Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ σάλτο είχε η ταινία. Ο δε κακός "ούρλιαζε" απο μακριά ποιός ήταν.

Πάντως δεν μετάνιωσα που την είδα.

• Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τελευταιο τριημερο χτυπησα με την εξης σειρα, τα εξης sci-fi διαστημικου περιεχομενου.

Star Wars IV-V-VI

Star Trek

2001: A Space Odyssey

Παρεπιπτωντος ισχυει οτι ο Lucas δεν σκοπευε να γυρισει την παλια Τριλογια σαν 4-5-6 και μετα απο καμποσα χρονια να γυρισει την πρωτη? Νομιζα οτι ηταν προκαθορισμενο αλλα σε συζητηση που ειχε με nerd φιλαρακι μου ειπε οτι στην πορεια προεκυψε αυτο. Ισχυει?

Δημοσ.

Αυτο οντως ισχυει! Με το που ειδα το ηθοποιο που ηταν τελικα ο ''κακος'' ειπα οτι καποια παγαποντια θα κανει...Γενικα σε οποια ταινια παιζει κανει παντα τον κακο!

Δημοσ.

Εχω δει αρκετες ταινιες για τις οποιες δεν εχω γραψει εδω αλλα δεν πειραζει

ειδα το detachment. τωρα πια για μενα ο brondy ειναι ηθοποιος που ξερεις οτι πρεπει να προχωρας την ταινια συνεχεια, δεν χανεις τιποτα

μα τιποτα. δεν ξερω τι παιζει με αυτο το ατομο ειλικρινα

Δημοσ.

στην αγγλια το ειδες το εργο; γιατι νομιζα πως εδω θα βγει 20 του μηνοσ

Εχεις ακουσει ποτε για τα torrents?

Το τελευταιο τριημερο χτυπησα με την εξης σειρα, τα εξης sci-fi διαστημικου περιεχομενου.

Star Wars IV-V-VI

Star Trek

2001: A Space Odyssey

Παρεπιπτωντος ισχυει οτι ο................

Παρεμπιπτοντως, για το 2001 μιλουσα κι εγω τις προαλλες, μπορεις να μου εξηγησεις κατι? Λιγο αφοτου αρχισει δειχνει εναν πιθηκα με ενα κοκκαλο να βαραει το σκελετο καποιου ζωου, υπο την επιβλητικη μουσικη του Ρ.Στραους... Τι νοημα υποτιθεται oτι υπαρχει σε αυτο?

Δημοσ.

Η θεωρία της εξέλιξης των ειδών μόλις πήδησε απ' το παράθυρο.

Σοβαρά τώρα, αυτό όντως θέλει να περάσει η ταινία. Ότι υπήρξε "έξωθεν" παρέμβαση.

Ότι λένε και πολλές θρησκείες δηλαδή.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ενα "νοημα" στη ταινια αλλα διαφορες ερμηνειες.

έχουμε και λέμε

The film is about [insert 100000 word thesis on human evolution having a guided hand that is a distant alien race, not God or random chance, and so the film is anti-religion and anti-science simultaneously, though it can also be seen as a man-vs-machine fable, a giant sexual metaphor (sperm-shaped Discovery I on its way out to egg-shaped Jupiter), a prophecy of computer integration and surveillance and screen culture, a journey of self-actualization, an updating of Odysseus, and updating of Zarathustra, a religious parable/salvation narrative, a utopian spectacle of special effects done perfectly and for their own sake, a visionary statement on man's place in the universe, and a phenomenological exercise in viewer positioning during the Stargate sequence during which the viewer literally becomes the enlightened Star Child, the next macro-step in human evolution and all that blah blah blah etc]!

μπούρδα δηλαδή :ph34r: ...

Δημοσ.

Είδα το The Raven. 'Εχω πέσει στις οριακά πάνω του μετρίου ταινίες αυτό τον καιρό. Δεν ένιωσα τίποτα, ούτε συμπάθεια, ούτε τρόμο ούτε γέλιο. 6/10 επειδή ήταν απλά ευχάριστη χωρίς να είναι σκατά.

Δημοσ.

The Amazing Spider-Man

Πραγματικα δεν βλεπω τον λογο που γυριστηκε. Οχι μονο το ιδιο ισως και περισσοτερο kids friendly με το original αλλα αντιγραφη θεματολογιας ακομα και στον villain (απλα αλλο villain). To χειρότερο, σε ορισμένα σημεία, αρκετα μαλιστα, νόμιζες ότι απευθυνόταν σε βλαμμενους. Αλλο το "ειναι ταινια φαντασιας, θα εχει υπερβολες" και αλλο "η μιση ταινια δεν εχει λογικη"

Μονο θετικο ο πρωταγωνιστης ο οποιος και κολλαει καλυτερα και ηταν και πιο "αμφιρροπη" η σκιαγραφηση του (οχι τοσο γαματο παιδακι οσο εκαναν τον ΜακΓκουαιρ)

4/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...