Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η στολη δεν την αδικει απλως δεν ειναι σε καλη σταση.

σε κατι αλλες σκηνες που σκυβει και κανει ακροβατικα, η στολη τονιζει τον μεγαλο πισινο της.

• Like 1
Δημοσ.

The Cabin In the woods

νομιζα οτι ειναι θριλερ. Δεν μου αρεσει να βλεπω θριλερ αλλα λεω ενταξει να δουμε τι ειναι και αυτο. Και κανονικο θριλερ να ηταν δεν θα μπορουσα να το αξιολογησω σωστα γιατι δεν ξερω απο αυτα. Αλλα αυτο ηταν μια μαλακια και μιση. Δευτερατζα του κερατα. δεν τρομαξα καθολου. μου θυμισε το βλεπω τον θανατο σου που ολη την ωρα γελαγα. μαλλον θα παω να δω το 5 αφου το 4 μου ειχε χαρισει τοσες ωραιες κωμικες στιγμες. Δεν χρειαζεται να σχολιασω τιποτα αλλο. Ακου εκει 7.6 στο imdb... δηλαδη 53.000 ατομα τρομαξαν και τους αρεσε τοσο πολυ αυτο το "θριλερ"? Αμα εχεις παιξει left 4 dead, killing floor, εχεις δει αλλες τοσες ταινιες με αυτα τα πρωτοπορα πραγματα που λεγονται zombie, σειρες κλπ κλπ θα γελας για ωρες. θα πω στους φιλους μου να την δουν μπας και περασουν ενα χαλαρο ηρεμο απολαυστικο βραδυ με πολυ γελιο

• Like 1
Δημοσ.

The Cabin In the woods

νομιζα οτι ειναι θριλερ. Δεν μου αρεσει να βλεπω θριλερ αλλα λεω ενταξει να δουμε τι ειναι και αυτο. Και κανονικο θριλερ να ηταν δεν θα μπορουσα να το αξιολογησω σωστα γιατι δεν ξερω απο αυτα. Αλλα αυτο ηταν μια μαλακια και μιση. Δευτερατζα του κερατα. δεν τρομαξα καθολου. μου θυμισε το βλεπω τον θανατο σου που ολη την ωρα γελαγα. μαλλον θα παω να δω το 5 αφου το 4 μου ειχε χαρισει τοσες ωραιες κωμικες στιγμες. Δεν χρειαζεται να σχολιασω τιποτα αλλο. Ακου εκει 7.6 στο imdb... δηλαδη 53.000 ατομα τρομαξαν και τους αρεσε τοσο πολυ αυτο το "θριλερ"? Αμα εχεις παιξει left 4 dead, killing floor, εχεις δει αλλες τοσες ταινιες με αυτα τα πρωτοπορα πραγματα που λεγονται zombie, σειρες κλπ κλπ θα γελας για ωρες. θα πω στους φιλους μου να την δουν μπας και περασουν ενα χαλαρο ηρεμο απολαυστικο βραδυ με πολυ γελιο

γιατι σταματησες? πες και αλλα αφου ταχεις μαζεμενα
Δημοσ.

The Dictator

Μου άρεσε το Bruno-Borat-Ali G. Με αυτό βαρέθηκα. Δεν ήταν καφρίλα και το humor light. Θα αρέσει σε αυτούς που δεν έχουν δει τις άλλες ταινίες σαν εισαγωγική. 5/10

Δημοσ.

The Prestige

Αριστουργημα

Συμφωνώ.Το έχω δει πολλές φορές μιλάμε.

Πρέπει να είναι ένα αριστούργημα που δεν έγινε ποτέ πολύ γνωστό.

Δεν ξέρω γιατί.

• Like 2
Δημοσ.

The Grey

Περιμενα κατι καλυτερο. Σε πολλες στιγμες ηταν αρκετα αργο και νομιζα οτι εβλεπα ντοκυμαντερ. Οσο κουραστικαν αυτοι τοσο κουραστικα και εγω 2 ωρες. Το τελος ομως μου αρεσε.

• Like 1
Δημοσ.

The Grey

Περιμενα κατι καλυτερο. Σε πολλες στιγμες ηταν αρκετα αργο και νομιζα οτι εβλεπα ντοκυμαντερ. Οσο κουραστικαν αυτοι τοσο κουραστικα και εγω 2 ωρες. Το τελος ομως μου αρεσε.

Πιστευω λιγο να κουραστηκαν λιγο παραπανω απο σενα :P
Δημοσ.

Πιστευω λιγο να κουραστηκαν λιγο παραπανω απο σενα :P

ναι ρε στανταρ, αφου δεν ειχα το ψυχολογικο βαρος οτι πεθαναν τοσα ατομα γυρω μου :P

• Like 1
Δημοσ.

The Ghost Writer

Ο κυριος λογος που το ειδα ηταν ο roman polanski. Στα ξεκινηματα μου θυμησε λιγο alan wake και το κοριτσι με το τατουαζ. μετα αλλαξε τελειως η ταινια και εγινε κατι διαφορετικο. Σε ολη την ταινια κατι ελειπε, το ενιωθες. Το 2ωρο φαινοταν πολυ λιγο αλλα οτι εγινε στο τελος τα ανετρεψε ολα και εκλεισε με εναν αξιοπρεπη τροπο. Περιμενα περισσοτερα παντως

Δημοσ.

The Ghost Writer

Ο κυριος λογος που το ειδα ηταν ο roman polanski. Στα ξεκινηματα μου θυμησε λιγο alan wake και το κοριτσι με το τατουαζ. μετα αλλαξε τελειως η ταινια και εγινε κατι διαφορετικο. Σε ολη την ταινια κατι ελειπε, το ενιωθες. Το 2ωρο φαινοταν πολυ λιγο αλλα οτι εγινε στο τελος τα ανετρεψε ολα και εκλεισε με εναν αξιοπρεπη τροπο. Περιμενα περισσοτερα παντως

εμενα μου αρεσε παραπολυ παντως..

ειδα το the town χτες ..την ιδια ιστορια,τους ιδιους χαρακτηρες, τις ιδιες καταστασεις και τις ιδιες αντιδρασεις τις εχω δει σε παραπολλες ταινιες,επισης τεχνικα δεν μου εκανε καμια εντυπωση για να την ξεχωρισω απο τη μαζα 5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...