 και βλέπεται μια χαρά.

Dvdscr έχω να δω πάνω από δεκαετία. 1080p (internal encodes), Remux και 720p μόνο για καμιά σειρά.

Εξαρτάται την τηλεόραση. Στο σαλόνι έχω μια Sony 45" και βλέπω μόνο 1080p, στο δωμάτιό μου που έχω μια 24 Samsung βλέπω ακόμα και HDCam. :P

Δημοσ.

Αυτό που βγήκε προχθές δε βλέπεται με τίποτα, αυτό που βγήκε σήμερα από Hive-CM8 μια χαρά βλέπεται

Ναι έλα βάλε screener σε 55αρα με καλό ηχοσυστημα να δεις πόσο βλέπετε. Εδώ και 8 χρόνια μόνο bluray αρχεία βλέπω άνω των 4gb και πάντα με dts ac3 ήχο. Λίγη παραπάνω αναμονή για να βγει το release αλλά σε ανταμείβει. Τώρα με το x265 γλίτωσα και κάνα 2TB από αρκετές σειρές.

Δημοσ.

Δεν βλέπω ποτέ τηλεόραση, ούτε καν ταινίες σε 1080p κτλ την έχω μόνο για λάμπα :) Ταινίες μόνο στο γραφείο σε 24 άρα ή στην 27 άρα οθόνη. Ευτυχώς η καρέκλα είναι ποιοτική. Έχω χούι το ξέρω :)

Δημοσ.

Στο γραφείο δεν την παλεύω να δω ταινία, μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις που έχω κατεβάσει Bluray με ελαφρά συμπίεση και θέλω να εκμεταλλευτώ τα 7.1 ηχεία μου (πχ για τις τριλογίες LOTR και Hobbit που τις έχω σε mkv των 30-35GB έκαστο). Δε ξέρω, μετά από λίγη ώρα πιάνομαι... :-D

• Like 2
Δημοσ.

O προβολέας θέλει bitrate τουλάχιστον 10mb για να μην έχεις θέματα. Σε τηλεοράσεις μέχρι 65 ιντσών στα 3 μέτρα και τα 7 8 gb αρχεία είναι εξαιρετικά.

Αρκετά βγήκαμε όμως εκτός θέματος ο sellers θα μας τις βρέξει.

Δημοσ.

Scott Pilgrim vs. The World

Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World's End) = εγγύηση! Δεν έχουμε πολλούς κινηματογραφιστές που να κάνουν κωμωδίες, ακόμη λιγότερους που να ασχολούνται με αισθητική βιντεοπαιχνιδιών και δε νομίζω ότι υπάρχει δεύτερη ταινία σαν αυτή. Κάνει πολύ δουλειά ο άνθρωπος και φαίνεται. Κάθεται και σκέφτεται συνδέσεις, λεπτομέρειες, μοτίβα...

Νομίζω θα μπορούσα να δω οποιαδήποτε ταινία με αυτό το στιλ, ότι και αν συνέβαινε. Είναι απλά τρομερά ενδιαφέρον. Όταν μάλιστα συνοδεύεται και από ένα story με ουσία, ακόμη καλύτερα. Μπράβο.

Δημοσ.

Πολύ μέτριο το Scott Pilgrim για μένα..ωραία εικόνα και φωτογραφία, ανοστο εφηβικό σενάριο και ιστορία.

Στην ίδια μετριότητα και το Donnie Darko, καλες ερμηνείες και ταιριαστοι χαρακτήρες αλλά και παλι η ιστορία της ταινίας προχωράει με σπρώξιμο. Όσο κι αν θέλω να δω το νόημα του "λαγού" , ξινιζει το είναι μου με την "αρρώστια" της ταινίας. Ακούω και διθυραμβικά σχόλια για αυτές τις ταινιες και καταληγω στο οτι έχω πολύ απλοϊκό και απαίδευτο κινηματογραφικό μυαλό.

Είδα και εγώ το Αrrival ..θετικές εντυπώσεις, χωρίς πολλά ψευτοεφε, ωραίοι πρωταγωνιστές, ο hawkeye ηταν λίγο κομπάρσος αλλά no problemo. Γενικά όπως την περίμενα παιζει με το μυαλό χωρίς να το "ανατινάζει" , και παρόλο που πραγματευεται την, πολυπαιγμένη τελευταια, έννοια του χρονου, έχει πολύ ευχάριστη και ακουραστη ροη.

Δημοσ.

Πω πω προκειται να δω το Arrival τοσο hyped που φοβαμαι την απογοητευση αλλα και παλι κατι μου λεει οτι δεν θα υπαρξει. Η συντριπτικη πλειοψηφεια ατομων που εχω διαβασει εχει εξαιρετικες εντυπωσεις.

Καταλαβαινω γιατι θα περιμενετε για το 1080αρι και ετσι πρεπει να ειναι πια αλλα για την εκδοση που ανεφερε ο mrpink δεν εχει αδικο. Τουλαχιστον τα screenshots που ειδα. Θελω να περιμενω και γω το BluRay version αλλα ειναι μεγαλος ο πειρασμος γμτ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...