kgian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) The greatest showman Καλογυρισμένη αλλά πολύ musical για τα γούστα μου. Μπορώ να πω πως τα τραγούδια κουράζουν λίγο. Συμπαθητική ταινία πάντως. On body and soul Δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής.. ότι οι ψυχασθενείς γυρίζουν ανάμεσα μας; Δεν βρήκα κάτι καλό στην ταινία. Δεν την προτείνω. I, Tonya Μερικές φορές η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία. Οι άντρες πρωταγωνιστες ήταν ο ηλίθιος και ο πανιληθιος στην πραγματικότητα. Η μάνα φοβερή ερμηνεία, ήθελες να την φτάσεις στα αλήθεια. Καλό! Wonder wheel Μέχρι την μέση άντεξα. Με έπαιρνε ο ύπνος, δεν έβρισκα ενδιαφέρον..τι να πω. Την έχω αφήσει, δεν ξέρω αν θα την συνεχίσω. Professor Marston and the wonder women Καλό ήταν. Είχε έναν ερωτισμό θα έλεγα. Το trailer τίμιο, δεν κοροϊδεύει ούτε προδίδει την ταινία. Μου άρεσε. Lady bird Συμπαθητική coming of age ταινία με εφήβους. Χωρίς να γίνεται κάτι συνταρακτικό κυλάει αρκετά καλά και δεν βαριέσαι. Φυσικά απέχει από το να είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς, για το οποίο είχε προταθεί. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από kgian 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi Eπιτελους διασωθηκε το franchise απο την προηγουμενη ξεφτιλα και επανηλθε στο υφος και στο επικο του πραγματος .Για μια απο τις επιδραστικοτερες ταινιες ολων των εποχων, που μεγαλωσε γενιες κινηματογραφοφιλων και καθιερωσε το space fantasy σε τετοια κλιμακα . Παραγωγη -εφε σε κορυφαια επιπεδα οπως ηταν αναμενομενο αλλα η επιτυχια εγκειται στο οτι παει ενα βημα παραπερα την ιστορια με καινουριες ανταξιες του μεγεθους της προσθηκες .Κατι που το προηγουμενο ειχε αποτυχει πληρως να κανει . Εχω ακομα ενστασεις για τον "κακο" αλλα ειναι αυτο που ειναι ... 8,7/10 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Fotis13 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Veronica, netflix. Ισπανική παραγωγή. Διάβασα πως είναι "η τρομακτικότερη ταινία των τελευταίων ετών" και είπα να αφιερώσω 1ώρα και 40 λεπτά το Σάββατο... Nothing special... Τυπικό σενάριο όπου το κακό πνεύμα μπαίνει μέσα στη Veronica (με την κακή έννοια) η οποία προσέχει τα 3 αδέρφια της όσο η μάνα της δουλεύει στο εστιατόριο... Αν εξαιρέσεις την ίδια τη Veronica που είναι σαν την Penelope στα νιάτα της και τον ωραίο ήχο σε ορισμένες σκηνές, όλα τα υπόλοιπα ήταν λίγο ΖζζζΖΖΖΖΖζζζζζζΖΖ. 5,5/10 με το ζόρι... PS: Η ταινία βασίστηκε σε πραγματική αναφορά της αστυνομίας. Οι φωτογραφίες του διαμερίσματος στο τέλος της ταινίας είναι πραγματικές (έτσι διάβασα). 1
Cro-Magnon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Lucky 2017 4/10 Πλήξη... The last jedi 6/10 Κοινοτυπια κάργα... Δεν μπορείς ουτε πιτσιρικι να ξεγελασεις να φάει τη φρουτοκρεμα του με δαυτη! 1
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/26/2018 στις 10:40 ΠΜ, billdanos είπε Veronica, netflix. Ισπανική παραγωγή. Διάβασα πως είναι "η τρομακτικότερη ταινία των τελευταίων ετών" και είπα να αφιερώσω 1ώρα και 40 λεπτά το Σάββατο... Nothing special... Τυπικό σενάριο όπου το κακό πνεύμα μπαίνει μέσα στη Veronica (με την κακή έννοια) η οποία προσέχει τα 3 αδέρφια της όσο η μάνα της δουλεύει στο εστιατόριο... Αν εξαιρέσεις την ίδια τη Veronica που είναι σαν την Penelope στα νιάτα της και τον ωραίο ήχο σε ορισμένες σκηνές, όλα τα υπόλοιπα ήταν λίγο ΖζζζΖΖΖΖΖζζζζζζΖΖ. 5,5/10 με το ζόρι... PS: Η ταινία βασίστηκε σε πραγματική αναφορά της αστυνομίας. Οι φωτογραφίες του διαμερίσματος στο τέλος της ταινίας είναι πραγματικές (έτσι διάβασα). Δεν το βλέπω ,ουτε με σφαίρες!Μένω σε χωριό σε δάσος μέσα το σπίτι μου ,οπότε καταλαβαίνετε τι ψυχολογικά θα μου μείνουν όταν κλείνω τα φώτα κάθε βράδυ αν την δω Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από CyBeR_RaBBiT 1
