Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα χθες την ταινία Geostorm (2017)

Τι ταινιαρα θεέ μου!Δεν ήθελα να τελειώσει , αδικείται παρά πολύ από το 5.3/10 του imdb.

Της βάζω εγώ 10/10

• Thanks 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Spoiler

12 ώρες πριν, Πανος999 είπε

http://www.imdb.com/title/tt5862312/?ref_=nv_sr_1

Ειδα χθες το Veronica..Αρκετα καλη ταινια μπορω να πω..Ειδα κ εγω ενα αρθρο που ελεγε αυτη την ταινια δν μπορουν να τη δουν μεχρι το τελος..

Ειναι καθαρα υποκειμενικο πιστευω!Εμενα που δε με φοβιζουν ευκολα τα θριλερ,δν με φοβισε αλλα με κρατησε!Περασε ευχαριστα  η ωρα μου...

7,5/10

Oντως? Δεν την βρηκες προβλεψιμη? 

Δεν ξερω, προσωπικα δεν με επεισε καθολου.

Καλα δε σχολιαζω το μη ρεαλιστικο του οτι

Spoiler

οι φιλες της την κανουν περα χωρις λογο μετα το ouija. Σε φαση η αλλη εχει φρικαρει ξερωγω και η Ροζα την αποφευγει επειδη... no reason. :lol: 
Στο μεταξυ δεν καταλαβα γιατι πεταξαν μεσα τον χαρακτηρα της τυφλης καλογριας. Θελω να πω, δεν προσφερε και κατι στη ροη της ταινιας νομιζω, oυτε ειπε κατι ιδιαιτερο για την ιστορια της λ.χ. απλα ειχε το creepy factor.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Annihilation (2018)

Άλλη μία ταινία (απο το σκηνοθέτη του ex machina) που θέλει ψάξιμο και συζητήσεις μετά τους τίτλους τέλους. Πολλές οι ερμηνείες, ειδικά στο τελευταίο τέταρτο της ταινίας. Αν περιμένετε μια sci-fi ταινία με θέμα εξωγήινους, θα ξενερωσετε. Αρκετές οι ομοιότητες με το Αrrival.

7/10

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 3
Δημοσ.

There Will Be Blood

there_will_be_blood_fan_poster_by_oilman

http://www.imdb.com/title/tt0469494/?ref_=nv_sr_1

Απο τις καλυτερες ταινιες του 2007. Εξαιρετικος lewis λιγο αργη σε αρκετα σημεια καταπιανεται και με θρησκεια εκει το χανει λιγο. Υπερβολικη σε μερικες σκηνες. Overall εξαιρετικη. 9/10

Broadway Danny Rose

broadway_danny_rose.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0087003/?ref_=nv_sr_1

Ποιοτικο χιουμορ τα δειχνει τα χρονια της σε κανει να ενδιαφερεσαι πραγματικα για τους χαρακτηρες που παιζουν. Woody Allen στα καλυτερα του. 7.5/10

Wait Until Dark

thumbnailImage

http://www.imdb.com/title/tt0062467/?ref_=nv_sr_1

Κλασικη οσο δεν παει. Πρωτοτυπο σεναριο η Hepburn δινει ρεστα οπως και οι 3 κακοι. 8.5/10

Son Of Saul

621d89caea0e0fce37fa913bd4c6d534_500x735

http://www.imdb.com/title/tt3808342/?ref_=nv_sr_1

Προκειται περι αριστουργηματος που λιγοι θα εκτιμησουν εξαιτιας της αργης σκηνοθεσιας. Αναμφιβολα σε βαζει στο κλιμα που επικρατουσε στο Αουσβιτς τοτε και το ολο συναισθημα η καλυτερα αναισθησια που ειχαν οι ανθρωποι εξαιτιας οσων περνουσαν. Αν ηταν αλλιωτικη η σκηνοθεσια ισως να ηταν καλυτερη αλλα ισως και να εχανε τη μοναδικοτητα της. Μην περιμενετε αισιο τελος η ταινια δειχνει τα πραγματα οπως πραγματικα ηταν.9/10

Starsky-and-Hutch1.png

http://www.imdb.com/title/tt0335438/?ref_=nv_sr_2

Κλασικη κωμωδια με 2 πολυ καλους Ben Stiller και Owen Wilson. Ωραιες ατακες υποθεση μια απο τα ιδια. Βλεπετε και δευτερη φορα ανετα. 7/10

hitman_agent_forty_seven.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2679042/?ref_=nv_sr_2

Σαν ταινια ψιλοσκουπιδι οπως και το πρωτο hitman. Σαν δραση εφε κτλ μια χαρα. Κραταει λιγο και δεν σε αφηνει σε ησυχια. Απο σεναριο κλαφτα.

