papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, armin είπε Jumanji (2017) Αρκετα διασκεδαστικη ταινια. Ηταν καθολη τη διαρκεια της αστεια, με εξυπνους διαλογους. Ελαχιστες ηταν οι φορες που μου φανηκε καποιο αστειο κακογουστο. Προφανως το δυναμικο Rock-Hart ειναι το κυριο attraction της ταινιας αλλα και ο Τζακ Μπλακ εχει καποιες καλες σκηνες, οπως και η κοπελα. Οπως ολες οι ταινιες δρασης προς το τελευταιο 20λεπτο κανει μια κοιλια με αποτελεσμα στο τελος να μην σου αφηνει την καλυτερη εντυπωση. 6,5/10 Munich (2005) Θα επιμεινω στην γνωμη μου πως η ταινια αυτη επρεπε να κοψει καπου στα 40 λεπτα και αν κρατουσε μεσα τις κλασσικες πια ''κατασκοπικες'' της σκηνες, θα θεωρουνταν μια απο τις τοπ 5 του σκηνοθετη. Κατα τ'αλλα εξαιρετικη ταινια. 8/10 Πάει πάνω από 10ετία που έχω δει το Μόναχο.Ευκαιρία να το φρεσκάρω γιατί είναι και από αυτές που έλειπαν από την ταινιοθήκη μου. Για το από πάνω θα δω αν και πότε θα το δω.
armin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Cro-Magnon είπε εξαιρετικό εκτελεστικά το Μόναχο, δε συμφωνώ για τη διαρκεια, απλά επρεπε να κανει μια μαγκικη 50-50% αποτιμηση του συμβαντος κι οχι τη γνωστη αριελσαρονιαδα αυτου του τυπου ταινιών. Δεν μπορω να πω οτι εχω ψαχτει σχετικα με τα πραγματικα γεγονοτα που αναφερεται η ταινια. Αλλα παντως η γνωμη μου ειναι πως αφου δεν αναφερεται πουθενα πως η ταινια ειναι βασισμενη σε αληθινα συμβαντα, τοτε ο σκηνοθετης και οι σεναριογραφοι ειναι ελευθεροι να κανουν οτι τους βολευει, ειτε για μεγιστο δραματικο αντικτυπο ειτε για προσωπικους λογους. ΥΓ. Γραψε λαθος πραγματι το αναφερει στην αρχη πως ειναι εμπνευσμενη απο αληθινα γεγονοτα.... Α ρε Σπιλμπεργκ μας τρολλαρες παλι. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από armin
Cro-Magnon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 http://www.imdb.com/title/tt6133130/ Professor Marston and the Wonder Women 6/10 Το θέμα της ταινίας είναι ένα τολμηρό τρίο-ο καθηγητής ψυχολογίας, η σύζυγος και η ερωμένη τους, στη συντηρητική Αμερική του Μεσοπολέμου. Ο καθηγητής τυγχάνει να είναι και ο εμπνευστής του κόμικ με τη Wonder woman, μιας ψιλό διεστραμμένης ηρωίδας που δανείζεται πολλά απο την προσωπική ζωή και τις φαντασιώσεις του καθηγητή. Αν τώρα έχεις στα χέρια σου τέτοια ιστορία, είναι σαν να σου έχουν δώσει φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Εσύ ποιόν θα βάλεις να το χτυπήσει? Το Μεσι/Γούντι Αλλεν/Κεσις η τη θείτσα την Άντζελα Ρομπερτσον, που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Διάλεξες τη θείτσα λοιπόν και φαε τώρα μια κρύα σούπα με μπόλικο λεμονι… Πολύ ανευρη και κρυα ταινία με τελείως επίπεδες ερμηνείες. Ξεχωρίζει η Ρεμπεκκα Χωλ, αλλά κι αυτη την εχουν ψαλιδισει τοσο ασχημα στα μαλλιά στο πιο άχαρο λεσβιακο καρρε που εχω ποτέ δει, που αυτή η υπέροχη καστανή γυναικάρα που στάζει .αύλα στο Vicky, Cristina, Barcelona, εδώ έχει στιγμές που απλά τη λυπάσαι απο την άσχημια που την έχουν φορτώσει, καθώς θυμίζει… πετεινό-ανεμοδειχτη, ετσι άχαρα που γυρίζει το κεφάλι της με αυτο το απαίσιο χτένισμα! Οι άλλοι 2 του τριγώνου είναι "πατσας, πατσας ψιλοκομμένος!", που λέει κι ο Βέγγος, ενω η σκηνοθεσία ειναι απλά για λιθοβολισμό απο ορθόδοξους Ιουδαίους του 5 μΧ. Πρέπει να απαλλαγούμε από την αυταπάτη ότι το Hollywood μπορεί να δημιουργήσει τέχνη. Από τη χώρα που υπάρχουν πολιτείες που αμφισβητείται σοβαρά η θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου κι οι φανατικοί χριστιανοί Μουτζαχεντίν επιθυμούν την διδασκαλία της Βιβλου αντι για το μάθημα της Βιολογίας και δαιμονοποιούν τις αμβλώσεις, είμαστε καταδικασμένοι να παραλαμβάνουμε ταινίες με την οπτική κλειδαρότρυπας βικτωριανης εποχής.
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 φανταζομαι θα εννοεις για το σημερινο Hollywood. γιατι το παλιο γυρναγε και τεχνη. 1
rfc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Νομιζω οτι τη σκοτωσες λιγο τη ταινια, τη θεωρω αρκετα καλυτερη.
Cro-Magnon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, rfc είπε Νομιζω οτι τη σκοτωσες λιγο τη ταινια, τη θεωρω αρκετα καλυτερη. Μη με παρεξηγείς αδερφέ μου - έκατσα να τη δω περιμένοντας μια νέα Αντέλ κι η λύσσα της απογοήτευσης από τη λουστραρισμένη μετριότητα κι ηθική του .ώλου των χολυγουντιανών παραγωγών, μου την έδωσε στα νεύρα κι έγραψα την οργίλη κριτική. Ήταν κι εκείνος ο ...Τρύφωνας Σαμαράς που κατακρεούργησε το μαλλί μιας από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς, ε δεν ήθελα και πολύ να βγάλω την πίσσα και τα πούπουλα από την αποθήκη....
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδαμε IT: http://www.imdb.com/title/tt1396484/?ref_=nv_sr_1 Καθόλου άσχημο. Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που διάβασα εδώ μέσα ότι είχα πολύ χαμηλά τον πήχη αλλά τελικά χάρηκα που αποδείχτηκε ανώτερο των προσδοκιών. Προτιμώ το παλιό βέβαια η αλήθεια είναι αλλά η νέα έκδοση δεν ήταν καθόλου άσχημη. Εχω μόνο δυο ενστάσεις. Η πρώτη είναι ότι δεν έδωσαν σε εύλογο χρονικό διάστημα να καταλάβει ο θεατής ότι το τέρας τρέφεται με φόβο πρώτα από όλα και έπειτα από σάρκα. Ετσι όποτε εμφανίζεται και κάνει τις επιθέσεις του το κοινό που δεν ξέρει δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο δεν τους τρώει απλά και το τέρας γίνεται λιγότερο τρομακτικό. Η δεύτερη ένσταση είναι ότι δεν επικεντρώνεται τόσο πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι των χαρακτήρων και είναι πιο "πεζό" και εύπεπτο στη σχέση των παιδιών αλλά παρά αυτά η δουλειά είναι καλή. Η απόδοση του ίδιου του κλόουν θεωρώ ότι πέφτει και αυτός στο κομμάτι που δεν του δίνουν τον ψυχολογικό πόλεμο που ασκεί το παλιό IT και του δίνουν πολύ περισσότερο μια εικόνα από πλάσμα από άλλη διάσταση. Η ίδια η εικόνα του όμως θεωρώ ότι είναι πετυχημένη καθώς και το λημέρι του που είναι σκαλοπάτια πάνω από το παλιό. Εγώ θα της βάλω 7/10 καθώς την διασκέδασα και θεωρώ ότι με ορισμένες τομές και προσθήκες με μια έκδοση directors cut μπορεί να γίνει modern classic. Εννοείται ότι μπορείτε να τη δείτε μόνοι και με παρέα. Εδιτ: Την κοπελίτσα που παίζει την Beverly αν ήμουν σκηνοθέτης που θέλει να γυρίσει το Silent Hill 3 σε ταινία την παίρνω και την βάζω αυτούσια στον ρόλο της Heather. Είναι ίδια λέμε, φτου φτου. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από ikaruga24 1
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, Cro-Magnon είπε Μη με παρεξηγείς αδερφέ μου - έκατσα να τη δω περιμένοντας μια νέα Αντέλ κι η λύσσα της απογοήτευσης από τη λουστραρισμένη μετριότητα κι ηθική του .ώλου των χολυγουντιανών παραγωγών, μου την έδωσε στα νεύρα κι έγραψα την οργίλη κριτική. Ήταν κι εκείνος ο ...Τρύφωνας Σαμαράς που κατακρεούργησε το μαλλί μιας από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς, ε δεν ήθελα και πολύ να βγάλω την πίσσα και τα πούπουλα από την αποθήκη.... ποια Aντελ, η τραγουδιστρια;;
Apollonas25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 σκοπεύω να δω το Μαρια αντουανετα,της Κόπολα,σε λίγο εκτός αν με αποτρέψει κάποιος μέσα στα επόμενα 10 λεπτά
crom251 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Hateful 8... Κλασσικος Ταραντινο. 7,5/10
aris1986 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, crom251 είπε Hateful 8... Κλασσικος Ταραντινο. 7,5/10 Ήταν λίγο πρόχειρο το περίμενα καλύτερο. Ειδικά το inglurous basterds είναι το αγαπημένο μου, αλλά βέβαια εκεί πέσανε αλλά λεφτά. Τώρα είναι στα γυρίσματα για μια ταινία εποχής Τσαρλ Μάνσον. Θα έχει ενδιαφέρον.
webparts Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, crom251 είπε Hateful 8... Κλασσικος Ταραντινο. 7,5/10 Τι σε χαλασε και εδωσες τοσο;Ή μηπως ειναι πολυ για σενα; Θυμαμαι ολους τους διαλογους απ'εξω! Ειδα αποψε στο megaλο καναλι μας το A few good men,εργο που επισης θυμαμαι ολους τους διαλογους. Απλα ταινιαρα. You couldn't handle the truth!! Χαρηκα ιδιαιτερα που το καναλι δεν εχει καμια διαφημιση πλεον,οποτε χαρηκα διπλα την ταινια.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, webparts είπε Τι σε χαλασε και εδωσες τοσο;Ή μηπως ειναι πολυ για σενα; Θυμαμαι ολους τους διαλογους απ'εξω! Ειδα αποψε στο megaλο καναλι μας το A few good men,εργο που επισης θυμαμαι ολους τους διαλογους. Απλα ταινιαρα. You couldn't handle the truth!! Χαρηκα ιδιαιτερα που το καναλι δεν εχει καμια διαφημιση πλεον,οποτε χαρηκα διπλα την ταινια. You can't handle the truth είναι. Αν θυμάσαι έτσι απ'εξω και του ςδιαλόγους από το hateful eight καήκαμε... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από DeadOrganPlayer 1
kargo130 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, KilliK είπε ποια Aντελ, η τραγουδιστρια;; Ρε killik εντελως αδιαβαστος..........δεν το περιμενα απο εσενα. http://www.imdb.com/title/tt2278871/
Προτεινόμενες αναρτήσεις