najinblue3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Το Veronica οντως το προματαρουν σαν super duper scary, δε τρομαξες σε κανενα σημειο @billdanos ?Θα δω αποψε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Just now, najinblue3 said: Το Veronica οντως το προματαρουν σαν super duper scary, δε τρομαξες σε κανενα σημειο @billdanos ?Θα δω αποψε Όχι... Είναι υπερβολικά προβλέψιμο. 1
armin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Dog Day Afternoon (1975) Εξαιρετικη ταινια, μια απο τις χρυσες ερμηνειες του Πατσινο. Ο αδικοχαμενος Σαζαλ δεν ειχε πολυ χρονο προβολης αλλα με καθε λεπτο που του δινοταν, πραγματικα εφτανε την ιστορια σε νεα επιπεδα αγωνιας. Η ταινια θα μπορουσε σιγουρα να ηταν 20 με 30 λεπτα πιο συντομη, αλλα προσωπικα δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα. 8/10 3
armin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Ρε παιδια τι γινεται, ποιος επεξεργαζεται και αφαιρει τα σχόλια μας? Αφηνω μια προχειρη κριτικη μπας και παραμεινει η αναρτηση μου για καμια ωρα... Double Idemnity (1944) Μια απο τις πιο κλασσικες ταινιες που εχουν υπαρξει και μια απο τις πιο διαχρονικες. Οσες φορες και να την δω μου κραταει το ενδιαφερον μεχρι το τελευταιο λεπτο, με τους γρηγορους και πανεξυπνους διαλογους, μια εξαιρετικα δεμενη πλοκη, φανταστικες ερμηνειες χαρακτηρων με τεραστια βαθη για εξερευνηση και κυριως αυτη την αλανθαστη noir ατμοσφαιρα. 10/10 ασυζητητι 2
panos_0079 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 3/27/2018 στις 4:55 ΜΜ, najinblue3 είπε Το Veronica οντως το προματαρουν σαν super duper scary, δε τρομαξες σε κανενα σημειο @billdanos ?Θα δω αποψε καλυτερα να το δεις με παρεα και φωτα ανοιχτα. Ο περισσοτερος κοσμος το εκλεισε καπου στη μεση ...δεν αντεξε 1
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) All the Money in the World (2017) http://www.imdb.com/title/tt5294550/ Η ιστορία της απαγωγής του John Paul Getty III με τον πάμπλουτο παππού του να μην δέχεται να πληρώσει τα λύτρα ,μέχρι που μια στιγμή αλλάζουν όλα. Φοβερή φωτογραφία ,σκηνοθεσία . 9/10 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από CyBeR_RaBBiT 1
Dynamics Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 27/3/2018 στις 4:23 ΜΜ, CyBeR_RaBBiT είπε Δεν το βλέπω ,ουτε με σφαίρες!Μένω σε χωριό σε δάσος μέσα το σπίτι μου ,οπότε καταλαβαίνετε τι ψυχολογικά θα μου μείνουν όταν κλείνω τα φώτα κάθε βράδυ αν την δω Μένω σε χωριό 50 ατόμων με το ζόρι σχεδόν όλοι από 60 και πάνω και η μοναδική γειτόνισσα είναι "νάνος" τα υπόλοιπα γειτονικά σπίτια είναι μισό γκρεμισμένα η παρατημένα στο έλεος του θεού πάνω 30 χρόνια...έχω ελπίδες να την δω? 2
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε All the Money in the World (2017) http://www.imdb.com/title/tt5294550/ Η ιστορία της απαγωγής του John Paul Getty III με τον πάμπλουτο παππού του να μην δέχεται να πληρώσει τα λύτρα ,μέχρι που μια στιγμή αλλάζουν όλα. Φοβερή φωτογραφία ,σκηνοθεσία . 9/10 Το ειδα κι εγω χτες βραδυ (τυχαιο? δε νομιζω ) μ αρεσε πολυ το σεναριο και η αγωνια, αλλα μεχρι εκει. ενα 7/10 απο μενα
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το ειδα κι εγω χτες βραδυ (τυχαιο? δε νομιζω ) μ αρεσε πολυ το σεναριο και η αγωνια, αλλα μεχρι εκει. ενα 7/10 απο μενα Spoiler Πωω ρε φίλε μόλις κατάλαβα που το πηγαίνανε εκει που θα του κόβανε το αυτί ,έκλεισα τον ήχο τελείως και κοίταζα αλλού κατα την διάρκεια αυτης της σκηνής.Τι φρίκη!
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πωω ρε φίλε μόλις κατάλαβα που το πηγαίνανε εκει που θα του κόβανε το αυτί ,έκλεισα τον ήχο τελείως και κοίταζα αλλού κατα την διάρκεια αυτης της σκηνής.Τι φρίκη! Τωρα θα ακουει mono.
Προτεινόμενες αναρτήσεις