5/10

transformers_the_last_knight__2017__post

http://www.imdb.com/title/tt3371366/?ref_=nv_sr_1

Εφε εφε και παλι εφε. Κορυφαια ποιοτητα εικονας και ηχου. Καπου εδω τελειωνουν τα καλα. Σεναριο απο τα lidl ηθοποιοι επισης. Αξιζει μονο για τα εφε και σε μεγαλη οθονη ειναι χαρμα. 5/10 για την ταινια 10/10 για τα εφε και ηχο.

Δημοσ.

Shaun of the dead, δεν εχω να πω πολλα για μενα ειναι στη λιστα μαζι με pulp fiction, empire strikes back και ταινιες που εχω δει πανω απο 20 φορες 10 / 10

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Contratiempo Τ Α Ι Ν Ι Α Ρ Α. 8/10 από εμένα άνετα, ισπανική μυστηρίου. Δείτε την άμεσα, άλλη μια ισπανική που με συναρπάζει μετά το. Εl cuerpo

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Annihilation  http://www.imdb.com/title/tt2798920/

Βαρετό...

Δεν είχα δει ούτε τραιλερ, δεν είχα ιδέα περι τίνος πρόκειται, δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα από όσα συνέβησαν... ίσως δεν έπιασα το μήνυμα..

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

I,Tonya

Πραγματικη ιστορια  για μια απο τις καλυτερες αθλητριες του καλλιτεχνικου πατιναζ και σιγουρα η κορυφαια Αμερικανιδα H  πρωτη που καταφερε  τριπλο αξελ .

H ταινια εστιαζει στο οικογενειακο και κοινωνικο background  της Τonya Harding  το οποιο ειναι βυθισμενο στην βια , στην  λεκτικη και σωματικη  κακοποιηση  .Μεσα σε αυτο το αντιξοο , μη προνομιουχο περιβαλλον κατορθωνει να ξετυλιξει το ταλεντο της , να προωθηθει στην Εθνικη ομαδα των ΗΠΑ   να παρει μερος σε Ολυμπιακους αγωνες να κερδισει την παγκοσμια αναγνωρισιμοτητα   και να τα γκρεμισει ολα μπλεκοντας σε μια βρωμικη και ποινικα κολασιμη ιστορια .

Η Margot Robbie   γινεται αγνωριστη για τις αναγκες του  φιλμ  και ερμηνευει    καταιγιστικα , εντυπωσιαζοντας (εμενα σιγουρα ).Τον αγαπησε τον χαρακτηρα   τον εκανε δικο της και αυτο την εφερε  υποψηφια για Oscar A'   οπου και δικαια δεν κερδισε ,ειναι νωρις ακομα .

Kαθηλωτικη  ερμηνεια απο την Αllison Janney εκλεψε την παρασταση και κερδισε το Oscar B 'γυναικειου ρολου .Πολυ καλη αναπαρασταση της εποχης σε σκηνικα κοστουμια και  στο styling .

7,8/10

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

I,Tonya

Πραγματικη ιστορια  για μια απο τις καλυτερες αθλητριες του καλλιτεχνικου πατιναζ και σιγουρα η κορυφαια Αμερικανιδα H  πρωτη που καταφερε  τριπλο αξελ .

H ταινια εστιαζει στο οικογενειακο και κοινωνικο background  της Τonya Harding  το οποιο ειναι βυθισμενο στην βια , στην  λεκτικη και σωματικη  κακοποιηση  .Μεσα σε αυτο το αντιξοο , μη προνομιουχο περιβαλλον κατορθωνει να ξετυλιξει το ταλεντο της , να προωθηθει στην Εθνικη ομαδα των ΗΠΑ   να παρει μερος σε Ολυμπιακους αγωνες να κερδισει την παγκοσμια αναγνωρισιμοτητα   και να τα γκρεμισει ολα μπλεκοντας σε μια βρωμικη και ποινικα κολασιμη ιστορια .

Η Margot Robbie   γινεται αγνωριστη για τις αναγκες του  φιλμ  και ερμηνευει    καταιγιστικα , εντυπωσιαζοντας (εμενα σιγουρα ).Τον αγαπησε τον χαρακτηρα   τον εκανε δικο της και αυτο την εφερε  υποψηφια για Oscar A'   οπου και δικαια δεν κερδισε ,ειναι νωρις ακομα .

Kαθηλωτικη  ερμηνεια απο την Αllison Janney εκλεψε την παρασταση και κερδισε το Oscar B 'γυναικειου ρολου .Πολυ καλη αναπαρασταση της εποχης σε σκηνικα κοστουμια και  στο styling .

7,8/10

Ωραίος!

Κι εγώ αυτό είδα το σ/κ που πέρασε. Χαίρομαι που τα έγραψες εσύ για μένα γιατί εγώ βαριέμαι πλέον λίγο.

7,8/10 και απο εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Black Panther (2018)Black Panther Poster

Καλη ηταν μωρε.Απο τις καλυτερες της Μαρβελ σιγουρα αλλα δεν πιστευω πως λεει και πολλα αυτο. Ειχε ωραια μηνυματα η ταινια, αλλα γενικα δεν πιστευω πως το σεναριο ηταν καλογραμμενο.

Κατα τη γνωμη μου αυτες οι διθυραμβικες κριτικες που βλεπαμε παντου ηταν ψιλοακραιες. Αλλα τους κατανοεις τους καημενους τους κριτικους που αν τολμησουν να γραψουν κατι ασχημο για μια ταινια με τοσο γεματο μαυρο καστ, θα πεσουν καταπανω τους ολα τα social media να τους φανε.

7/10

Truman Capote (2005)Truman Capote Poster

Αρκετα καλη ταινια. Μια φανταστικη ερμηνεια του Χοφμαν σιγουρα. Εχοντας διαβασει το βιβλιο In Cold Blood στο οποιο βασιζεται και η ταινια ,πιστευω πως ειναι εν μερει απαραιτητο να το εχει διαβασει κανεις για να καταλαβει τι συμβαινει στο εργο, το οποιο δεν εξηγει και πολλα πραγματα. Αντιθετως επικεντρωνεται στην σχεση μεταξυ Περρυ και Τρουμαν η οποια ειναι μια αρκετα πολυπλοκη σχεση εκμεταλλευσης,φιλιας, μισους και σιγουρα αγαπης. 

Εν κατακλειδι, ομως, δεν πιστευω πως η ιστορια με αγγιξε οσο σκοπευαν σιγουρα οι δημιουργοι της.

6,5/10

• Like 1
Δημοσ.

Dallas Buyers Club (2013)

Όσκαρ Α' και Β' ανδρικού ρόλου για την ταινία το 2013. Ο McConaughey ήταν όντως πολύ καλός στο ρόλο του, και προσωπικά τον θεωρώ από τους καλύτερους ηθοποιούς του Hollywood αυτή τη στιγμή. Τόσο αυτός όσο και ο Leto πέρασαν από μία μεγάλη μεταμόρφωση για τις ανάγκες του ρόλου τους και νομίζω ότι ήταν δίκαια και τα 2 όσκαρ.

Πέρα από τις ερμηνείες αυτών των 2 όμως προσωπικά η ταινία δεν με άγγιξε καθόλου. Γενικά δεν έχω θέμα με τις πιο αργές ταινίες και δεν θέλω δράση για να γουστάρω (ίσα ίσα το αντίθετο) αλλά η συγκεκριμένη με έκανε να βαρεθώ.

7/10

Δημοσ.

Darkest Hour 2017 Εκπληκτική ταινία και απίστευτη ερμηνεία από τον Oldman. 

Tomb Raider 2018 Μέτρια, κακή για Tomb raider αλλά σαν Action ταινία δεν ήταν και άσχημη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Contratiempo (The Invisible Guest)

Πολύ καλή ταινία Ισπανικής παραγωγής που έχει διαδοθεί αρκετά και εκτός της χώρας. Δίνω ένα 8/10.

Δημοσ.

Black Panther σε 3d, αρχικα να πω το 3d δεν αξιζει σε καμια περιπτωση,

πολυ ωραια μουσικη αλλα το ηξερα ηδη, μου αρεσε η μικρη αδερφη αρκετα, και ο Forest Whitaker <3

η στολη πολυ καλη, αν και θα ηθελα να ναι λιγουλακι πιο extreme, οι σκηνες στην Κορεα πολυ καλες

γενικα μου αρεσε, για σινεμα ειναι οτι πρεπει, 8.5 / 10

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Gambron είπε

Contratiempo (The Invisible Guest)

Πολύ καλή ταινία Ισπανικής παραγωγής που έχει διαδοθεί αρκετά και εκτός της χώρας. Δίνω ένα 8/10.

ασυλληπτη ταινια...οι Ισπανοι δε παιζονται στα ψυχολογικα θριλερ

10/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...