Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

star wars: The phantom menace 7/10 τα λαθη που ολοι ξερουν και ο πολυ κακος jar jar χαλασαν πολυ την ταινια

Padme one love :wub:

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

MV5BMWM3M2YzNWItYzI3ZC00NmQ0LWE1NzYtMjYx

10/10 ειχα χρονια να ριξω τοσο κλαμα σε ταινια.

απιστευτα συγκινητικη και με ωραια πλοκη.

μπραβο σε αυτην την ηθοποιαρα omar sy.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτές τις ημέρες των διακοπών έκατσα να δω καμιά ταινία για χαλάρωση. Οι επιλογές μου ήταν κομμάτι ασυνάρτητες και ποικίλες. Ενδεικτικά:

* Είδα στην tv τα κλασικά The goonies http://www.imdb.com/title/tt0089218/?ref_=nv_sr_1 χωρίς να έχω πραγματικά σκοπό να τα δω. Ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια. 6/10

* Είδα το 10 Cloverfield Lane http://www.imdb.com/title/tt1179933/?ref_=nv_sr_1 το οποίο μου άρεσε αρκετά (αν δεν λάβω υπόψη το άγαρμπο τελευταίο μέρος της). 6/10

* Είδα το Nώε http://www.imdb.com/title/tt1959490/?ref_=nv_sr_3 το οποίο βλέπεται ευχάριστα , αν και σε πολλά σημεία κάνει κοιλιά και κουράζει. Αλλά οκ, 6/10.

• Like 2
Δημοσ.

Elle (2016)

Πολυ καλη ταινια. Η Huppert εδωσε την καλυτερη ερμηνεια της χρονιας κατα τη γνωμη μου.

Η ταινια εχει πολλες παραλληλα εξελισσομενες ιστοριες, καποιες παροντικες καποιες θαμμενες στο παρελθον, οπως εχει η ζωη καθε ανθρωπου υστερα απο μια ηλικια. Ολες οι ιστοριες μας παρουσιαζονται μεσα απο τα ματια της Michelle απο την οποια ο φακος πολυ σπανια φευγει, καθως η Huppert ειναι απολυτως καθηλωτικη και αξιζει καθε λεπτο που της προσφερεται.

Εν συντομια η Michelle ειναι ενας απο τους καλυτερους χαρακτηρες που εχω δει στην μεγαλη οθονη. Η ταινια αρχιζει προς το τελευταιο μισαωρο να χανει το σασπενς που ειχε χτισει και εν τελει πιστευω πως το κλεισιμο ειναι αρκετα χλιαρο.

8,5/10

Δημοσ.
Στις 12/28/2017 στις 8:40 ΜΜ, Wayward είπε

Βαρετά τραγούδια στο soundtrack του Nightmare? Πιθανώς από τα πιο memorable scores σε τέτοιου είδους ταινία?

ΟΚ γούστα είναι αυτά αλλά τέτοια άποψη δεν την έχω ξανακούσει...

Από εκεί και πέρα τι βάθος περιμένεις σε σενάριο "ο βασιλιάς του Halloween απαγάγει τον Άγιο Βασίλη" ? Προφανώς και δε χρειάζεται ιδιαίτερο βάθος μια τέτοια ταινία. Δε χρειάζεται να σκαλίζουμε ό,τι βλέπουμε για νόημα.

Στις 12/29/2017 στις 12:30 ΠΜ, snake_plissken2112 είπε

τo soundtrack του nightmare ειναι στο ατυπο τοπ10-20 πιθανον και ολων των εποχωνε ισως για οποιουδηποτε ειδους ταινια

Πιστευω πως η ταινια ειχε πολλα περισσοτερα τραγουδια αποσο θα επρεπε. Και να πω οτι η μουσικη και στιχοι ηταν ιδιαιτερα ξεχωριστα... Δυστυχως δεν ηταν, καθως οι στιχοι επι το πλειστον ηταν βαρετοι, επαναλαμβανομενοι και δεν προχωρουσαν την ιστορια με κανενα τροπο. Η μουσικη ηταν εν μερει ευχαριστη αλλα για καμια Παναγιτσα τοπ 10 ολων των εποχων.

Και οσον αφορα το σεναριο, τι να πω, πιστευω  πως μας εχουν κακομαθει οι Pixar ,Disney ,Ghibli και λοιπες, που μας προσφερουν ωριμα και ολοκληρωμενα σεναρια  επι δεκαετιες. Αλλα η δικαιολογια,'' ε ειναι μια παιδικη ταινια μωρε, για ποιο λογο να εχει ανεπτυγμενη πλοκη, βαθος, ουσια και ουσιωδη μηνυματα? '' την θεωρω απαραδεκτη. Η ιστορια ηταν παντελως αναμενομενη,γεματη με μονοδιαστατους χαρακτηρες, ρομαντζα χωρις χημεια και πολλα αλλα δεινα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαφώνω στο σύνολο σχεδόν αυτών που λες αλλά οκ, ο καθένας αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα διαφορετικά.

Απλά νομίζω πως είδαμε άλλη ταινία.

Επεξ/σία από Wayward
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

It

Αναγκαστικα να το δω καθως ημουν με παρεα .Ποιοτικη παραγωγη και αριστα εφε ,μεχρι εκει .

Ουτε τρομαχτικο ηταν ουτε ενδιαφερον  σε πολλα σημεια βαρεθηκα .Βεβαια να τονισω πως δεν ειμαι καν φαν του ειδους αλλα και κανα δυο που ειναι δεν εντυπωσιαστηκαν .

5.8/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

brawl in cell block 99! δεν θα κάνω spoil κάτι αλλά αξίζει και τις 2 ώρες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

It

Αναγκαστικα να το δω καθως ημουν με παρεα .Ποιοτικη παραγωγη και αριστα εφε ,μεχρι εκει .

Ουτε τρομαχτικο ηταν ουτε ενδιαφερον  σε πολλα σημεια βαρεθηκα .Βεβαια να τονισω πως δεν ειμαι καν φαν του ειδους αλλα και κανα δυο που ειναι δεν εντυπωσιαστηκαν .

5.8/10

Φώτη πολύ άνευρη και βαριεστημένη η πρώτη κριτική σου για το 2018. Βελτιώσου και μη χαμηλώνεις το πήχη.

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 1
Δημοσ.

Insidious 3 

Αγαπημενη σειρα κυριως χαρη στη πρωταγωνιστρια την οποια βρισκω εξαιρετικη στο ρολο της.

Ευτυχως η ταινια δε με απογοητευσε. Μαλιστα για πρωτη φορα εδω και πολυ καιρο, τρομαξα τοσο σε μια φαση που μου επεσαν ποπ κορν :P

Κλασσικη σκοτεινη ατμοσφαιρα,μερικες ανατροπες, jump scares αλλα οχι υπερβολικα και λιγο χιουμορ.

7/10 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειδα το Detroit

http://www.athinorama.gr/cinema/movie/detroit_mia_orgismeni_poli-10057386.html

δεν ειναι και η σουπερ ταινια αλλα στεκεται αξιοπρεπως στην εξιστορηση των γεγονοτων της εποχης.

Διπλος εραστης

http://www.danaoscinema.gr/prosexos/item/862-o-diplos-erastis-l-amant-double

μεγαλη απατη για ταινια, ο σκηνοθετης ψαχνει να βρει τι να κανουν οι ηθοποιοι για να γεμισει την ταινια.

Ιδιως η σκηνη που η καταθλιπτικη κλοε πηδαει τον αγαπημενο της κανει μπαμ οτι μπηκε σαν εξτραδακι μπας και εξιταρει το κοινο.

τωρα βλεπω το whiplash θα δειξει αν ειναι ενδιαφερον, το πρωτο μισαωρο δειχνει καλο.

Επεξ/σία από tornado
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Fotis13 είπε

It

5.8/10

DOP  εχεις δικιο  και που πληκτρολογουσα βαριομουν ,αλλα εχω κουραστει πολυ στην ζωη μου ,οι κακουχιες καταλαβαινεις ...

Επισης η κριτικη ειναι σαν την γκομενα πρεπει να σου προκαλεσει το ενδιαφερον να ασχοληθεις , να σε εξιταρει .

Με το IT με  πηρε ο υπνος .Θα μπορουσα να δωσω περισσοτερες γλαφυρες  παρομοιωσεις  με  γκομενες  αλλα δεν συναδει με τους ορους χρησης του φορουμ .

The foreigner

O Jackie chan  παντα ηταν στις καρδιες  μας , αλλωστε με αυτον μεγαλωσαμε  την εποχη της  βιντεοκασετας.  Ηταν πιο ανθρωπινος ρε παιδι μου   απο το ξυλαγκουρο τον Bruce .

Eδινε ξυλο αλλα ετρωγε ακομα περισσοτερο .

Εδω τον εχουμε στην πιο ωριμη φαση της καριερας  του και κυριολεκτικα  και μεταφορικα .Χαμηλοι τονοι ,μεστη ερμηνεια για τα δεδομενα του .

6,6/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...