kgian Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Είδα προχτές το rogue one. Χμμμμ, μέτριο. Η έχω μεγαλώσει πλέον. Ιδέα μου ή οι περισσότεροι χαρακτήρες ήταν σαν μόγγολα; ο πιλότος; τι γυαλιά από το praktiker είχε στο κεφάλι του; Ο τυφλός και ο άλλος με το πολυβόλο; 10 φορές είπε τα ονόματα τους, ούτε που τα συγκράτησα. Τα 5 τελευταία λεπτά ευτυχώς καλά και σεβάστηκαν την κληρονομιά αλλά αυτά δεν φτιάχνουν την ταινία. 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Delicatessen για χθες το βράδυ και την απόλαυσα!!!! 7/10 Δωσε καμια πληροφορια βρε μορτη 1
star12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 The Shadow People μιας και ηταν αλλη μια ταινια με ghosts, που με αρεσει να τα βλεπω,καθισα και το ειδα.Στη πρωτη σκηνη μου ρθε φλασια.Ωχ ελπιζω μη τελιωσει ετσι. οσο προχωρησε το εργακι εγινε λιγο ενδιαφερον,,με λιγη δοση σεξ μεσα, και οταν τα ghosts εκαναν την εμφανιση τους, ηταν αρκετα creepy και ελεγα,ωραια θα χεστω. ... ελα ντε που η χαρα μου δε κρατησε πολυ,διοτι στο τελευταιο μισο και μετα απο 2 παραλογες σκηνες που ηταν ολιγο βλακωδες, η ταινια αρχισε να κανει κοιλια,και τελικα συνεβη το μοιραιο...Τελιωσε ετσι.. . Οι ηθοποιοι δε μπορω να πω εκαναν τιμια τη δουλια τους,εχοντας μολις μαλλον αποφοιτησει απ τη δραματικη σχολη,και ηταν το πρωτο τους μπρεικ και η εμφανιση του σι τομας χαουελ εγινε μονο για τον ντορο. Οσο για το συγγραφεα του εργου,οπως καλα διαβασα λες και δεν ειδε ποτε στη ζωη του ταινιες τρομου,και του ρθε εμπνευση μια ωραια πρωια,και ειπε μεσα του,ΣΤΑΣΟΥ βρηκα το τελειο τελος για ταινια χορορ,μιλαμε κανεις δεν το χει σκεφτει.. . το 3 παντως ειναι τιμιο...οσοι το πετυχετε.ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ
speedy23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Train To Busan Ειπαμε...αρκετα με ταινιες για zombie αλλα παρ'ολο που υπαρχει λιγο πολυ κορεσμος με το ειδος, αυτη μου αρεσε αρκετα. Ωραια τα set pieces του, ωραια γυρισμενο ωστε ο αγωνας για επιβιωση και ο φοβος/τρομος του πρωταγωνιστη να μην χανεται ποτε οσο και να μην πεφτει ο γρηγορος ρυθμος της ταινιας. Κλειστοφοβικο και με ωραιους αυτοσχεδιασμους σε καποια σημεια. Δεν "ηρεμει" ποτε το εργο και κατ'επεκταση ο τηλεθεατης και καταφερνει να κρατα αμειωτο το ενδιαφερον μεχρι το τελος. Α και μας υπενθυμιζει ποσο μαλακες μπορουν να γινουν καποιοι απο μας.
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Είδα προχτές το rogue one. Χμμμμ, μέτριο. Η έχω μεγαλώσει πλέον. Ιδέα μου ή οι περισσότεροι χαρακτήρες ήταν σαν μόγγολα; ο πιλότος; τι γυαλιά από το praktiker είχε στο κεφάλι του; Ο τυφλός και ο άλλος με το πολυβόλο; 10 φορές είπε τα ονόματα τους, ούτε που τα συγκράτησα. Τα 5 τελευταία λεπτά ευτυχώς καλά και σεβάστηκαν την κληρονομιά αλλά αυτά δεν φτιάχνουν την ταινία. Το ειδα και εγω πανω κατω την ιδια αποψη εχω . Τα 2 τελευταια ειναι απαραδεκτα .Η πρωτη ταινια που ειδα στο σινεμα και την λατρεψα οπως και ολο το franchise, πλεον αφορα μονο κατι nerds που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν ... Κριμα γιατι ειναι μεσα στις πιο σημαντικες ταινιες στην κατηγορια . 7/10 για λιγοτερο ηταν, απλα ντρεπομαι να το βαλω απο σεβασμο ... 2
gdriver Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 life 2017 κλασσική περίπτωση ταινίας « δορυφόρος» εδώ , όπως ακριβώς και στο «κλοβερφιλντ λειν » , η ταινία βασίζεται σε αποσπασματικές σκηνές άλλων ταινιών . Κάλλιστα όποιος τη δει θα ορκιστεί πως είναι το pre pre pre prequel του προμηθέα. σκηνικά και ... όλα τα κλασσικά διαστημικά , πολύ καλά , υποκριτική αρκούντως αξιοπρεπής . αρτίως εκτελεσμένη αλλά ναι, το έχουμε ξαναδεί. Και δυστυχώς προσπαθεί να κοντραριστεί με ταινίες που είχαν μεγάλη επιρροή, όπως τα πρώτα alien. Και λόγω αυτού είναι δύσκολο για κάποιον να τρομάξει ή να πεις πως βρίσκεται σε αγωνία. ανατροπή στον επίλογο της ταινίας , όπου είναι και η σημαντικότερη στιγμή της αλλά έρχεται με στείρο τρόπο και έτσι παραλείπεται κάπως ο ενθουσιασμός. τα μεγάλα ονόματα των πρωταγωνιστών μου φάνηκαν κάπως περαστικοί , σαν φιλική συμμετοχή περισσότερο , ασχέτως αν ο ένας αποτελεί μέρος της πλοκής ως το τέλος. Είναι ταινία που θα δεις ευχάριστα με φίλους, πίτσες στο σπίτι . Για Κινηματογράφο , δεν ξέρω , δε με έπεισε αλλά για τους αμετανόητους λάτρεις των διαστημικών πλάνων της γή και του διεθνή διαστημικού σταθμού , οκ. Απλώς μην περιμένετε να ενθουσιαστείτε. 1
kargo130 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το ειδα και εγω πανω κατω την ιδια αποψη εχω . Τα 2 τελευταια ειναι απαραδεκτα .Η πρωτη ταινια που ειδα στο σινεμα και την λατρεψα οπως και ολο το franchise, πλεον αφορα μονο κατι nerds που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν ... Κριμα γιατι ειναι μεσα στις πιο σημαντικες ταινιες στην κατηγορια . 7/10 για λιγοτερο ηταν, απλα ντρεπομαι να το βαλω απο σεβασμο ... Εισαι σκληρος. Και μονο το γεγονος οτι συνεχιζεται η ιστορια εμενα με χαροποιει. Αλλα σιγουρα η ποιοτητα δεν ειναι ιδια οπως τα πρωτα, και βασικα δεν ειναι ιδια γιατι δεν ρισκαρουν, ακολουθουν σιγουρατζες που θα τους κανουν καλο box office. Αλλα πλεον ειναι γενικο το κακο στο hollywood. 1
liakinen Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το ειδα και εγω πανω κατω την ιδια αποψη εχω . Τα 2 τελευταια ειναι απαραδεκτα .Η πρωτη ταινια που ειδα στο σινεμα και την λατρεψα οπως και ολο το franchise, πλεον αφορα μονο κατι nerds που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν ... Κριμα γιατι ειναι μεσα στις πιο σημαντικες ταινιες στην κατηγορια . 7/10 για λιγοτερο ηταν, απλα ντρεπομαι να το βαλω απο σεβασμο ... Συμφωνώ κατά βάση στο σκεπτικό σου όμως ακόμα και τώρα με αυτές τις δύο σχετικά μέτριες ταινίες έχω μία χαρά γιατί επανέρχομαι σε ένα κόσμο που αγάπησα. Άλλωστε περισσότερο κακό θεωρώ πως έκαναν οι τρείς ταινίες (1999, 2002, 2005) παρά οι τελευταίες. Άντε να βγάλω λίγο αυτήν του 2005 που ήταν περισσότερο dark. 1
kgian Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Εμένα πάντως το force awakens μου άρεσε καλύτερα.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 The lair of the white worm (1988) http://www.imdb.com/title/tt0095488/?ref_=nv_sr_1 Καταρχήν να πω ότι η ταινία είναι πιο low budget από ότι μας έχει μάθει ο Ken Russell παρά το γεγονός ότι όλες του οι ταινίες είναι σχετικά low budget. Δεύτερον, οι εικόνες με σύμβολα και παραβολές που μας έχει μάθει δεν είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο που είναι παλιότερες παραγωγές του όπως το εκπληκτικό Altered States ή το The devils. Τα εφέ επίσης πάσχουν. Από εκεί και πέρα ας περάσουμε στα καλά της ταινίας που δεν είναι άλλο από την γενικότερη ατμόσφαιρα, έναν εξαιρετικό villain που ναι μεν δεν χρειάζεται πολύ για να νιώθεις άβολα μαζί του αλλά η απόδοση του (της, συγκεκριμένα) είναι τέτοια που σου προκαλεί ανατριχίλες. Πανέμορφη, κορμάρα, απίστευτα σέξι, τρομερή φωνή και βλέμμα και φυσικά απόλυτα θανάσιμη με απόλυτη πίστη στον Θεό της και της δύναμης που της παρέχει. Από τους υπόλοιπους χαρακτήρες μόνο ο Hugh Grant κάνει δουλειά, οι υπόλοιποι θωρώ ότι είναι κομπάρσοι. Αξίζει να τη δει κάποιος; Ναι αξίζει. Ειδικά αν δεν έχει δει Altered States ή The Devils (τις βλέπει μετά αυτές). Από εμένα θα της βάλω 6/10 γιατί εν τέλη έχει να προσφέρει πράγματα και είναι άνω του μετρίου.
Cro-Magnon Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Το κορίτσι στο τραίνο 4/10 Είδα 15-20 λεπτά με το ζόρι, παρά τις γκομενάρες που συμμετέχουν και το έκλεισα. Τρελή μουφα, απλά διάβασα τη συνέχεια στη βικιπαίδεια. Οι ερμηνείες όλων τους είναι για τα μπαζα η δε ιστορία τραβηγμένη από τα μαλλιά όσο δεν παίρνει. Για τους γνώστες του Memento θα τόλμησω να πω ότι το σενάριο του κοριτσιού έκλεψε την βασική ιδέα του Μεμεντο και απλά την παραλλαξε σημαντικά! Λες κι είμαστε τιποτις χαμένοι και τα χαφτουμε αυτά! Προσπεράστε αδέρφια το κορίτσι... Ο Ορέστης Μακρής έπαιζε πολύ καλύτερα.
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 άλλη μια εμπεριστατωμένη, ουσιώδης και ολοκληρωμένη άποψη (y) 3
firewalker Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Live by Night. Καλή ταινία. Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά πέρασε η ώρα ευχάριστα. http://www.imdb.com/title/tt2361317/
Cro-Magnon Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 The accountant 4/10 Η ηλίθια φάτσα των Affleck καταστρέφει άλλη μια ταινία... Αυτή τη φορά στο ρόλο του Προκρούστη, που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει με την ίδια ακριβώς ανέκφραστη έκφρασή, είναι ο μεγάλος αδερφός - Μπεν. Κατέβάλα ηρωικές προσπάθειες να ολοκληρώσω την ταινία, καθώς ανά πέντε - δεκα λεπτά εκνευρίζομουν με τις γελοιότητες και τις ευκολίες του σενάριου. Αυτιστικός λογιστής γαμεί και δέρνει στα μαθηματικά, στα λογιστικά, στα χρηματοπιστωτικά, στο καράτε, στο ντουφέκι, στον έρωτα, στα πάντα όλα που λέει κι ο Αλέφας... Η ταινία αποτελεί προσβολή για τους αυτιστικούς, με τον απλοϊκό τρόπο που είναι φτιαγμένη. Πιστεύω ότι η ερμηνεία αναφοράς στο θέμα του αυτισμού ήταν αυτή του Ντάστιν Χόφμαν στον άνθρωπο της βροχής. Όποιος ψήνεται για ταινίες με ματσο άντρες και γκάνια ας δει τα: The Heat, Training Day, Wild Bunch, The Last of the Mohicans, που μου'ρχονται πρόχειρα στο μυαλό. 3
Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Site: Silence To φιλμ απο την εναρκτηρια σκηνη ακομα κραυγαζει πως πισω απο την καμερα βρισκεται βιρτουοζος του ειδους .Τα παντα απο το μονταζ, την φωτογραφια ,τα καδραρισματα ,τον φωτισμο,το setting υποδηλωνουν εναν αρτιο τεχνικο τομεα. Ακομα και το σκηνοθετικο ευρημα με την καρικατουρα κακο συμβαλει στο ιδιαιτερο του πραγματος . Aρκει αυτο για να μιλησουμε για μια πολυ καλη ταινια ? Εξαρταται ,υπαρχουν ταινιες που στηριχτηκαν μονο σε αυτο και εδωσαν εικαστικα αριστουργηματα . Εδω ομως δεν εχουμε αυτη την περιπτωση, ο συνδυασμος misscasting ,ελλειψης ρυθμου σε ενα μεγαλο μερος της ταινιας και η πληθωρα μυνηματων συχνα αντικρουωμενων (που ισως να εγινε και εσκεμενα ),υποβαθμιζει στην κλιμακα το συνολικο αποτελεσμα . Πολυ δυνατη η τελευταια σκηνη δειχνει γιατι Scorsese ειναι μεγαλος σκηνοθετης και μας εχει χαρισει χαρακτηριστικες στιγμες στην ιστορια του κινηματογραφου . 7,1/10 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2017 από Fotis13 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις