Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

This Means War

Και οτι το τελος ηταν αδικο, πολυ απογοητευτικο και στο τελος σου αφηνε μια πικρια

Έλα πες τι έγινε στο τέλος, μη μας ξενερώνεις έτσι.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα πες τι έγινε στο τέλος, μη μας ξενερώνεις έτσι.

μπα, λεω να προσεχω λιγο με τα σποιλερ. αλλα μπας και θα την δει κανενας αλλος;

edit. τωρα που ξαναειδα καποιες σκηνες, η τελευταια αψηφα ολους τους νομους της βαρυτητας της αεροδυναμικης και οποιον αλλον μπορειτε να φανταστειτε. Epic Fail

Douple-edit (τι θα γινει ρε παιδια; μονο εγω θα γραφω ;)

Headhunters

Κατι παει να γινει με την Νορβηγια και την Σουηδια. Βγαζουν ωραιες ταινιες τωρα τελευταια και μαρεσει. Το περιεργο ειναι οτι ειναι ολες του ιδιου στυλ. Λιγο σκοτεινες, με μυστηριο και παντα υπαρχουν νεκροι. Φοβερο. Αυτος ο Nikolaj Coster-Waldau το παλευει το παλικαρι να γινει ο πιο μισητος ηθοποιος του κοσμου. Δεν θα σταματησει αν δεν τα καταφερει. Ο Aksel Hennie μου φαινεται γνωστος. Ισως να μοιαζει με τον λοκι απο το thor και το avengers. Και οι 2 παντως ειναι καταπληκτικη, η αληθεια να λεγεται. Η πλοκη ηταν μια χαρα, τα τοπια φανταστικα, τα σκ@τ@ ακομα καλυτερα. Πρωτη

φορα βλεπω παντως ΤΟΝ πρωταγωνιστη να γδυνεται πιο πολλες φορες απο ΤΗΝ πρωταγωνιστρια. Δεν θα μπορουσαν να βρουν καλυτερο τιτλο παντως. Και οι 2 ηταν κυνηγοι κεφαλων αλλα με διαφορετικο τροπο ο καθενας

Επεξ/σία από gavros10
  • Like 1
Δημοσ.

Τελειο το Τhis means war! Το απολαυσα πολυ. Και το τελος πολυ καλο μαρεσε και αν ηταν αδικο. Ο Τομ στα καλυτερα του πιστευω.

Δημοσ.

Ειδα χτες το http://www.imdb.com/title/tt0070511 (Papillon) και επαθα πλακα.

Απο τις καλυτερες ταινιες τετοιου ειδους ( φυλακες, αποδρασεις) με καποια στοιχεια να βασιζονται και

σε αληθινα γεγονοτα. 9/10 απο εμενα θα ψαξω να βρω και το βιβλιο.

Δημοσ.

Παιδια, εχετε υποψη σας το 2001: A Space Odyssey ?

Εχοντας ακουσει πολλα θετικα εβαλα να το δω, αλλα μιας και ειναι δυομιση ωρες του εκανα πρωτα ενα γρηγορο περασμα και δε καταλαβα τιποτα... Ολο μουγγα μακροσυρτα πλανα με τη γνωστη μουσικη του Ριχαρντ και Γιοχαν Στραους.

Υποθεση υπαρχει? περι τινος προκειται?

Δημοσ.

Εχοντας ακουσει πολλα θετικα εβαλα να το δω, αλλα μιας και ειναι δυομιση ωρες του εκανα πρωτα ενα γρηγορο περασμα και δε καταλαβα τιποτα... Ολο μουγγα μακροσυρτα πλανα με τη γνωστη μουσικη του Ριχαρντ και Γιοχαν Στραους.

Τι εννοεις του εκανες πρωτα ενα γρηγορο περασμα?!! Εβαφες την τηλεοραση?Περνα το και δευτερο χερι.Κινηματογραφικη xreokopia..

Eτοιμασου να τ'ακουσεις και απο αλλους.Φιλικα βεβαιως.

Δημοσ.

αλλα μιας και ειναι δυομιση ωρες του εκανα πρωτα ενα γρηγορο περασμα και δε καταλαβα τιποτα...

Πρέπει να το περάσεις με αστάρι πρώτα. Προτείνω το υδατοδιάλυτο, υγρομονωτικό ακρυλικό της Betostal.

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να το περάσεις με αστάρι πρώτα. Προτείνω το υδατοδιάλυτο, υγρομονωτικό ακρυλικό της Betostal.

προσοχη

γιατι μπορει να φουσκωσει το ξυλο

Δημοσ.

ειδα το the lucky one...παιδια η ταινια τα εχει πραγματικα ολα!!δε θα βαρεθειτε ειναι το μονο σιγουρο! και ο ζακ εφρον πολυ καλος ηθοποιος (περα και απο ωραιος αντρας!) εδω μπορειτε να βρειτε μια μινι συνεντευξη του για οσους δεν τον ξερουν! http://www.xrimaonline.gr/182047/Zak-Efron-Giati-sugkinithike

Δημοσ.

συμφωνώ με το the lucky one το ειχα γράψει και παραπάνω είναι τέλεια ταινία 10/10

Δημοσ.

Nα δεις οπωσδηποτε και το Fucking Amal του ιδιου σκηνοθετη.Ειναι δραματικη κωμωδια, δηλαδη πιο light απο το Lilja(Ετσι γραφεται πιο σωστα).H Dahlstrom δινει ρεσιταλ ηθοποιας σε αυτη την ταινια.Η ιδια ηταν βοηθος σκηνοθετη στο Lilja και προκειται για ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα αλλα γενικα ειναι πολυασχολη απο οσο ξερω και λιγο στον κοσμο της.

Σωστος και εγω αυτο θα προτεινα τωρα που διαβασα για το lilja.

Δημοσ.

Είδα το This Means War. Με το κορίτσι για παρέα είναι ότι πρέπει. Για σόλο, πάμε αλλού. Πλάκα είχε εν γένει. 6/10 τίμιο από μένα. Πάντως γκόμενα που παίζει με 2 δεν αξίζει για γκόμενα. Εντάξει είπαμε , χαλαρουίτα λίγο τα ήθη αλλά μη το ξεφτιλάμε κιόλλας. Τέσπα παραμυθάκι ήταν.

Για το νέο Spiderman. Λοιπόν ο νέος Πήτερ μου άρεσε περισσότερο. Πιο φυσιολογική προσέγγιση στις νέες σούπερ δυνάμεις. Είχε γλυκοαμερικάνικες παπαριές (σκηνή με γερανούς) , είχε καλή δράση και ωραίο κακό δεν είχε όμως αυτό το κάτι. Την καρδιά που λέμε. Δεν κλαίω τα λεφτα μου αλλά άμα με ξανασύρει κανείς σε 3d και δώσω 5 ευρώ παραπάνω θα τον πάρει ο διάολος. 6/10

Δημοσ.

Πρόσεχε φίλε γιατί μιλάμε για πολύ κουλτούρα και νόημα. Εμένα μου πήρε 8 χρόνια να αφομειώσω την πρώτη φορά που το είδα (ψάχνω να βρω κουράγιο για 2η φορά...).

Δημοσ.

The Devil's Advocate[1997]

μετρια πραγματα..αλλα ψιλοπαιρναει η ωρα 5/10

Easy A (2010)

εξυπνη ταινια,με ωραιες ατακες και διαλογους,γενικα ειναι πολυ μπροστα απο την κλασσικη αμερικανοκωμωδια δεν εχει πολυ γελοιο ομως 8/10

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...