Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κωμωδια ε...? :-(

δεν την λες δραμα. ειχε αρκετα ωραια σημεια οπου γελαγες χαλαρα αλλα μην φανταστεις τωρα τιποτα τρομερο

ηταν καλυτερη παντως απο οτι περιμενα

η παλια σειρα 21 jump street ειχε την ιδια υποθεση με την ταινια;

• Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dinner for schmucks.

Δε ξέρω τι να πω. Κανονικά μου αξίζει 4μηνο ban από το φόρουμ. 2 μήνες επειδή την είδα και άλλοι 2 επειδή τολμάω να γράψω για αυτήν. Ειλικρινά δεν το ήθελα. Βρέθηκα ένα βράδυ στο πατρικό με τη γυναίκα με ένα δίσκο γεμάτο ταινίες και μια καινούρια τηλεόραση να περιμένει. Επιλέξαμε μια κωμωδία, ο τίτλος μου φαινόταν γνωστός.... The horror!!!!

Γέλασα μια φορά για ξεκάρφωμα. Αυτό μόνο. Η γυναίκα δε μου μιλούσε για αρκετές ώρες... Και της είπα γμτ να δούμε το act of valor. Έχει καλό τέλος, της είπα, στο τέλος φιλιούνται, της είπα. Μάταια...

2/10... και το 2 για την καινούρια TV.

Δημοσ.

Τόσο χάλια είναι; έχει αρκετά καλό καστ.

Δεν είχες δει και συ τουλάχιστον το τρέϊλερ πριν την γράψεις;

Δημοσ.

έχεις βρει ελληνικούς υπότιτλους ?γτ εγω δεν μπορω να βρω.αν εχεις κανε τον κοπο να με ενημερώσεις ευχαριστω.

σορρυ δεν βρηκα..

Δημοσ.

Prometheus : To 10/10 την αδικεί κιόλας, αφού είναι μια κατηγορία μόνη της!

Τρέχτε άμεσα να τη δείτε.

Η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχω δει.

Ολα είναι απίστευτα, από την ατμόσφαιρα μέχρι τα γραφικά/σκηνικά.

Μεγάλο respect στους δημιουργούς από εμένα.

Δημοσ.

Είδα μετά από καιρό το Super8

Με μπέρδεψε ο σκηνοθέτης. ¨Ηταν παιδική ταινία με επιστημονική φαντασία? Κάτι τέτοιο. Δυστυχώς το 70% αποτελείται από νερόβραστους διαλόγους ακόμα και για παιδιά , οπότε ένα 4/10 από μένα .Δεν.

Α είδα και το From Paris with Love.

Για περιπέτεια καλούλα ήταν με τον Travolta σε ασυνήθιστο ρόλο. Γρήγορη, δεν θα κουράσει και ας μην είναι τίποτα ιδιαίτερο. 6/10

Δημοσ.

Είδα μετά από καιρό το Super8

Με μπέρδεψε ο σκηνοθέτης. ¨Ηταν παιδική ταινία με επιστημονική φαντασία? Κάτι τέτοιο. Δυστυχώς το 70% αποτελείται από νερόβραστους διαλόγους ακόμα και για παιδιά , οπότε ένα 4/10 από μένα .Δεν.

Απογοητευτηκα πολυ οταν την ειδα εγω.Αλλο περιμενα, αλλο μου βγηκε..ανα 20λεπτο στη ταινια ελεγα "δεν μπορει θα αλλαξει η φαση και θα καλυτερεψει..δεν μπορει".Ε ..με αυτο εμεινα μεχρι που βγηκαν οι τιτλοι τελους... 3/10 επιεικως .Και το 3 το παιρνει λογω σκηνοθετη και αποπειρα προσεγγισης καποιου ισως ενδιαφεροντος θεματος...λεμε τωρα

Dinner for schmucks.

Δε ξέρω τι να πω. Κανονικά μου αξίζει 4μηνο ban από το φόρουμ. 2 μήνες επειδή την είδα και άλλοι 2 επειδή τολμάω να γράψω για αυτήν. Ειλικρινά δεν το ήθελα. Βρέθηκα ένα βράδυ στο πατρικό με τη γυναίκα με ένα δίσκο γεμάτο ταινίες και μια καινούρια τηλεόραση να περιμένει. Επιλέξαμε μια κωμωδία, ο τίτλος μου φαινόταν γνωστός.... The horror!!!!

Γέλασα μια φορά για ξεκάρφωμα. Αυτό μόνο. Η γυναίκα δε μου μιλούσε για αρκετές ώρες... Και της είπα γμτ να δούμε το act of valor. Έχει καλό τέλος, της είπα, στο τέλος φιλιούνται, της είπα. Μάταια...

2/10... και το 2 για την καινούρια TV.

αφού έγινε το κακό, δες και το original γαλλικό, να σου βγει σε καλό. :-D

Le diner des cons

Δημοσ.

MEN IN BLACK 3D ευχαριστη κωμωδιουλα αλλα δυστηχως λιγοτερο αστεια απο τις αλλες 2 .Αν και το στορι ηταν ενδιαφερον και σε κρατουσε μεχρι τελους.Και μαλιστα το τελος ηταν ικανοποιητικο το πως και γιατι ολα.Το 3d ηταν πολυ καλο και υπηρχαν καπιες εντυπωσιακες σκηνες που εδεσε τελεια με αυτη τη τεχνολογια.Ο will smith φυσικα ολα τα λεφτα αν και την παρασταση εκλεψε ο μικρωκαμομενος νεος χαρακτηρας της παρεας.

Αξιζει σε σινεμα και ευλπιστω να βγει και 4.

prometheous και αυτο το δα σε 3d και ηταν αρκετα καλο.εχουν ειπωθει τα παντα για αυτο το εργο και δε θα λεγα πως με κουρασε οταν το ειδα.Εκπληκτικη σκηνοθεσια και φωτογραφια,ωραια εφε και αγωνιοδες στορι με πολυ καλο καστ.οτι αλο και να πεις ειναι περιττο για αυτο το εργο.

Απλα σε καπια σημεια για μενα το prometheous μου φανηκε λιγο αργο και καπιες ανατροπες δεν εξεπληταν ιδιεταιρα μιας και τις περιμενες η τις εχει δει χιλιαδες φορες σε scifi ταινιες.

Το ολο θεμα τις εξελιξης δεν με ικανοποιησε αρκετα και θα θελα να δω πιο πολλα πανω σε αυτο στο επερχομενο σικουελ.

Η charlize theron και σε αυτη τη ταινια θεα, δεν θα λεγα ομως το ιδιο για την noomi repace .οχι οτι δεν επαιξε ωραια ,απλα δεν ειχε αυτο το κατι να με πεισει σε αντιθεση με τη σιγκουρνι γουιβερ απ το κλασσικο αλιεν

Οτι κα να λενε παντως το Prometheous ειναι πρικουελ

Δημοσ.

Μόλις είδα το Eagle Eye (2008)

Πολύ ωραία ταινία η οποία σε κρατάει σε αγωνία όλη την ώρα , την προτείνω ανεπιφύλακτα .

8/10

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...