Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Κλαιμε? Αν ναι δεν θελω Όχι η ταινία είναι νορμάλ. Άλλα γιαυτό δεν μπορώ να πω το ίδιο http://flix.gr/news/dogs-purpose-controversy.html
Cro-Magnon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=mmCnQDUSO4I https://www.youtube.com/watch?v=QyF2LB2UzCU Επειδή την ακούω κανονικά με την πολλή πχοιότητα, βλέπω και τίποτα τρασοκαταστάσεις στο ενδιάμεσο για να στανιάρω. Έτσι αυτές τις μέρες, συν τοις άλλοις , βλέπω και το Mozzart in the Jungle, σκουπιδοσειρά του Amazon, το οποίο πολύ θα ήθελε να είναι Netflix. Βασικά λόγω του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μπερνάλ και των εξαιρετικών κομματιών κλασσικής μουσικής που πετάει κατά διαστήματα και με τα οποία σκάλωσα κανονικά! Κι αφού το ένα φέρνει το άλλο, σήμερα θυμήθηκα τα εξαιρετικά κομμάτια της αρχής της ανάρτησης κι έκατσα να ξαναδώ το : Eyes wide shut 9/10 του Kubrick https://www.youtube.com/watch?v=xgVo96JaqeM Δε θα σταθώ στα πεσμένα βυζιά της Κίντμαν, ούτε στο 1,50τόσο του Τομ, που κόβουν μια ολόκληρη μονάδα από αυτό το αριστούργημα της 7ης Τέχνης...Παρεπιπτόντως, η Νικόλ έπαιξε τέλεια το κομμάτι της, κυρίως λόγω της ψυχικής οδύνης του να είναι με τον Κρουζ στην πραγματική ζωή. Θα κάνω ένα φαστ-φοργορντ στην τρομερή σκηνοθεσία του Κιούμπρικ, στο τέλειο σάουντρακ, στην εμμονή του στη λεπτομέρεια, την κάθε σκηνή που σηκώνει χιλιάδες λεπτά ανάλυσης και υπονοούμενων, στην άβυσσο της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και στα σκοτεινα μονοπάτια του πάθους, για να πάω καρφί στη σκηνή της οργιαστικής τελετής υπό τον ήχο των 2 ψαλτών από την ορθοδοξη λειτουργία, που θυμίζουν τη σλαβονική γλώσσα και της υποβλητικής μελωδίας της Jocelyn Pook. Το όλο σκηνικό εκτυλίσσεται στο εσωτερικό ενός απίθανου κτιρίου, που θα μπορούσε να είναι εκκλησία ή ένα από τα παλάτια της Αλάμπρας, όπου ένας εκστατικός Τομ Κρουζ μπαίνει για να αντικρύσει την πιο ωραία σκηνή του παγκόσμιου κινηματογράφου, υπο τη μουσική που μόλις ανεφερα. Το ίδιο σοκ περίπου με τον πρωταγωνιστή δέχεται κι ο θεατής, καθώς η μελωδία δένει αρμονικά με το υποβλητικό κτίριο και τα σώματα όλων των παρευρισκομένων. Αναρωτιέμαι, αν ένοιωσαν ένα ανάλογο δέος οι απεσταλμένοι του Βλαδίμηρου, του Μεγάλου Πρίγκηπα του Κιέβου, όταν μπήκαν στην Αγιά Σοφιά, για να παρακολουθήσουν τη θεία Λειτουργία, υπό τις οδηγίες του Πατριάρχη σε ρόλο ...Κιούμπρικ εκείνης της εποχής! In the churches of the Germans his emissaries saw no beauty; but at Constantinople, where the full festival ritual of the Byzantine Church was set in motion to impress them, they found their ideal: "We no longer knew whether we were in heaven or on earth", they reported, describing a majestic Divine Liturgy in Hagia Sophia, "nor such beauty, and we know not how to tell of it." 4
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσι αυτές τις μέρες, συν τοις άλλοις , βλέπω και το Mozzart in the Jungle, σκουπιδοσειρά του Amazon, το οποίο πολύ θα ήθελε να είναι Netflix. Βασικά λόγω του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μπερνάλ και των εξαιρετικών κομματιών κλασσικής μουσικής που πετάει κατά διαστήματα και με τα οποία σκάλωσα κανονικά! Πολύ ωραίο το Mozart in the Jungle. Ότι πιο κοντά έχω δει στην πραγματικότητα της ζωής σε μια ορχήστρα. Κάποια επεισόδια είναι απλά καταπληκτικά.
Fotis13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Site: Piratesof the Caribbean: Dead Men Tell No Tales Το franchise θα επρεπε να ειχε τελειωσει στο προηγουμενο . Το τραβηξαν διοτι εκριναν πως μπορει ακομα να τους αποφερει κερδη και πολυ καλα εκαναν .Αυτα ομως αφορουν την παραγωγη που κυμανθηκε σε υψηλοτατα επιπεδα ως συνηθως και τον Johnny depp που εχει πολλα χρεη να καλυψει .Για εμας τους θεατες το αποτελεσμα ειναι να εχουμε το χειροτερο της σειρας . Βαρετο ,ανευρο σαν ξαναζεσταμενη σουπα . 6,5/10 2
nickmanak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Οσο ρεει το χρημα, θα συνεχιζεται η παραγωγη πειρατικής πατάτας καραιβικής. Εβγαλε σχεδον 800εκ εσοδα worldwide, ενω σοβαροτερες ταινιες καταποντιστηκαν φετος εισπρακτικα, γυρισμενες απο μεγαλα στουντιο. http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=potc5.htm 1
Cro-Magnon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ ωραίο το Mozart in the Jungle. Ότι πιο κοντά έχω δει στην πραγματικότητα της ζωής σε μια ορχήστρα. Κάποια επεισόδια είναι απλά καταπληκτικά. Τρελή αμερικανιά είναι και με βρίζω κάθε φορά για την υποκουλτούρα κτλ κτλ κτλ ...αλλά θα το δω όλο... Βασικά κόλλησα με το θεμα της ορχήστρας και της μουσικης που ειναι terra incognita για μένα και με την ....μπασίστρια. Γενικα παρακολουθώ κατι αν με μαθαινει πραγματα και κανω τα στραβα ματια στα σκουπιδουπολοιπα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τρελή αμερικανιά είναι και με βρίζω κάθε φορά για την υποκουλτούρα κτλ κτλ κτλ ...αλλά θα το δω όλο... Βασικά κόλλησα με το θεμα της ορχήστρας και της μουσικης που ειναι terra incognita για μένα και με την ....μπασίστρια. Γενικα παρακολουθώ κατι αν με μαθαινει πραγματα και κανω τα στραβα ματια στα σκουπιδουπολοιπα. Δεν ξέρω τι σε έχει πειράξει, αλλά αν πράγματι θέλεις να μάθεις για τον εργασιακό χώρο της ορχήστρας και το περιβάλλον που επικρατεί, θα πρέπει να την πάρεις πιο σοβαρά την σειρά, καθώς είναι ιδιαίτερα ακριβής. Κάτι καλύτερο, δεν έχουμε αυτή τη στιγμή (όσο γνωρίζω). Στο λέω γιατί είναι η δουλειά μου. Take it or leave it.
nickmanak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια αν δεν κανω λαθος, μονο για ταινιες αφορα αυτο το τοπικ. Ως σειρα οφειλει να εχει το δικο της τοπικ (αν δεν εχει ηδη, ανοιξτε ενα). ΥΓ: Η σειρα τα σπαει σε καθε επιπεδο, ειμαι fanboy! 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Baby driver το βάζω σε λίγα λεπτά.βλεπω το 8.1 του imdb και τις 200.000 αξιολογήσεις και μου φαίνεται ότι θα είναι αξιόλογη. επιστρέφω μόλις το δω
john1987 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Baby driver το βάζω σε λίγα λεπτά.βλεπω το 8.1 του imdb και τις 200.000 αξιολογήσεις και μου φαίνεται ότι θα είναι αξιόλογη. επιστρέφω μόλις το δω Το είδα χθες. Απορώ με το 8,1 του imdb. Πρόκειται για μια ταινία δράσης με απίστευτες υπερβολές - pure fun. 6/10 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Goon 2, δυστυχώς όχι τόσο καλο όσο το πρώτο.
KilliK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 ειδα Murder on the Orient Express 1974 Death on the Nile 1978Time After Time 1979 they just dont make them anymore, like they used to. ΥΓ: Η σειρα τα σπαει σε καθε επιπεδο, ειμαι fanboy! ταχει δειξει και εκει η Bellucci. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το είδα χθες. Απορώ με το 8,1 του imdb. Πρόκειται για μια ταινία δράσης με απίστευτες υπερβολές - pure fun. 6/10 Δεν πρόσεξες τίποτα ιδιαίτερο στη σκηνοθεσία; Είναι απλώς μια ταινία δράσης, σαν όλες τις άλλες;
swstost Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το "μπλέξιμο" της μουσικής με την εικόνα στο Baby Driver είναι πολύ σπάνιο δείγμα, o Edgar Wright έχει κάνει τρομερή δουλειά και κατά τη γνώμη μου είναι το main theme της ταινίας (πέρα από τη δράση και το τρελό fun). Υποθέτω σε αυτό αναφέρεται ο Manuel... In other news, είδα χθες May God save us. "Μαύρο" γενικά, serial killer chase με έμφαση στους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών και στις διαφορετικές πλευρές τους (Ευρώπη γαρ). Βλέπεται άνετα. 1
john1987 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν πρόσεξες τίποτα ιδιαίτερο στη σκηνοθεσία; Είναι απλώς μια ταινία δράσης, σαν όλες τις άλλες; Δυστυχώς έτσι καταλήγει στο τελευταίο 20λεπτο όπου γίνονται πράγματα που ούτε στο Game of Thrones δε γίνονται. Ωραία η εισαγωγή της μουσικής ανά περιόδους αλλά εμένα με κούρασε προσωπικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις