Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mην μου παρεξηγησε ρε μαν, απλα σε κατι τετοιες ταινιες καλο ειναι οταν βαζεις υψηλο σκορ "για το ειδος της" να λες και ποιο ειναι το ειδος της

Για μενα υπαρχει διαφορα μεταξυ αμερικανιας-περιπετειας και b-movie-με-μεγαλο-μπατζετ (που ανηκει το battleship)

Δηλαδη αν καποιος γουσταρει το μπαμ μπουμ αλλα δεν θελει να ειναι και τελειως βλαχια, δεν θα το πω "δες το Battleship"

@Killik

Ποτε συμφωνησαμε σε κατι για να συμφωνησουμε τωρα.

Πες μια Michaelbay-style ταινια καλυτερη απο το Αρμαγγεδον

Οκ, ειναι μοδα να βριζουμε τα μπλοκμπαστερ αλλα αν τα λεμε για να τα λεμε...

• Like 2
  • Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Hunger games 3/10

οποιος ειναι πανω απο 12 χρονων , δεν αξιζει ουτε καν για να γλυτωσετε απο την μουρμουρα της φιλης σας που θα θελει να το δει

για κατω των 12 δεν ξερω καν , πως αυτη η χαζοταινια δεν ειναι rated 18 , απο την στιγμη που δειχνει παιδακια να σκοτωνουν παιδακια.

ΥΓ. χεχε με το που καταλαβα το θεμα της ταινιας μου ηρθε στο μυαλο μια γιαπωνεζικη που ειχα δει πριν απο χρονια και ελεγε.Ημουν σιγουρος οταν μπηκα στο topic οτι καποιος θα ειχε ηδη αναφερει το Battle royale

• Like 1
Δημοσ.

@Killik

Kατα την γνωμη μου πολυ καλυτερες ταινιες του απτο Αρμαγγεδον ειναι:

The Island, Bad boys 1 και 2, Transformers 1. Γνωμη μου.

Δημοσ.

@Killik

τι να λεμε για να λεμε; το Αρμαγεδων θεωρουνταν κατα γενικη ομολογογια η πιο γελοια ταινια του Μιchael Bay,μεχρι που εβγαλε το Τransformers 2.

αυτο το βιντεακι συνοψιζει ολη την αθλιοτητα της ταινιας:

http://www.youtube.com/watch?v=2CKsoPWzR8M

lapdogs σαν τους Michael Bay,McG,Brett Ratner,Les Wiseman,κτλ ειναι ο καρκινος του καλου Hollywood entertainment cinema.

studio yesmen που γυριζουν ακριβως τις ταινιες-προιοντα που θελουν τα στουντιο:

πολλα σπεσιαλ εφε,μεγαλες εκρηξεις,καυτα γκομενακια,χιουμορ νηπιακου επιπεδου,γρηγορο σερβιρισμα μιας απλοικης,προχειρης ιστοριας για τα βοδια θεατες,ατελειωτο και τελειως αδιακριτο product placement,αδιαφορια

για την ασφαλεια των γυρισματων και προσληψη extras και τεχνικων που δεν ανηκουν στα σωματεια της βιομηχανιας για εξοικονομηση του budget και το μονταρισμα της ταινιας σε μια χρονικη διαρκεια που να επιτρεπει οσο το δυνατον μεγαλυτερο αριθμο προβολων της την πρωτη εβδομαδα,προτου πεσει κατα 70%

την επομενη εβδομαδα.

fastfood σκουπιδια με ωραια γευση και εμφανιση,αλλα μηδεν απο θρεπτικη αξια.

Δημοσ.

Kατα την γνωμη μου πολυ καλυτερες ταινιες του απτο Αρμαγγεδον ειναι:

The Island, Bad boys 1 και 2, Transformers 1. Γνωμη μου.

Σεβαστη, ειδικα ΒΒ1 πολυ γαματο (αν και οχι ιδιας κατηγοριας, δεν ηταν τετοιου scale ταινια), επισης πολυ αξιολογο και το Transformers 1 στην κατηγορια. Για το ΒΒ2 θα διαφωνησω (κατωρερο) ενω το Island δεν το βαζω καν στην ιδια "φαση" με τα αλλα (οχι οτι μου αρεσε καν, αλλα δεν ειναι και ιδιου target group ταινια)

fastfood σκουπιδια με ωραια γευση και εμφανιση,αλλα μηδεν απο θρεπτικη αξια.

Εχμ, ναι, και?

Συζηταμε την αξια του Μπευ και τον ταινιων του και δεν το εχω παρει πρεφα?

Δημοσ.

Ti και;

το παραπανω ποστ μου απανταει σε αυτο που εγραψες:

με λιγα λογια,δεν βριζουμε τα μπλοκμπαστερ επειδη ειναι μοδα αλλα επειδη ειναι σκουπιδια.

καταλαβες;

Δημοσ.

Μολις ειδα το Mr. Nobody, καιρο ειχε να με προβληματισει τοσο μια ταινια. Πολυ καλος ο Jared Leto το ιδιο και η Diane Kruger, αρκετα καλη σκηνοθεσια και ενα εξαιρετικο σεναριο. Ειναι σε παρομοιο στυλ με το buterfly effect οπου και αυτη σου δειχνει ποσο σημαντικες ειναι οι επιλογες στην ζωη και ποσο ευκολα ενα γεγονος μπορει να καθορισει μια ολοκληρη ζωη 9/10.

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το man from earth.Στην αρχή λες τι γίνετε.Έπειτα όμως σε βάζει σε ένα δικό του κόσμο και απλά δεν θέλεις να τελειώσει.Ειναι ένα αριστούργημα.και ας μην έχει τα εφέ και το τρελό budget του battleship.Καταπιάνετε με πολλά θέματα και σε βάζει να σκεφτείς όπως ακριβώς τους υπόλοιπους ηθοποιούς τις ταινίας που τους βλέπεις με αυτό το βλεμμα της απορίας σαν να είναι τελείως χαμένοι.Για 1 ώρα και 24 λεπτά ταξιδεύεις αλλού.Το τέλος πάρα πάρα πολύ καλό.Το 8/10 του imdb είναι μια χαρα βαθμολογία αλλά εγω θα του βάλω 9/10 γιατί καιρό είχα να ενθουσιαστώ τόσο με ταινία και να με βάλει σε σκέψεις.Όσοι δεν την έχετε δει δείτε την.

• Like 2
Δημοσ.

Μολις ειδα το Mr. Nobody, καιρο ειχε να με προβληματισει τοσο μια ταινια. Πολυ καλος ο Jared Leto το ιδιο και η Diane Kruger, αρκετα καλη σκηνοθεσια και ενα εξαιρετικο σεναριο. Ειναι σε παρομοιο στυλ με το buterfly effect οπου και αυτη σου δειχνει ποσο σημαντικες ειναι οι επιλογες στην ζωη και ποσο ευκολα ενα γεγονος μπορει να καθορισει μια ολοκληρη ζωη 9/10.

Χμμμ το butterfly effect μαρεσε και φαινεται ενδιαφερον η ταινια. Με εψησες,thanks :)

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το man from earth.Στην αρχή λες τι γίνετε.Έπειτα όμως σε βάζει σε ένα δικό του κόσμο και απλά δεν θέλεις να τελειώσει.Ειναι ένα αριστούργημα.και ας μην έχει τα εφέ και το τρελό budget του battleship.Καταπιάνετε με πολλά θέματα και σε βάζει να σκεφτείς όπως ακριβώς τους υπόλοιπους ηθοποιούς τις ταινίας που τους βλέπεις με αυτό το βλεμμα της απορίας σαν να είναι τελείως χαμένοι.Για 1 ώρα και 24 λεπτά ταξιδεύεις αλλού.Το τέλος πάρα πάρα πολύ καλό.Το 8/10 του imdb είναι μια χαρα βαθμολογία αλλά εγω θα του βάλω 9/10 γιατί καιρό είχα να ενθουσιαστώ τόσο με ταινία και να με βάλει σε σκέψεις.Όσοι δεν την έχετε δει δείτε την.

Φοβερη ταινια, την εχω δει 5-6 φορες και παντα στεναχωριεμαι οταν τελειωνει. Ουτε φοβερους ηθοποιους εχει, ουτε καμια τρελη σκηνοθεσια, αλλα το αισθημα που σου αφηνει ειναι καταπληκτικο.

Θα ηθελα παρα πολυ να υπηρχε βιβλιο με πολυ περισσοτερες λεπτομερειες ή η ταινια να διαρκουσε κανα 4ωρο και να συνεχιζαν να συζητανε.

Δεν ξερω σε ποια κατηγορια θα την εβαζα, αλλα αξιζει σιγουρα ενα 8/10 μονο και μονο για την ιδεα του σεναριου.

BTW αν σε ενδιαφερει, ο σεναριογραφος ειχε γραψει και αυτο το επεισοδιο για την παλια σειρα Star Trek το οποιο εχει αρκετα κοινα με την ταινια.

Δεν το εχω δει προσωπικα αλλα μου το ειπαν κατι φιλοι που εχουν εντρυφησει στο ST. Καποια στιγμη θα κατσω να το δω.

• Like 3
Δημοσ.

ειδα battleship το οποιο δεν μου αρεσε καθολου και hunger games, το οποιο αν και επισης ρηχο, βλεποταν ευχαριστα...

• Moderators
Δημοσ.

Hunger games. 6/10.

Βλεπόταν η ταινία -ειδικά με παρέα-, αλλά είχε στιγμές για αρκετό χασμουρητό, έχανε το focus της συνέχεια, η σκηνοθεσία και το μοντάζ κάτι ήθελε να πετύχει αλλά αποτύγχανε και σε άφηνε να σκέφτεσαι "μα γιατί; ". Έχασε πολλούς πόντους από το απλό/τετριμμένο στόρυ που πλαισιώσανε με ένα δυσανάλογα περίτεχνα πλασμένο φανταστικό κόσμο/πλαίσιο ιστορίας.

Και από αναξιοποίητους ηθοποιούς στο cast του (Paula Malcomson, Donald Sutherland).

Και από χαζούς διαλόγους που υποτίθεται έπρεπε να εκληφθούν ως "σοφά λόγια".

Και από το φινάλε.

Ο συνειρμός (έως απευθείας σύγκριση) με Battle Royale ήταν αναπόφευκτος, και εκείνο ήταν κλάσεις ανώτερο, με όλα τα προβλήματα στην εκτέλεση.

Επιεικώς 6/10 γιατί θύμισε BR, και μου άνοιξε την όρεξη να ξαναδώ το πρώτο. :)

• Like 1
Δημοσ.

χαχα. και εγώ χθες το βράδυ αυτή τη ταινία είδα χθες. λίγο πολύπλοκη στην αρχή αλλά όσο έδειχνε σκηνές τόσο καταλάβαινες πως δέιχνει τη φύση της λογικής και της επιλογής των πραγμάτων. πολύ ωραία ταινία.

λέω να δω με την κοπέλα μου σήμερα το A little bit of heaven (http://www.novacinema.gr/tv-movie/6647/enas-mikros-paradeisos).

το έχει δει κανένας? (ευτυχώς δεν είδα μαζί της το mr nobody γιατί θα με έπρηζε λιγο)

Δημοσ.

Ti και;

το παραπανω ποστ μου απανταει σε αυτο που εγραψες:

με λιγα λογια,δεν βριζουμε τα μπλοκμπαστερ επειδη ειναι μοδα αλλα επειδη ειναι σκουπιδια.

καταλαβες;

Ναι, πως, αμε. Σιγουρα μωρε, δεν τα βριζουμε γιατι ειμαστε γαματοι...

Απλα ρωταω ποτε πιασαμε την αξια σαν καλλιτεχνημα των ταινιων του Μπευ και απαντησες αυτο (γιατι καμια σχεση δεν εχει η γνωμη ολων μας για τις ταινιες του Bay με τη γνωμη σου για τα μπλοκμπαστερ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...