enterhere Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά τι λέτε για το Orbita 9 http://www.imdb.com/title/tt3469798/
kgian Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα το alien covenant Αν και είχε τεράστιες σεναριακές τρύπες, όπως και ο προμηθέας, μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα. Ο Ridley Scott μπορεί να έχει όλα τα στραβά αλλά έχει έναν τρόπο να κάνει την ταινία πολύ "κινηματογραφική" και χολυγουντιανή με την καλή έννοια, και σε κάνει να θέλεις να την δεις χωρίς να βαριέσαι. 1
armin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 2046 (2004) Ενα sequel του In the Mood for Love τοσο ατμοσφαιρικα,οσο και σε θεμα πλοκης. Η ταινια πιανει την ιστορια εν μερει απο εκει που τελειωνει το In the Mood for Love, και στην ουσια πιστευω πως ο σκηνοθετης προσπαθησε να κανει την ιδια ταινια,απλα με περισσοτερους χαρακτηρες και συνεπως με μια μεγαλυτερη πληθωρα διαπροσωπικων σχεσεων. Και στον τομεα αυτο πιστευω πως πετυχε απολυτα αυτο που σκοπευε να πετυχει. Οπως και το in the mood for love, η ταινια χαρακτηριζεται απο τον υπερμετρο ρομαντισμο της,και απο την ονειρικη ατμοσφαιρα της ταινιας,που μας βοηθαει να καταλαβουμε πως βλεπουμε αναμνησεις οχι μια ιστορια να εξελισσεται στο παρον. Και το κυριο θεμα της ταινιας ειναι οι αναμνησεις και πως αυτες επηρεαζουν τον μελλοντικο εαυτο σου,και καποιες φορες τον εμποδιζουν απο το να προχωρησει στην ζωη του και να δεθει με νεα ατομα. Δυσκολο να ακολουθησει κανεις μια ταινια τοσο αριστουργηματικη οπως το in the mood for love,αλλα σιγουρα ο wong kar wai το προσπαθησε και το πετυχε σε καποιο βαθμο. Δεν πιστευω πως ειναι μια ταινια τοσο αποφασισμενη για το μηνυμα της και πώς θα το περασει,οπως η προηγουμενη. 8.5/10 3
FKLDS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα - el hombre de las mil caras (2016) Από τον σκηνοθέτη του "La Isla Minima" H ταινία αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα στην Ισπανία τη 10ετια του '90 (τα οποία ομολογώ πως δεν γνώριζα) Μεγάλη σε διάρκεια (2 ώρες) αλλά σε "κρατάει", με το να παρακολουθείς υπόγειες και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, ίντριγκες. Ίσως η πραγματικότητα που ζούμε και δεν μαθαίνουμε ποτέ, να μην απέχει και πολύ από αυτά που περιγράφει. Πολύ καλή σκηνοθεσία, εξαιρετικοί ηθοποιοί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τα σκηνικα και η φωτογραφία (σε αυτό συμβάλλει και το ανελέητο κάπνισμα σχεδόν σε κάθε σκηνή) θυμίζουν έντονα δεκαετια 90. 8/10
hexenlord Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μην κάνετε το λάθος και πάτε να δείτε το wish upon. 2/10 βία. Ούτε μπαντγουιθ για κατέβασμα δεν του αξίζει. Έχασα 2 ωρες απο τη ζωή μου. Site: Ταινιααπ'τις λιγες εδιτ: Ημουν απο κινητο χτες και δεν εβαλα το λινκ. Ετσι, για να ολοκληρωθει η τραγωδια. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2017 από hexenlord
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Site: CHIPS (2017) κωμικο ρημεικ της αστυνομικης σειρας του 70, στα χναρια της ταινιας 21 Jump Street. φολα αλλα το ειδα γιατι παιζει η πολυαγαπημενη μου Kristen Bell.
firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά τι λέτε για το Orbita 9 http://www.imdb.com/title/tt3469798/ Καλό ήταν. Αν και έχω την αίσθηση πως έχω δει κάτι σχεδόν ίδιο, αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ. 1
kirileman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 5η φορά που βλέπω το Gravity, η 1η στη μεγάλη οθόνη, φυσικά. Μαγεία, τόσο οπτικοακουστικά, όσο για αυτό που με έκανε να νιώσω. One hell of a ride η ζωή μας, όπου κι αν βγει. Thanks Alfonso για τις 2 ταινιάρες σου. 2
Heybro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 What Happened To Monday http://www.imdb.com/title/tt1536537/ Αρκετα καλο ταινιακι με μια Rapace στα καλυτερα της.Αρκετη δραση χωρις να κουραζει με ενα story οχι τοσο μακρινο να γινει πραγματικοτητα. 7.5/10 The Hitman's Bodyguard http://www.imdb.com/title/tt1959563/?ref_=nv_sr_1 Xαζοταινια που ομως καταφερνει να σε κρατησει στη θεση σου και να σε κανει να γελασεις σε αρκετες στιγμες. Reynolds και Jackson παιζουν αψογα και σιγουρα ανεβαζουν την ταινια. Αν θελετε απλα μια ταινια να περασει ευχαριστα η βραδια σας με τα ποπ κορν και να γελασετε δειτε την. 7/10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Atomic Blonde --http://www.imdb.com/title/tt2406566/?ref_=nv_sr_1 Βλέπετε άνετα για να περάσει η ώρα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, εκτός αν η εμφάνιση της Charlize Theron που φέρνει (εμφανισιακά....) την δικιά μας Τζούλια Αλεξανδράτου στην ταινία, δίνουν κάποια έξτρα μπόνους για κάποιους/ες. Κατάσκοποι, σκοτωμοί, προδοσίες, κακοί Ρώσοι, καταδίωξη, ξύλο, ε και λίγο στραπατσάρισμα μιας και οι εποχές του ατσαλάκωτου ήρωα/ήδας έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί...κλπ κλπ....εν ολίγης...6/10 κατά την προσωπική μου άποψη.
armin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 πειτε καμια καλη ταινια μυστηριου; Τι ειδους μυστηριο ομως,τεσπα λιγο γενικη η ερωτηση σου θαρρω. Εγω θα προτεινω δυο καινουργιες αλλα πολυ διαφορετικες ταινιες. The Handmaiden Wind River
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 5η φορά που βλέπω το Gravity, η 1η στη μεγάλη οθόνη, φυσικά. Μαγεία, τόσο οπτικοακουστικά, όσο για αυτό που με έκανε να νιώσω. One hell of a ride η ζωή μας, όπου κι αν βγει. Thanks Alfonso για τις 2 ταινιάρες σου. αν δεν ειχε τον φθηνο μελοδραματισμο και τον male savior, θα ηταν πραγματικο αριστουργημα.
stratigos24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Lion 2016. Κάτι μου έλειπε, αλλά ήταν καλό και συγκινητικό. 1
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Είδα Kong skull island http://www.imdb.com/title/tt3731562/?ref_=nv_sr_1 Δεν ήταν κακό, καθόλου κακό. Ο kong του Jackson βέβαια θεωρώ ότι συνεχίζει να είναι καλύτερος αλλά και αυτό δεν το λες κακό σίγουρα. Διασκεδαστικό σίγουρα και περνάει άνετα η ώρα. Μην περιμένετε και πολύ βάθος με τους χαρακτήρες και με αυτά (που κάτι το kong του Jackson σίγουρα έχει μεγάλη υπεροχή) αλλά είναι αρκετό για να τους δείτε να προσπαθούν να επιζήσουν βλέποντας monster vs monsters vs humans. Τα εφέ είναι σίγουρα φοβερά, η ταινία είναι φως φανάρι ότι στήνει το επερχόμενο kong vs godzilla και των υπόλοιπων τιτάνιων τεράτων και μάλλον και γι αυτό τον έχουν μεγαλώσει σε μέγεθος (και θα μεγαλώσει και άλλο βάση σχολίων στην ταινία), Δε θα χάσετε το χρόνο σας αν σας αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες, βλέπετε ευχάριστα και μόνοι και με παρέα και εγώ θα της βάλω 6/10. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις